Мене звуть Скотт Кері. І останнім часом я почав худнути. Ви подумаєте: "Ну й що тут такого незвичайного?" Річ у тому, що з кожним днем я легшаю і легшаю, але не змінююся зовні. Одного дня я можу просто відірватися від землі і… Розумієте? Мій лікар каже: будемо спостерігати за ситуацією. Я не знаю, що це - хвороба чи якась аномалія. У цьому містечку завжди відбувалися дивні речі. І тепер вони відбуваються зі мною…
Дуже сердечна розповідь
Так, це не схоже на "страшного" Кінга, але лишилось головне - його надзвичайне вміння нереальну ситуацію відчути й прожити так, наче це щодня так люди втрачають вагу й починають літати.
Оповідання дійсно невеличке, але дуже зворушливе й добре. Адже попри те, що Кінг - "король жахів", в його творах переважно добро завжди перемагає найстрашніше зло. Тому і ця розповідь дуже сподобалась. Чуйна, добра і мила історія
Неплохая книга на один раз
Достаточно нетипичное произведение для Стивена Кинга. Во-первых, отмечу, что по объему это небольшой рассказ, который можно легко прочитать за один или два вечера. Во-вторых, на мой взгляд, здесь слишком мало событий и персонажей. Вся история крутится вокруг главного героя, мужчины, который переживает не лучший период в жизни, к которому также прибавились странные изменения в его здоровье и самочувствии.
Книга получилась больше мелодраматической, чем пугающей или же…
Відгуки з книгарень
Дуже сердечна розповідь Так, це не схоже на "страшного" Кінга, але лишилось головне - його надзвичайне вміння нереальну ситуацію відчути й прожити так, наче це щодня так люди втрачають вагу й починають літати. Оповідання дійсно невеличке, але дуже зворушливе й добре. Адже попри те, що Кінг - "король жахів", в його творах переважно добро завжди перемагає найстрашніше зло. Тому і ця розповідь дуже сподобалась. Чуйна, добра і мила історія
Читати на YakabooНеплохая книга на один раз Достаточно нетипичное произведение для Стивена Кинга. Во-первых, отмечу, что по объему это небольшой рассказ, который можно легко прочитать за один или два вечера. Во-вторых, на мой взгляд, здесь слишком мало событий и персонажей. Вся история крутится вокруг главного героя, мужчины, который переживает не лучший период в жизни, к которому также прибавились странные изменения в его здоровье и самочувствии. Книга получилась больше мелодраматической, чем пугающей или же…
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!