NovelKlo — українська платформа для авторських і фанатських історій. Читай. Пиши. Поширюй. Реклама

Місто порожніх. Книга 2

Hollow City: The Second Novel of Miss Peregrine's Home for Peculiar Children

Видавництво: КСД
Перекладач: Елена Боровая
В наявності Повідомити про помилку
Кількість сторінок464
Рік видання2026

Формати

3 вересня 1940 року. Десятеро дивних дітей тікають від армії смертоносних монстрів. Лише одна людина може їм допомогти - але вона замкнена в тілі птаха. Тож Джейкоб Портман та його нові друзі вирушають до Лондона, дивної столиці світу. Там вони сподіваються знайти ліки для своєї улюбленої директорки, пані Сапсан. Але в цьому розірваному війною місті жахливі сюрпризи чатують на кожному кроці…

• 2026 • Тверда обкладинка
Передзамовлення
• 2026 • Тверда обкладинка
Передзамовлення600 грн
• Тверда обкладинка
Немає в наявності
• 2014
Немає в наявності
• 2019
Немає в наявності
• 2014 • Тверда обкладинка
Немає в наявності 80 грн
• 2016 • Тверда обкладинка
Немає в наявності 230 грн
• 2019 • Тверда обкладинка
Немає в наявності 240 грн
• 2018 • Тверда обкладинка
Немає в наявності 240 грн
Немає в наявності 277 грн
Немає в наявності 277 грн
• 2019 • Тверда обкладинка
Немає в наявності 360 грн

Схожі книги

• Анастасия ТимченкоYakaboo24 червня 2021 р.★ 5/5

Продолжение удивительной истории о странных детях Вторую книгу очень ждала, но она уже не оказала такого сильного впечатления как первая. Но тем не менее, она оказалась все такой же интересной, потому что приключения странных детей мисс Сапсан продолжаются. У главного героя Джейкоба добавляется проблем: он должен спасти свою наставницу и девушку Эмму, в которую он влюблен. К тому же, у него, как и у всех детей, также обнаруживается невероятно сильный дар - способность чувствовать приближение…

Читати на Yakaboo
  • ИринаYakaboo1 лютого 2021 р.★ 5/5

ЧУДОВА КНИГА "Дім дивних дітей. Місто порожніх. Втеча з дому дивних дітей" американського письменника Ренсома Ріггза - це друга частина надзвичайно популярного "Дому дивних дітей". Книга логічно продовжує свою попередницю, тож події другої частини починаються рівно з того моменту, з якого закінчується перша частина. Тут наші герої покидають острів, на якому знаходився їх дім, аби врятувати міс Сапсан і допомогти імбринам. Але чи можливо це, якщо діти ніколи не полишали своєї часової петлі і…

Читати на Yakaboo
  • Юлія КандалаYakaboo18 липня 2020 р.★ 5/5

Місто порожніх... Після прочитання першої частини серії Ренсома Ріггза про дім дивних дітей, мені терміново необхідно було читати продовження. І коли друга частина «Місто порожніх» з'явилася на прилавках книжкових магазинів, я одразу ж її придбала. Сюжет розпочинається рівно з того моменту, на якому закінчилася перша книга і розповідає про подальші пригоди Джейкоба та його друзів. Одразу можна відмітити, що ця книга більш серйозна, адже тут згадується Друга світова війна та її наслідки на…

Читати на Yakaboo
  • Катя ЛищукYakaboo30 червня 2020 р.★ 5/5

Верхи на порожняку Посеред води, без наставниці, самі-самісінькі… Проте вороття більше немає – або вперед, або забуття. А ще вчора найбільшою проблемою Портмана була нав’язлива робота у аптеці батьків. А тепер він відповідальний за життя друзів, своє власне та, можливо, і всього Дивного світу! А навколо – війна, чужий час і безліч витворів. Хто друг, а хто – ворог? Чи є хоч хтось, кому можна довіряти? Продовження «Дому дивних дітей» Ренсома Ріггза не поступається першій частині даної…

Читати на Yakaboo
  • Kate MlinovskaYakaboo18 вересня 2019 р.★ 4/5

Друга частина Місто порожніх. Втеча з дому дивних дітей. Ренсом Ріггз на цей раз вирішив таки випустити своїх героїв з їхнього магічного світу, який обертався у рамках часової петлі, але ж ми знаємо, чим реальний світ загрожує дивним дітям! Але чого не зробиш заради порятунку пані Сапсан, яка довго і самовіддано їх захищала, коли вони того потребували. Сюжет другої книги циклу просто переповнений екшном, сюжетні повороти так швидко змінюють один одного, що просто не встигаєш за ними слідкувати,…

Читати на Yakaboo
  • Павло ФальковськийYakaboo16 серпня 2019 р.★ 5/5

Розпочинайте з першої частини Я напевно неправильно почав читати цю книгу… Перед цим бачив фільм "Дім дивних дітей міс Сапсан" і по моїм розрахункам в цій книзі мало бути продовження історії з фільму. На жаль, це далеко не так, фільм виглядає скоріше за все як вижимка із трьох книг, а не екранізація першої частини. Хоча фільм мені і сподобався, але читаючи книгу я усвідомив, як багато мене позбавили. Та і сюжет зазнав доволі суттєвих змін. Або я чогось взагалі не зрозумів. Загалом так: Не…

Читати на Yakaboo
  • Ольга МлиновськаYakaboo31 травня 2019 р.★ 4/5

Найслабша книга серії "Місто порожніх. Втеча з дому дивних дітей". Мені здається, чи назва другої частини спойлерить першу? Книга номер два про пригоди Джейкоба у всесвіті дивних дітей продовжує оповідь з того моменту, де ми зупинилися в першій. Пані Сапсан зникає, небезпеки чигають на кожному кроці, все дуже і дуже погано. Власне майже увесь сюжет є суцільною гонкою, і він є дуже і дуже динамічним. Буквально на кожній сторінці на головних героїв чекають якісь нові халепи, за кожним…

Читати на Yakaboo
  • Юлія КандалаYakaboo22 березня 2019 р.★ 5/5

Пригоди дивних дітей продовжуються Коли я вперше побачила книгу Ренсрма Ріггза ,,Дім дивних дітей'', то не звернула на неї особливої уваги. Однак після її перевидання із кінообкладинкою я одразу ж закохалася у світ дивних, з тих пір з нетерпінням чекаю кожної наступної книги автора. ,,Місто порожніх'' - це друга книга серії про пригоди дивних дітей. Однак тут усе більш похмуро: міс Сапсан зникла, петля розірвана, а порожняки і витвори чатують буквально за кожним поворотом. Діти вирушають на…

Читати на Yakaboo
  • SvLuYakaboo5 березня 2019 р.★ 5/5

Пригоди дивних дітей Друга книга із книжкової серії про дивних дітей. Цього разу їм доведеться вити у реальний світ зі своєї петлі часу, аби врятувати місс Сапсан на інших імбрін. Натомість самі дивні діти вимушені рятувати себе і шукати вихід із міста пустих. На цих дітей відкрите полювання страшними чудовиськами, яких ніхто не може побачити. І в цій безвихідній ситуації Джейкобу вдається відкрити свій талант дивної дитини. І тим самим він врятує не одне життя. Оповідь доповнюється реальними…

Читати на Yakaboo

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково