14 грудня в офісі ФБР у Нью-Йорку з'являється гола дівчина. У руках вона тримає пожовклі папірці. Інспектор Боврінґ, начальник відділу криміналістики, береться за справу, адже кілька годин тому знайшли жінку з відрубаною головою, чиє ім'я вказано на одній із цих записок. Що приховує дівчина? Звідки їй відомо про вбивство? І чи в небезпеці решта? Боврінґ намагатиметься розплутати цю справу, хоча для цього йому доведеться зустрітися з демонами власного минулого. Джейкоб з Амандою розпочали нове життя разом у Нью-Йорку після того, що сталося в Бостоні. Але величезна спіраль на стіні їхньої вітальні руйнує плани на ідилічне майбутнє. Доля, кохання і помста переплітаються з моторошними історіями зниклих жінок.
🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️
📖 Книга: День, коли втрачено кохання
✍️ Автор: Хав’єр Кастільйо
💌 Серія: День, коли втрачено розум №2
🤩 Видавництво: Богдан 🌟
⭐ Оцінка: 4/5
Сюжет: 14 грудня до офісу ФБР у Нью-Йорку приходить гола дівчина з пожовклими записками в руках. На одній із них написане ім’я жінки, яку невдовзі знаходять убитою, тому інспектор Боврінґ береться розслідувати, що пов’язує ці події. Паралельно Джейкоб та Аманда намагаються почати нове життя в Нью-Йорку, але дивна спіраль на…
🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ 📖 Книга: День, коли втрачено кохання ✍️ Автор: Хав’єр Кастільйо 💌 Серія: День, коли втрачено розум №2 🤩 Видавництво: Богдан 🌟 ⭐ Оцінка: 4/5 Сюжет: 14 грудня до офісу ФБР у Нью-Йорку приходить гола дівчина з пожовклими записками в руках. На одній із них написане ім’я жінки, яку невдовзі знаходять убитою, тому інспектор Боврінґ береться розслідувати, що пов’язує ці події. Паралельно Джейкоб та Аманда намагаються почати нове життя в Нью-Йорку, але дивна спіраль на…
Читати в TelegramКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!