Рекомендований вік16+ Зареєструйтесь або увійдіть, щоб додавати книги до списків
Зареєструйтесь або увійдіть, щоб вести читацький щоденник
Ця книжка - особиста розповідь генерала Валерія Залужного про шлях від хлопчака до Головнокомандувача Збройних сил України. А водночас це історія країни, яка прямує до війни: спершу примарної, у можливість якої ніхто не вірив, а згодом великої і повномасштабної.
У цій книжці Валерій Залужний тісно переплітає події різних часів: з мирної школи 80-х у Новограді-Волинському (сьогодні - Звягель) він перенесе вас на Донбас 2015-го, у напівзруйнований клас; із казарм військового училища - до окопів та бліндажів 2014-го; із затишної квартири, обжитої дружною родиною, - у бункери урядового кварталу 2022-го…
Кожне слово цієї книжки по-військовому виважене і по-людяному щире.
"Моя війна" - перша частина трилогії, яку становитимуть книжки "Моя війна", "Наша війна" та "Їхня війна".
Відгуки з книгарень
Сильна і водночас важка книга Прочитала цю книгу мабуть місяць тому,але відгук про неї чомусь не хотілось писати відразу.Я прям дуже чекала коли куплю і прочитаю цю книгу,і насправді чомусь вона читалась доволі довго,дуже цікаво було дізнатись як ріс пан Генерал,як складалося його життя і що найбільше зачепило так це ворожка у поїзді,те що вона йому тоді сказала я досі не розумію чи то правда чи то просто гарна вигадка для написання книги.Все ж таки хотілося більше прочитати про те що сталося на…
Читати на YakabooСильна людина. Гарна книга. Дякую.
Читати на YakabooЗалізний людяний генерал Ця книга про людяність, про впертість, про мрії дитинства які стають реальність і про великий тягар. Пан Залужний не розчарував знов. З нетерпінням чекаю наступні.
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!