NovelKlo — українська платформа для авторських і фанатських історій. Читай. Пиши. Поширюй. Реклама

Тореадори з Васюківки. Велике ілюстроване видання. Книга перша

В наявностіКомплект Повідомити про помилку
Кількість сторінок216
Рік видання2025

"Торе­а­дори з Васюківки" - перший український дитячий бестселер. Важко знайти в нашій літе­ра­турі щось веселіше й читабельніше, ніж ця неперевершена книжка Всеволода Нестайка.
"Торе­адори з Васюківки" внесено до Особливо Почесного списку Андерсена як один із найвидатніших творів світової літератури для ді­тей.
2004 року Всеволод Нестайко опра­цював нову редакцію "Тореадорів з Васюківки" з новими епізодами. І ось настав час подарун­ко­вого видання: з надзвичайно щедрими, влучними і навдивовижу атмосферними ілюстраціями Ростислава Попського ця улюблена книжка кількох українських поколінь отримала абсо­лютно свіже прочитання...

ПаперовіАудіокниги
• 2022 • А-ба-ба-га-ла-ма-га • Тривалість - 7:32:24
140 грн
audio-book
• 2013 • А-ба-ба-га-ла-ма-га
300 грн
• 2004 • А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА • Тверда обкладинка
340 грн306 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
• 2004 • А-ба-ба-га-ла-ма-га • Тверда обкладинка
340 грн

А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА

• 2004 • А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА • Тверда обкладинка
350 грн
• 2016 • А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА • Тверда обкладинка
490 грн
• 2023 • А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА • Тверда обкладинка
820 грн738 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
• 2023 • А-ба-ба-га-ла-ма-га
820 грн738 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком

А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА

890 грн
1172 грн
• 2024 • Школа (Харків)
1540 грн
Передзамовлення
• 2016, 2020 • А-ба-ба-га-ла-ма-га • Тверда обкладинка
Передзамовлення340 грн
• 2022 • А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА • Тверда обкладинка
Передзамовлення350 грн
Передзамовлення890 грн
• А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА • Тверда обкладинка
Немає в наявності
• А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА • Тверда обкладинка
Немає в наявності
• 2021 • А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА • Тверда обкладинка
Немає в наявності 300 грн270 грн
• 2021 • А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА • Тверда обкладинка
Немає в наявності 300 грн

Видавництво Старого Лева

• 2021 • А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА
Немає в наявності 300 грн
• 2013 • А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА • Тверда обкладинка
Немає в наявності 325 грн
• 2022 • А-ба-ба-га-ла-ма-га • Тверда обкладинка
Немає в наявності 340 грн
Немає в наявності 340 грн
Немає в наявності 820 грн738 грн
• 2023 • А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА
Немає в наявності 820 грн
• А-ба-ба-га-ла-ма-га
Немає в наявності 850 грн
• 2023 • А-ба-ба-га-ла-ма-га • Тверда обкладинка
Немає в наявності 879 грн
• 2025 • А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА • Тверда обкладинка
Немає в наявності 880 грн

Схожі книги

• ВладиславYakaboo16 серпня 2025 р.★ 5/5

Саме те для школярів Купив для колекції в уже зрілому віці, але почитати і зараз можна. Гарна книга, яка описує пригоди двох малих бешкетників, які намагаються показати з себе дорослих. В деяких моментах смієшся, навіть будучи вже дорослим. Однозначно раджу до прочитання, така книга має бути у кожній сім'ї, де є діти. Видання гарне, зроблене добротно.

Читати на Yakaboo
  • АннаYakaboo26 липня 2025 р.★ 5/5

спогади дитинства Чудова, смішна і дуже жива книга! Пам’ятаю, як нам задали її на літо, і в класі всі сперечалися, що означає якесь дивне слово — чи то "скакалка", чи щось про стрибки. Я тоді настільки захопилась, що змогла переказати всю книгу від початку до кінця. Найулюбленіший момент — коли хлопці загубились у кукурудзі. Після цієї історії мені навіть захотілося написати власну книжку, щось таке ж веселе та пригодницьке. Класика, яка не втрачає чарівності!

Читати на Yakaboo
  • Валерия ЧерниковаYakaboo4 липня 2022 р.★ 5/5

Незабутнє дитинство Пам’ятаю, як читали цю книжку вголос на занятті з української літератури в школі. Реготів весь клас. І хоча це було вже більше десяти років тому, видання було те саме. Я вважаю, що ця книга має бути в домашній бібліотеці кожної родини. І якщо ви хочете подарувати своїй дитині незабутнє дитинство, то найкращім подарунком для неї стане саме ця Безсмертна класика. Рекомендую «Тореодорів» усім, з 0 років до 145:) Хоча, безумовно, побачити світ так, як бачить його дитина, кожному…

Читати на Yakaboo
  • ИринаYakaboo17 січня 2022 р.★ 5/5

Чудова історія "Тореадори з Васюківки" - це дитячий роман українського письменника Всеволода Нестайка, який добре відомий кожному українському читачеві. Головними героями є двійко вірних друзів-хлопчаків - Павлуша Завгородній та Ява Рень. Разом у них є мрія - стати відомими на весь світ, що й спонукає парубків на всілякі божевільні, але кумедні ідеї (всім нам знайомий епізод із метро у свинарнику:)). Це й робить цю книжку, поділену на три частини, такою цікавою, веселою, динамічною, але окрім…

Читати на Yakaboo
  • ОлександрYakaboo6 січня 2022 р.★ 5/5

Это самая лучшая книга детства Всеволод Нестайко самый лучший детский писатель страны,который создал настолько уникальное произведение,что его интересно читать в любом возрасте. В детстве я просто зачитывался этой книгой. Брал в библиотеке. Это просто потрясающие и неповторимые эмоции при чтении этой книги, эх... сколько приятных моментов при чтении. Искренне завидовал приключениям главных героев. Книгу можно перечитывать и сейчас, она будет так же интересна)))))))))))))) так же у этого писателя…

Читати на Yakaboo
  • КатеринаYakaboo8 жовтня 2021 р.★ 5/5

Улюблена дитяча книга назавжди Колись давно, коли мені було років 8, батьки купили мені книжку. Я любила читати, але ця була аж надто товста, та ще й без малюнків. Тоді мама почала читати мені її перед сном. Вона лягала зі мною на ліжко, тато всідався поруч і ми слухали. Так я познайомилась з Явою і Павлушею. Ці хлопці були справжнім "шилом в одному місці". Купа пригод, незвичних ситуацій і несподіваних витівок. Ми подружилися з самого початку, ще з того моменту, коли стрімголов тікали…

Читати на Yakaboo
  • Ольга БезайYakaboo28 вересня 2021 р.★ 5/5

Чудова кумедна історія дружби двох хлопчиків Завдяки неперевершеному гумору та цікавому пригодницькому сюжету, книга читається легко і "затягує" у такий рідний та безтурботній світ дитинства. Всеволод Нестайко написав чимало творів, багато з яких включені до шкільної програми в школах України, в тому числі і цю книгу. "Тореадори" - то чудова кумедна історія дружби двох хлопчиків, які вміло використовують усю свою фантазію та жагу до пригод у повсякденному житті, і відважно тримають "удар"…

Читати на Yakaboo
  • ЕленаYakaboo11 серпня 2021 р.★ 5/5

Книга на усі часи Раджу цю книгу геть усім: дорослим, хто знайомий з пригодами Яви і Павлуші - буде прекрасна нагода відчути ностальгію і хоч на мить повернутися у власне дитинство; дорослим, хто не читав цей твір- чудова нагода познайомитися з творчістю талановитого письменника В.Нестайка. Впевнена, діти полюблять цю історію з перших же рядків. Бо герої - такі ж, як і читачі, малі непосидючі дослідники і шукачі пригод, які кожного разу вигадують дивовижні речі, потрапляють в різні кумедні, а…

Читати на Yakaboo
  • МартаYakaboo23 липня 2021 р.★ 5/5

Тореадори з Васюківки Книги Всеволода Нестайко – мастхев у моїй бібліотеці. Це моя найулюбленіша дитяча книга, яку я із задоволенням перечитую, адже вона була моєю вірною супутницею на канікулах, які я проводила у дідуся з бабусею в селі, і поринала в пригоди звичайних сільських хлопців, коли на вулиці ставало темно. Не важливо, скільки років читачу – десять, тридцять чи двадцять п'ять – світ дитинства у нас був однаковий, з цінностями, прагненнями та речами, які розуміли тільки ми. Перше…

Читати на Yakaboo
  • Руслан КуземчакYakaboo13 липня 2021 р.★ 5/5

Дуже цікава книга На мою думку, щоб провести літні канікули цікаво не потрібні ніякі мандрівки за кордон, адже його можна провести цікаво в селі у бабусі, як це зробили Павлуша і Ява. Цю історію я ще прочитав давно, вона мені дуже сподобалася, адже спочатку я на неї не мав надій. Її прочитати повинні всі, тому що вона не має важко сюжету, як в детективах, можна сказати що його тут взагалі немає, тому що все закінчується на тому, як хлопчаки знову йдуть в школу. Історія цікава й має легкий гумор,…

Читати на Yakaboo

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково