Рекомендований вік14+ Зареєструйтесь або увійдіть, щоб додавати книги до списків
Зареєструйтесь або увійдіть, щоб вести читацький щоденник
Скриплять петлі дверей між світами - і на Тернопільщині більшає магії, романтики й усякої нечисті.
Вампір займає труну, яку бабця підготувала собі на похорон. Відьма просить демона вдати її хлопця на сімейному застіллі. Механік потрапляє у світ фейрі, де до нього підбиває клинці лорд проклятого Дому. У селі на Лановеччині оселяється вродливий чужинець, а дух козака допомагає своїй нащадці обрати парубка в тіндері.
"Файні брюнети та інша нечисть" - це збірка гумористичних оповідань, де стереотипи романтичного фентезі розквітають по-новому в українських реаліях.
Відгуки з Telegram
💫Прочитане за вересень «Глушина» Сари Пірс – я дуже люблю цю авторку, перші дві книги цієї серії мені сподобалися. Але ця – взагалі не зайшла. Одна з найгірших книг року. «Файні брюнети та інша нечисть» – легка та дууууже смішна збірка оповідань. Це було неймовірно! «Безмежне небо над тобою» – книга зі спокійним сюжетом, хоча теми в ній висвітлюються серйозні. Дуже сподобалася. «Донька доктора Моро» – це мікс пригод, наукової фантастики, готичної атмосфери. Одна з найкращих книг року для…
Читати в TelegramЯ не встигну дочитати поточну книгу в цьому місяці, тому книжкові підсумки вересня #Читацькі_нотатки_підсумки_місяця ➡️ Вересень дався важко: початок навчального року і адаптація, нон-стоп літаючі дрони над головою. Не завжди вистачало сил на читання, але виділити ввечері час на книгу - то святе Прочитано 7 книг 💚Місяць на воді 💚Вогонь бажання 💚Прилетіла ластівочка 💚Файні брюнети та інша нечисть 💚Нині. Увечері. Завтра 💚Дві крчені корони 💚Шкідливі звички Мої враження про прочитані…
Читати в TelegramКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!