Зареєструйтесь або увійдіть, щоб додавати книги до списків
Зареєструйтесь або увійдіть, щоб вести читацький щоденник
Детектив британської поліції Боб Спаркс розплутує таємничу історію зникнення дворічної Белли Елліотт. Мати-одиначка Дон побивається та залучає до пошуків усіх небайдужих, не нехтуючи увагою преси та телебачення. Місцева репортерка Кейт Вотерз мріє дізнатися правду, використовуючи весь арсенал професійних навичок. Але найзагадковішим персонажем у цій людській драмі постає Джин Тейлор, вдова головного підозрюваного, котрий раптово для всіх помирає.
Психологічний трилер, сповнений яскравих характерів, гострої інтриги та особливого шарму британського детективу. Під прискіпливим оком письменниці опинилися теми підтримки, вірності, зради, а головне - подружнього життя й численних секретів, що їх таїть у собі кожен шлюб.
Відгуки з книгарень
"Історія, що нікого не залишить байдужим" Взяла книгу у вихідний і прочитала протягом дня, бо дуже хотілося розгадати таємницю. Тут немає стрімкого повороту сюжету, але історія захоплює з перших сторінок. Розповідь ведеться від вдови Джин Тейлор, детектива Спаркса і журналістки Кейт Вотерз. У книзі розплутується історія зникнення маленької дівчинки Белли, яку протягом чотирьох років розшукують. Та прочитавши книгу, я зрозуміла, що тут не одна жертва. І деякі, так звані "благополучні" сім'ї…
Читати на YakabooПро те, що криється за гарною "обкладинкою" Гарний чепурний будинок, порядна сім'я, без дітей, але з традиційними спільними вечерями, переглядом разом телевізору, а що насправді криється за цією "обкладинкою" благополуччя сховано надто глибоко. Психологічний детектив, що порушує чимало проблем і питань. Головною тема - скелети у шафі сім'ї, точніше як люди прагнучи до загальноприйнятого родинного благополуччя, посісти своє законне місце у суспільстві, не хочуть бачити, помічати, що живуть з…
Читати на YakabooЖертва власного чоловіка? У вас бувало таке, що ви читаєте книги одну за одною і всі вони вам подобаються, у вас залишається гарне враження, а потім ви берете нову книгу до рук і розумієте, що ось вона, насправді гідна уваги? Це і є та книга. "Вдова"- дебют авторки і ще один мій абсолютний фаворит. Жоден розділ не розчарував. І я ще раз повторюсь, ця книга насправді варта уваги, хоча б через "брудну" тему, яку Бартон не побоялась висвітлити. "Вдова"– це психологічний трилер, в якому…
Читати на YakabooКнига, яка тримає в емоційному напруженні до останньої сторінки Перший раз читала книгу, розповідь в якій ведеться від кількох осіб. Спочатку думала, що буде важко читатись та досить заплутано. Але помилилась, бо незважаючи на стиль написання, читається книга легко і захоплює з першої сторінки. Мені було важко читати рядки, де іде розповідь від самої "вдови", особливо надто емоційно важко. Саме в них (в цих розповідях) найбільше подробиць головного злочину, який покладений в основу сюжету,…
Читати на Yakaboo«Секреты - самые опасные вещи» Очень долгий период автор держит читателей в напряжении: а может сама вдова убила ребёнка, в смерти которого обвиняли ещё при жизни её мужа?... Интересный психологический триллер, который может кинуть в ум каждого зернышко подозрения о настоящей жизни близких нам людей, когда по сути, предполагаем и думаем о них одно, а они могут оказаться совсем другими по факту. Интересную точку для рассмотрения ситуации с убийством выбрала Фиона Бартон. Не многие задумываются,…
Читати на YakabooЧудовий триллер Це книга, яка тримала мене в напрузі всі свої 360 сторінок. І не тому, що я чекала дізнатися хто ж викрав дворічну Беллу - це було відомо ще з перших сторінок і анотації. Я чекала останніх розділів, щоб дізнатися жива все ж дівчинка чи ні. Бо знаєте, важко читати про викрадення дитини, ще й прямо з двору власного будинку, маючи своїх двох. Висновки, як мама дівчаток, я зробила, але зараз не про них, а про книгу. Так от, книга мені сподобалася, хоч і вразила в саме серце.…
Читати на YakabooПреступления мужа. Роман "Вдова" Фионы Бартон попал в число тех особенных и редких произведений с присутствием тайны в преступлении и яркого женского следа в нем. Двухлетний ребенок Белла исчезает молниеносно принеся своей пропажей волну паники и начало детальных поисков во время которых нашли подозреваемого, но задержанный мужчина пройдя все судебные процессы был признан невиновным. Спустя некоторое время Джин Тейлор бывшая жена обвиняемого стала вдовой Глена Тейлора и однажды она расскажет…
Читати на YakabooСекреты - это самые опасные вещи. Жизнь Джин изменилась в тот день, когда в городе пропала маленькая девочка, а в дверь к супругам постучалась полиция. Ее идеального мужа обвинили в похищении. И вот после долгой борьбы и судов за невиновность Глена - ее мужа. Он умирает. И вот теперь Джин может говорить. Рассказать правду о своей муже и сообщить людям, что на самом деле тогда происходило за закрытой дверью их дома. Мне не особенно сильно приглянулась обложка, но я все же взялась за эту…
Читати на YakabooВдова Стівен Кінг пише, що якщо вам сподобалася "Загублена" і "Дівчина у потягу", то "Вдова" вас точно підкорить. Що ми маємо від роману Флінн - головну героїню, яка повідає нам тільки ту інформацію, що вона вважатиме за потрібне сказати і зникнення, правда, дворічної дівчинки. Від твору Хокінс Бартон бере сюжетну побудову: скачки в часі, тому будьте уважні, починаючи кожну нову главу, правильно вставляючи деталь пазла в канву малюнка. В цілому дебют у автора вийшов непоганим зі своїми…
Читати на Yakaboo«Самая простенькая ложь оказывается самой трудной» Книгу Фионы Бартон я заказала из-за интересного описания и положительных рецензий здесь. И несмотря на то, что я случайно приобрела книгу на украинском языке, а мне привычнее читать на русском, ни капли не пожалела о покупке. Автор замечательно передаёт психологию «ведомых» женщин, тонкости работы журналиста (ещё бы, она сама - репортёр) и характеры главных героев. Главное, что ни оного из них она не наделила исключительно положительными или…
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!