Валіс

Valis

Автор: Філіп Дік
Видавництво: Komubook
Перекладач: Павло Швед
В наявності Повідомити про помилку
Кількість сторінок360
Рік видання2020

Усе почалося з блискучого спалаху рожевого світла, із зустрічі з таємничою божественною сутністю, яка отримала ім'я Валіс. Чим є ця сутність? Благодатним милостивим Богом, який приходить на допомогу людству, замкненому в тісних стінах Чорної Залізної В'язниці, чи божевільним божеством, яке безжально знищує своє творіння? Або ж, можливо, усе це просто виплід хворої свідомості головного героя із чудернацьким ім'ям Конолюб-Товстун? Найвідоміший із пізніх романів Філіпа К. Діка (1928-1982) "Валіс" (1981), що є своєрідною сумішшю наукової фантастики й теологічного детективу, де Богу відведена роль водночас і розшукуваної особи, і верховного лиходія, занурює читача у класичний "філіпдіківський" світ, що є заразом приголомшливо захопливим, бентежним і моторошно смішним.

Де можна придбати

• Тверда обкладинка
450 грн382.5 грн -15% діє з промокодом KEBUK
• Тверда обкладинка
385 грн
• Тверда обкладинка
450 грн
Немає в наявності
• Тверда обкладинка
Немає в наявності 450 грн
• Тверда обкладинка
Немає в наявності 545 грн

Схожі книги

Відгуки з книгарень

• ОлександрYakaboo20 грудня 2021 р.★ 3/5

Імперія ніколи не закінчилася! Це була передостання книга із марафону книжками Діка, на якій я зависнув на досить довгий час. Бо водночас я тоді не мав багато часу на читання, трішки перечитав і взагалі сім книг підряд шукати реальність це таки втомлює. Книга розповідає про Конолюба-Товстуна, який водночас є Діком, але там усе складно, тож будемо вважати, що вона розповідає про Конолюба-Товстуна. Загалом наш головний герой потертий життям, від нього пішла дружина, його син серйозно хворів і…

Читати на Yakaboo
  • Тарас КуриловичYakaboo26 серпня 2020 р.★ 5/5

У пошуках Бога "Валіс" - це теологічно-фантастичний роман на тему пошуків Бога та божественного. Головний герой твору - ексцентричний холостяк з дивним іменем Конолюб Товстун, від якого пішла дружина з дитиною через його дивацтва. Дивацтва, пов'язані із пошуками Бога. Все це почалося з того, що давня хороша подруга Товстуна покінчила життя самогубством. Відтоді Товстун починає шукати Бога, щоб запитати Його, чому Він дозволив статися такій трагедії. Під час своїх пошуків, Товстун отримує від…

Читати на Yakaboo
  • Ігор ІгорYakaboo22 липня 2020 р.★ 5/5

ВАЛІС Найперше в чому я маю впевненість, що після прочитання даної книги, в читача більше не виникатимуть питання про всесвітобудову. Як і що до чого влаштовано в такій темі детально розповість автор разом з головним героєм книги. Саме так, Філіп Дік є дійовим персонажем. Незвично бачити його у творі, його думки напряму переплітаються з сюжетом повісті якщо розумієте, а не перекладені на героїв твору. Так от, за сюжетом, ми це так би мовити, розслідуємо принципи світобудови, відповідаємо на…

Читати на Yakaboo

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково