Best of #BookTok Бекетте! Якщо ти читаєш це, то знаєш, що таке остання воля. Ти вижив. А я ні. Я знаю, що якби був шанс врятувати мене, ти б це зробив. Мені потрібно від тебе одне: звільнися з армії, щоб приїхати в Телльюрайд. Моя молодша сестра Елла сама виховує близнюків. Вона надто незалежна і не хоче приймати допомогу, але вона втратила нашу бабусю, батьків, а тепер і мене. Це занадто для будь-кого. Це несправедливо. Є ще дещо, що розриває її сім'ю на частини. Їй потрібна допомога. Я не зможу бути поруч із Еллою. Але ти можеш. Тому я благаю тебе як свого найкращого друга: подбай про мою сестру, про мою сім'ю. Будь ласка, не змушуй її проходити через це наодинці. Раян.
Останній лист
Книга, яка торкається найпотаємніших струн душі. Це не просто роман про кохання — це історія про втрати, про силу серця, що продовжує битися навіть тоді, коли світ розсипається на уламки. Цей роман — як лист, який знаходить тебе в потрібний момент: щоб нагадати, що любов може стати рятівним колом навіть у найглибшій темряві.
Останній лист
Емоційна і водночас непроста книга. З одного боку, щирий лист Раяна чіпляє за живе і змушує співчувати його сестрі Еллі та її сім’ї. З іншого боку, постійно відчувається тиск і маніпуляція, ніби героя змушують до вибору. Саме тому після прочитання лишається двояке враження — це і про тепло родини, і про тягар чужих очікувань.
Можливо, і непогана книга, якби був хороший переклад
Любов, яка виникла у листуванні, боротьба за життя дитини - все це могло б бути цікавим, якби переклад здійснював не гугл-перекладач. А саме таке враження складається. Дуже складно продиратися через текст, замінювати слова на англійські, щоб хоч приблизно зрозуміти зміст деяких речень. Через такий недолугий переклад, книга, як і авторка, втрачені для українського читача.
Загадто багато смертей . Я просто могла б прочитати стрічку новин
Читати на LibrariusОстанній лист Книга, яка торкається найпотаємніших струн душі. Це не просто роман про кохання — це історія про втрати, про силу серця, що продовжує битися навіть тоді, коли світ розсипається на уламки. Цей роман — як лист, який знаходить тебе в потрібний момент: щоб нагадати, що любов може стати рятівним колом навіть у найглибшій темряві.
Читати на YakabooОстанній лист Емоційна і водночас непроста книга. З одного боку, щирий лист Раяна чіпляє за живе і змушує співчувати його сестрі Еллі та її сім’ї. З іншого боку, постійно відчувається тиск і маніпуляція, ніби героя змушують до вибору. Саме тому після прочитання лишається двояке враження — це і про тепло родини, і про тягар чужих очікувань.
Читати на YakabooОдночасно одна з найкращих і найгірших книг що я читала Дуже емоційна книга, раджу всім хто хоче виплакатись
Читати на YakabooМожливо, і непогана книга, якби був хороший переклад Любов, яка виникла у листуванні, боротьба за життя дитини - все це могло б бути цікавим, якби переклад здійснював не гугл-перекладач. А саме таке враження складається. Дуже складно продиратися через текст, замінювати слова на англійські, щоб хоч приблизно зрозуміти зміст деяких речень. Через такий недолугий переклад, книга, як і авторка, втрачені для українського читача.
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!