Молода дівчина Ніна Гілл - запекла інтровертка, щаслива у своєму затишному світі. Книгарня, де працює Ніна, - то її святиня, якби тільки не окремі набридливі клієнти. Для спілкування цілком достатньо мами та ще кількох друзів. Аж тут раптом у її життя вривається купа людей: річ у тім, що батько, якого дівчина ніколи не знала, помирає, покинувши на Ніну чимало рідних, які прагнуть з нею познайомитися! Справжній нічний жах для інтроверта - зустрічі, розмови, нові компанії… До того ж і її запеклий ворог Том виявляється милим чоловіком, який хоче з нею ближче познайомитися. Можливо, саме час зважитися і вийти із зони комфорту? Особливо якщо Ніна захоче дізнатися більше про батька, на якого вона, здається, дуже схожа за вдачею
Супер
Ця книга — справжнє свято для книголюбів. Головна героїня, Ніна, живе у світі книг, і це робить її життя особливим, хоч і не завжди легким. Мені сподобилося, як авторка показує баланс між самотністю та прагненням знайти своє місце у реальному світі, а також любов до літератури, яка буквально оживає на сторінках.
Сюжет спокійний, але душевний, з моментами легкого гумору і тепла. Це історія про любов до книг, маленькі радощі життя і пошук себе
Радість книжкового життя Ніни Гілл: Еббі Ваксман
"Книжкове життя Ніни Хілл" від Еббі Ваксман - це справжній діамант для тих, хто знаходить заспокоєння, радість та відчуття дому між сторінками книги. Цей роман - це не просто історія; це обійми для кожного бібліофіла, а Ніна Гілл, головна героїня, видається спорідненою душею.
Ніна, ексцентрична та інтровертована працівниця книгарні, вкрала моє серце від першої сторінки. Її любов до літератури, ідеально впорядкований планер і веселий внутрішній…
Супер Ця книга — справжнє свято для книголюбів. Головна героїня, Ніна, живе у світі книг, і це робить її життя особливим, хоч і не завжди легким. Мені сподобилося, як авторка показує баланс між самотністю та прагненням знайти своє місце у реальному світі, а також любов до літератури, яка буквально оживає на сторінках. Сюжет спокійний, але душевний, з моментами легкого гумору і тепла. Це історія про любов до книг, маленькі радощі життя і пошук себе
Читати на YakabooМені сподобалось Іноді хочеться чогось легкого та простого для читання, щоб відпочити від буденності та насолодитися історією із життя героїв
Читати на YakabooРадість книжкового життя Ніни Гілл: Еббі Ваксман "Книжкове життя Ніни Хілл" від Еббі Ваксман - це справжній діамант для тих, хто знаходить заспокоєння, радість та відчуття дому між сторінками книги. Цей роман - це не просто історія; це обійми для кожного бібліофіла, а Ніна Гілл, головна героїня, видається спорідненою душею. Ніна, ексцентрична та інтровертована працівниця книгарні, вкрала моє серце від першої сторінки. Її любов до літератури, ідеально впорядкований планер і веселий внутрішній…
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!