Рекомендований вік12+ Зареєструйтесь або увійдіть, щоб додавати книги до списків
Зареєструйтесь або увійдіть, щоб вести читацький щоденник
«Маленький принц» - всесвітньо відома казка французького письменника Антуана де Сент-Екзюпері. Мудра і зворушлива історія про маленького принца, який прилетів на планету Земля із своєї крихітної, далекої зорі. Подорожуючи, хлопчик зустрічав на інших планетах різних дивакуватих персонажів. На своїй маленькій планеті у принца залишилася троянда, про яку він піклувався і хвилювався за неї. Кожен герой відображає певну людську якість, що дає змогу задуматись над глибоким сенсом даного твору. Казка про любов і дружбу, Людину і людяність, обов’язок і вірність. Ілюстрації, які створив сам автор, надають книзі особливої цінності.
Ще жодного клубу навколо цієї книги. Створіть перший — і читайте її разом з іншими, лишаючи нотатки просто в тексті.
Відгуки з книгарень
Маленький принц Книга читається легко, але водночас змушує замислитися над дуже важливими речами: дружбою, любов’ю, відповідальністю та справжніми цінностями життя. Мені сподобалося, як через просту казкову історію автор передає глибокі філософські думки. Книга викликає теплі емоції й трохи суму, але після неї залишається світле відчуття. Це той твір, який кожен сприймає по-своєму, залежно від віку й життєвого досвіду.
Читати на YakabooМаленький принц Книга читається легко, але водночас змушує замислитися над дуже важливими речами: дружбою, любов’ю, відповідальністю та справжніми цінностями життя. Мені сподобалося, як через просту казкову історію автор передає глибокі філософські думки. Книга викликає теплі емоції й трохи суму, але після неї залишається світле відчуття. Це той твір, який кожен сприймає по-своєму, залежно від віку й життєвого досвіду.
Читати на YakabooКнига, яка підходить для будь-якого віку Класика, яка не втрачає своєї актуальності та в рідному віці сприймається по різному. Читаючи її в дорослому віці отримала нові усвідомлення.
Читати на YakabooКазка, що стає мудрішою з кожним разом Ця книга стала для мене справжнім відкриттям, яке не втрачає своєї магії з часом. Я перечитувала "Маленького принца" тричі, і кожного разу ця казкова історія розкривалася з нової сторони, дарувала нові смисли та відкривала щось важливе, чого я не помічала раніше. Це одна з тих рідкісних книг, що ростуть разом з читачем. Те, що здавалося простою дитячою казкою при першому знайомстві, згодом перетворюється на глибоку філософську притчу про любов, дружбу,…
Читати на YakabooДивовижна книга Перечитувала кілька разів у різні періоди життя. Це видання - моє улюблене. Підтримує у найважчі моменти.
Читати на YakabooНеймовірна класика від неймовірного видавництва Дуже довго полювала на саме цю книгу, бо ілюстрації автора, з якими були всі інші видання цього твору, мені не подобались та читати з ними книгу якось не було бажання. В даній книзі також присутні ілюстрації від Антуана де Сент-Екзюпері, але доповнені чарівними малюнками від Владислава Єрко. Неймовірна книга! Можна купувати сміливо на подарунок. Але я брала для домашньої бібліотеки, яку можна сміло потім передати і внукам))
Читати на YakabooДля дорослих і дітей Що тут скажеш - класика літератури. В свій час я читала її російською, тож зараз, читаючи українською дитині, наче заново відкривала для себе давно відому вже історію. Мені сподобалися малюнки, вони якось дуже добре, як на мене, передають атмосферу всієї книги. Щодо перекладу - то багато слів чудирнацькі, але мені це не заважало, хіба дитина дещо перепитувала.
Читати на YakabooСлова зайві усім відома гарна історія
Читати на YakabooМожливі спойлери! Початок книги дуже сподобався. То, як автор почав говорити про себе, то як дорослі часто недооцінюють фантазії дітей + ілюстрації аквареллю додали атмосфери. Далі я зовсім не зрозуміла, як головний герой зустрівся в пустелі з Маленьким принцом. Але це добре, як хлопчик переміщався у космосі? Як малюнки чоловіка оживали? Мені сподобалася різноманітність персонажів на різних планетах. Сам маленький принц, як на мене, теж добре прописаний. Або ж як казка для вечірнього…
Читати на YakabooМаленький принц Напевно хотілося б щоб книга була довшою, бо вона така чудова. Я вважаю, що всі дорослі повинні прочитати цю книгу, там справді торкається важлива тема дитинства. Маленький принц такий казковий і дбайливий хлопчик. Не дивлячись на те, що троянда йому набридала, він все одно так дбав про неї. Він дійсно цікавий хлопчик, який шукав трохи сенсу на інших планетах і він все одно зрозумів що його планета все ж таки йому рідніша.
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!