Рекомендований вік8+ Зареєструйтесь або увійдіть, щоб додавати книги до списків
Зареєструйтесь або увійдіть, щоб вести читацький щоденник
"Тореадори з Васюківки" - перший український дитячий бестселер. Важко знайти в нашій літературі щось веселіше й читабельніше, ніж ця неперевершена книжка Всеволода Нестайка.
"Тореадори з Васюківки" внесено до Особливо Почесного списку Андерсена як один із найвидатніших творів світової літератури для дітей.
2004 року Всеволод Нестайко опрацював нову редакцію "Тореадорів з Васюківки" з новими епізодами. І ось настав час подарункового видання: з надзвичайно щедрими, влучними і навдивовижу атмосферними ілюстраціями Ростислава Попського ця улюблена книжка кількох українських поколінь отримала абсолютно свіже прочитання...
Саме те для школярів Купив для колекції в уже зрілому віці, але почитати і зараз можна. Гарна книга, яка описує пригоди двох малих бешкетників, які намагаються показати з себе дорослих. В деяких моментах смієшся, навіть будучи вже дорослим. Однозначно раджу до прочитання, така книга має бути у кожній сім'ї, де є діти. Видання гарне, зроблене добротно.
Читати на Yakabooспогади дитинства Чудова, смішна і дуже жива книга! Пам’ятаю, як нам задали її на літо, і в класі всі сперечалися, що означає якесь дивне слово — чи то "скакалка", чи щось про стрибки. Я тоді настільки захопилась, що змогла переказати всю книгу від початку до кінця. Найулюбленіший момент — коли хлопці загубились у кукурудзі. Після цієї історії мені навіть захотілося написати власну книжку, щось таке ж веселе та пригодницьке. Класика, яка не втрачає чарівності!
Читати на YakabooНезабутнє дитинство Пам’ятаю, як читали цю книжку вголос на занятті з української літератури в школі. Реготів весь клас. І хоча це було вже більше десяти років тому, видання було те саме. Я вважаю, що ця книга має бути в домашній бібліотеці кожної родини. І якщо ви хочете подарувати своїй дитині незабутнє дитинство, то найкращім подарунком для неї стане саме ця Безсмертна класика. Рекомендую «Тореодорів» усім, з 0 років до 145:) Хоча, безумовно, побачити світ так, як бачить його дитина, кожному…
Читати на YakabooЧудова історія "Тореадори з Васюківки" - це дитячий роман українського письменника Всеволода Нестайка, який добре відомий кожному українському читачеві. Головними героями є двійко вірних друзів-хлопчаків - Павлуша Завгородній та Ява Рень. Разом у них є мрія - стати відомими на весь світ, що й спонукає парубків на всілякі божевільні, але кумедні ідеї (всім нам знайомий епізод із метро у свинарнику:)). Це й робить цю книжку, поділену на три частини, такою цікавою, веселою, динамічною, але окрім…
Читати на YakabooЭто самая лучшая книга детства Всеволод Нестайко самый лучший детский писатель страны,который создал настолько уникальное произведение,что его интересно читать в любом возрасте. В детстве я просто зачитывался этой книгой. Брал в библиотеке. Это просто потрясающие и неповторимые эмоции при чтении этой книги, эх... сколько приятных моментов при чтении. Искренне завидовал приключениям главных героев. Книгу можно перечитывать и сейчас, она будет так же интересна)))))))))))))) так же у этого писателя…
Читати на YakabooУлюблена дитяча книга назавжди Колись давно, коли мені було років 8, батьки купили мені книжку. Я любила читати, але ця була аж надто товста, та ще й без малюнків. Тоді мама почала читати мені її перед сном. Вона лягала зі мною на ліжко, тато всідався поруч і ми слухали. Так я познайомилась з Явою і Павлушею. Ці хлопці були справжнім "шилом в одному місці". Купа пригод, незвичних ситуацій і несподіваних витівок. Ми подружилися з самого початку, ще з того моменту, коли стрімголов тікали…
Читати на YakabooЧудова кумедна історія дружби двох хлопчиків Завдяки неперевершеному гумору та цікавому пригодницькому сюжету, книга читається легко і "затягує" у такий рідний та безтурботній світ дитинства. Всеволод Нестайко написав чимало творів, багато з яких включені до шкільної програми в школах України, в тому числі і цю книгу. "Тореадори" - то чудова кумедна історія дружби двох хлопчиків, які вміло використовують усю свою фантазію та жагу до пригод у повсякденному житті, і відважно тримають "удар"…
Читати на YakabooКнига на усі часи Раджу цю книгу геть усім: дорослим, хто знайомий з пригодами Яви і Павлуші - буде прекрасна нагода відчути ностальгію і хоч на мить повернутися у власне дитинство; дорослим, хто не читав цей твір- чудова нагода познайомитися з творчістю талановитого письменника В.Нестайка. Впевнена, діти полюблять цю історію з перших же рядків. Бо герої - такі ж, як і читачі, малі непосидючі дослідники і шукачі пригод, які кожного разу вигадують дивовижні речі, потрапляють в різні кумедні, а…
Читати на YakabooТореадори з Васюківки Книги Всеволода Нестайко – мастхев у моїй бібліотеці. Це моя найулюбленіша дитяча книга, яку я із задоволенням перечитую, адже вона була моєю вірною супутницею на канікулах, які я проводила у дідуся з бабусею в селі, і поринала в пригоди звичайних сільських хлопців, коли на вулиці ставало темно. Не важливо, скільки років читачу – десять, тридцять чи двадцять п'ять – світ дитинства у нас був однаковий, з цінностями, прагненнями та речами, які розуміли тільки ми. Перше…
Читати на YakabooДуже цікава книга На мою думку, щоб провести літні канікули цікаво не потрібні ніякі мандрівки за кордон, адже його можна провести цікаво в селі у бабусі, як це зробили Павлуша і Ява. Цю історію я ще прочитав давно, вона мені дуже сподобалася, адже спочатку я на неї не мав надій. Її прочитати повинні всі, тому що вона не має важко сюжету, як в детективах, можна сказати що його тут взагалі немає, тому що все закінчується на тому, як хлопчаки знову йдуть в школу. Історія цікава й має легкий гумор,…
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!