Рекомендований вік16+ Зареєструйтесь або увійдіть, щоб додавати книги до списків
Зареєструйтесь або увійдіть, щоб вести читацький щоденник
Пропонуємо вашій увазі книгу Філіпа К. Діка "Убік" від видавництва Komubook.
Про книгу:
Перед вами світ майбутнього. Місяць був колонізований, частина людства володіє паранормальними вміннями і йде війна між телепатами і антителепатами. Смерті більше не існує, їй на зміну прийшли кріокамери. Новий світ мораторіумів, де століттями глибокозаморожені люди існують в безодні їх свідомості. Там вони продовжують жити, маючи можливість відчувати, думати і підтримувати зв'язки між собою і зовнішнім світом.
Глен Рансітер бос корпорації щодо запобігання телепатичного шпигунства. Він і його команда потрапляє в засідку влаштовану, очевидно, його суперниками, і Глена доводитися помістити в одну з таких кріокамер. Незабаром, виживші члени команди починають помічати деякі дивні явища, явно послані їм їх босом. І найдивніше, світ починає рух назад у часі, люди розчиняються, а технології стають все більш застарілими. У команди залишається все менше часу щоб з'ясувати, що викликає тимчасові зрушення і що таке таємничий Убік.
Чому варто купити книгу "Убік" Філіпа К. Діка?
"Убік" - веселий, розумний і хвилюючий. Незвичайне і дуже захопливе оповідання, що зображує футуристичний світ майбутнього. Філіп К. Дік майстерний оповідач, вміє створити дивовижних персонажів, і помістити їх в незвичайні умови, тим самим створюючи постійні завихрення сюжету, що не дають вам нудьгувати і відволікатися від читання. Ідеї з цього роману, черпали творці таких фільмів як "Матриця" і "Початок", а сам роман неодноразово потрапляв в список кращих науково-фантастичних творів всіх часів.
Відгуки з книгарень
Убік - на будь-який випадок життя! Дизайн обкладинки для мене вийшов якимось "нейтральним". З одного боку сіра непоказна обкладинка, з іншого вона мене не дратує. Верстка та папір мені дуже подобаються, гарна якість. Перекладено і вичитано добре, тільки от повсюдно "приймати рішення" ну і ще декілька дрібничок. Книга розповідає про не надто віддалене майбутнє, яке для нас уже стало минулим. Взагалі в Діка є така проблема. Він майбутнє робить досить близьким і через це воно втрачає актуальність.…
Читати на YakabooЯка реальність справжня? Мої стосунки з фантастикою зазвичай складаються не дуже. Тому й після четвертої прочитаної книги автора я й досі не можу сказати чи мені сподобалося. Однозначно цікаво, захопливо, абсурдно і.. нічого незрозуміло. Подобається стиль автора, в якому він не описує по 20-40 сторінок світу в непевному майбутньому, а впродовж розповіді додає влучні деталі, через які картинка в голові малюється сама. Розповідати сюжет немає сенсу, оскільки саме в ньому весь сенс. Єдине – часом…
Читати на YakabooЗгідно з інструкцією Візьміть до рук науково-фантастичний та паранормальний Убік від видавництва Комубук. Забезпечує декілька приємних вечорів у чудернацькому вигаданому майбутньому, що вам не вдасться розкусити. Повністю безпечний, якщо дотримуватись інструкції. Не використовувати як багаття. Філіп Дік вибудував дуже неочікуваний світ — все заради того, щоб ви ніколи не здогадалися, що до чого. Нові технології та штучний інтелект поєднані з екстрасенсами та загробним життям, що створює…
Читати на YakabooЧи ми вже нарешті прокинулися? Класика наукової фантастики, яку варто прочитати всім поціновувачам цього жанру. Певно, перша поява ідеї "матриці". Коли майже неможливо відрізнити дійсність від посмертного сну і це, направду, лякає. Далеке (з точки зору Філіпа Діка) майбутнє. Корпорації телепатів і антителепатів. Польоти на Місяць, божевільні технології, посмертне життя в кріокамерах. Група антителепатів зазнає нападу, в якому гине їхній директор, а згодом все навколо них починає розпадатися на…
Читати на YakabooПереплетіння реальностей Дужезно цікавий твір видатного Філіпа К. Діка. Як фанат його творчості, дійшов до цього незвичайного роману. Це наскільки незвичний твір, з його науковою фантастичністю, переплетіннями і поворотами сюжету, що прочитати його варто всім любителям всього неординарного. Для повного враження від прочитання, дуже вдаватися в деталі сюжету, тобто спойлерити, не буду. Адже автор вдається до детективного просування сюжету, тому слідкувати за пригодою головного героя буде цікаво і…
Читати на YakabooУбік - ліки від старіння? Уявіть собі світ майбутнього, де люди після смерті можуть жити в морозильних кріокамерах і не вмирати, проживаючи так зване напівжиття. Уявіть світ, де одну з провідних ролей у суспільстві грають корпорації телепатів-екстрасенсів і антителепатів - людей, які вистежують цих паранормальних шпигунів. Уявіть собі світ, де для того, щоб відкрити холодильник, чи відкрити двері власної квартири, потрібно вносити окрему плату. Такий світ створив американський фантаст Філіп К.…
Читати на Yakaboo«Я жив, это вы все умерли» «Убік» - первая моя книга, которую я прочитал за один день. За присест. Конечно, этому предшествовало ряд временно-пространственных и объективно-субъективных факторов. Но! Таки за один присест. Думаю, что-то же это должно значить?! Если коротко - книга замечательная! Если говорить обширнее, то это хороший образец романа, где автор закрутил сюжетную канву настолько, насколько возможно, чтобы потом читатель смог нормально ее раскрутить. Если всматриваться в книгу еще…
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!