NovelKlo — українська платформа для авторських і фанатських історій. Читай. Пиши. Поширюй. Реклама

Книга Червона шапочка

Видавництво: Ранок
Немає в наявності Повідомити про помилку
Кількість сторінок14
Рік видання2018

У серії "Казки у віршах" зібрані найкращі казки для найменших в легкій віршованій формі, зрозумілій для малюків. Читаючи улюблені казки, Ви з малюком проведете безліч приємних хвилин! Чудові вірші і чудові ілюстрації не залишать байдужим маленького читача. Улюблені герої казок і яскраві ілюстрації обов'язково порадують Вашого малюка і допоможуть прищепити любов до читання.

Немає в наявності
• Тверда обкладинка
Немає в наявності 75 грн

Схожі книги

• КсеніяYakaboo15 вересня 2021 р.★ 5/5

Червона шапочка у віршах Казка про Червону шапочку є твором, без якого особисто я не уявляю дитинства жодної дитини. Я вмикала її аудіо версію і дуже хотілося мати паперовий екземпляр, отож побачивши її в картоні без вагань замовила. "Червона шапочка у віршах" Ірини Сонечко з серії "казки у віршах" нам дуже сподобалась. Гарна книжка, одна з улюблених з цієї серії. Також вона досить міцна для допитливої маленької дитини. Дуже сподобались ілюстрації, особливо вовк. Віршована форма знайомої…

Читати на Yakaboo
  • ТарасYakaboo23 жовтня 2019 р.★ 5/5

Червона шапочка Казка "Червона шапочка" є однією із найулюбленіших казок мого дитинства, тому я із великим бажанням хотів познайомити свою дитину із цією чудовою та повчальною казкою. Дуже зрадів, коли побачив казку "Червона шапочка" від видавництва "Ранок", тому що це одне із наших найулюбленіших видавництв, книги якого ми дуже часто читаємо. Книжечка "Червона шапочка" входить до серії книг "Казки у віршах", у якій є ще декілька досить відомих та улюблених багатьма казок, таких як : "Теремок",…

Читати на Yakaboo

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково