NovelKlo — українська платформа для авторських і фанатських історій. Читай. Пиши. Поширюй. Реклама

Повелителька вітру

The Wind Weaver (Reign of Remnants #1)

Видавництво: КСД
В наявності Повідомити про помилку
Кількість сторінок496
Рік видання2026
Goodreads
★3.9/5
Рія Флітвуд - напівкровка. Таких, як вона, у королівстві Анвівн наказано вбивати на місці. Так і сталося б, якби не небезпечний і дуже вродливий командир Сайф, що рятує Рію від страти. Тепер вони обоє в небезпеці, і єдиний спосіб уберегтися - втеча. Під час подорожі дівчина розуміє, що її світ зовсім не такий, як здається. Адже вона - Ремнант, одна з чотирьох душ, розкиданих по Анвівну, яким судилося або врятувати королівство, або приректи на загибель усіх.

ПаперовіЕлектронні
• playbookapp
444 грн310.8 грн
e-book
• ksdapp
370 грн335 грн
e-book
• librariusapp
370 грн
e-book
• epub
430 грн
e-book
• Тверда обкладинка
620 грн558 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
• Тверда обкладинка
620 грн558 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
• Тверда обкладинка
620 грн570 грн
• Тверда обкладинка
620 грн
• Тверда обкладинка
620 грн
• Тверда обкладинка
621 грн
• Тверда обкладинка
690 грн
• epub , mobi
Немає в наявності 370 грн
e-book

Схожі книги

• @rozpovidau26 вересня 2026 р.

#підсумки_тижня 📕Прочитано за тиждень: 📚 2 книги Ще одну читаю 📖 815 сторінок ⏳ Витрачено часу на читання : 🕰️ 13 годин 40 хвилин ⚡ Субота - 46 сторінок 19.09 - "Повелителька вітру". Книга 1 ⚡ Неділя - 304 сторінки 20.09 - "Повелителька вітру". Книга 1 - "Orient. Близько до ворога." ⚡ Понеділок - 34 сторінки 21.08 - "Orient. Близько до ворога." ⚡ Вівторок - 198 сторінки 22.09 - "Orient.…

Читати в Telegram
  • @rozpovidau23 вересня 2026 р.★ 8/10

#читаю_розповідаю #Повелителька вітру. Книга 1 Авторка  - Джулі Джонсон Видавництво #КСД Сторінок - 496 Жанр #фентезі  Серія #Епоха Ремнантів (трилогія) Оцінка  8/10 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐🫥🫥 "Страх означає, що тобі є що втрачати.  А в мене вже нічого не лишилося. Хіба моє життя, а воно нічого не варте. Надто для моїх полонителів".   "Біжи, Ріє. Біжи, як вітер. Я бігла. Прямо в руки ворога." "Будь обережною з принцом. У нього запальний норов. Буде прикро, якщо ти обпалиш крила, так і не отримавши шансу…

Читати в Telegram

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково