Багато поколінь намагалися розгадати загадку загубленого міста інків Паїтіті. Згідно з легендами, саме в ньому старовинні племена заховали найбільші запаси золота. П'ятеро друзів вирушають на пошуки цього таємничого міста і, як не дивно, знаходять його. Та чи вони перші, хто доклав зусиль для того, щоб легко розбагатіти? Вони ще не знають, що з цих місць ніхто не повертався живим…
Не зайшло
Мені не зрозуміла цільова аудиторія цієї книги. Якщо дитяча, то забагато жорстоких моментів. Якщо для дорослих, то вчинки цих студентів часто якісь незрозумілі і нелогічні.
Твердиня
Вибачте,але трохи розбавлю схвальні відгуки.
Це перша книга Кідрука, яку я прочитала і враження неоднозначні. Мені подобається такий жанр, читала багато таких. Але тут залишилось багато питань.
Книгу однозначно можна було скоротити, деякі описи подій аж занадто розтягнуті. Науковий бік цікавий,але, як на мене, до кінця не розкритий. Спочатку ми декілька розділів читаємо про складні розрахунки і їх висноки,щоб в кінці книги просто викинути все.
Не зрозуміло,що стало з іншими…
Твердиня
Книга читається досить легко, в наявності цікавий сюжет і досить не погані персонажі.
Книгу читав досить давно тому дедалі (сюжету) забулись, але основне запам'яталось.
Твір класно читати в моменті, так-як він не викликає роздумів після прочитання, не виникає бажання його обдумувати, ну у мене це так було. Хороша книга. Але, як то кажуть, не більше.
Пригодницький, в деякій мірі, бойовик в джунглях — лампова (якщо я правильно використав термін) історія на декілька вечорів.
Тому…
Іноді краще, щоб таємниця нею і лишалася
Це перша прочитана мною книга Макса Кідрука.
Загублене місто інків Паїтіті, де за легендами ті заховали найбільші запаси золота, багато хто намагався знайти. Але ніхто ще не повертався з пошуків.
П'ятеро молодих друзів з різних країн вирішили також відправитись на пошуки. Вони ще не знають, що найважче - це не знайти Твердиню, а вибратися з неї живими.
Цікаво, захопливо!
Дійсно була проведена велика робота автором. Карти, знімки з GPS, інформацію про…
Твердыня
Очень интересная книга. По динамике развития событий очень напоминает детективы Гранже. Автор хорошо проработал сюжет, в который гармонично вплетены и расчлененные трупы, и древние легенды о затерянном городе инков Пайтити, и непроходимые джунгли, и любовь современной молодежи к путешествиям. В книге подробно описана система исчислений и письменности древней цивилизации. Такого детального и логически выстроенного описания нигде больше не встречал. Безусловно, такой труд автора,…
Найулюбленіша у Кідрука
"Твердиня" - це друга книжка Макса Кідрука, яку я прочитала. Після прочитання я була просто в шоці. Сюжет дуже динамічний, багато неочікуваних поворотів подій. Дуже легко читалося, на одному дихання. Мені сподобалось, що події в книжці відбуваються не в одному місці і не в одній країні, а в декілька. Наприклад, Перу, Швеція і Україна. Ще імпонувало те, що добре розкриті персонажі, їх історія життя. Також присутня любовна лінія. Вразило, що кінцівка зовсім неочікувана.…
Загублене місто інків
Можна по різному ставитися до творчості Макса Кідрука, але ніхто не буде заперечувати того факту, що йому вдається у своїх романах поєднувати, ну здавалося б, взагалі непоєднувані речі. І даний роман не став винятком... Як можна поєднати студентів - "інтернаціоналістів", тропічні ліси Перу, руїни загубленого міста інків і американський спецназ??? Читайте цей роман і Ви не пошкодуєте. Спочатку все починається як пригодницький роман, але згодом автор додає екшн, детективні,…
Welcome to the jungle!
1. Тлумачення назви.
На поверхні – група друзів шукають древню ТВЕРДИНЮ у джунглях Перу. Звідси й назва.
Вмикається внутрішній філолог – ТВЕРДИНЯ – фортеця, надійний захист, заслона, за якою ховаються древні та, ймовірно, небезпечні таємниці.
2. Місце дії.
Карколомні пригоди відбуваються в Україні / Швеції / Перу. Більша частина, звичайно, в джунглях Мадре-де-Діос, тому екзотичних описів буде вдосталь. Я особисто пригадувала випуски тревел-шоу, щоб мати у голові…
Приключения в джунглях
Мне нравится, что Макс Кидрук пишет свои произведения очень разные по жанрам. Данный роман - это приключенческая проза, с элементами триллера. И как всегда у автора, роман динамичный, напряженный, захватывающий, с непредсказуемыми поворотами в увлекательном сюжете.
Группа студентов из разных стран, обучающихся в Швеции, встречают странного мужчину, который передает им карту затерянного золотого города в джунглях Южной Америки. И студенты летят через океан, чтобы…
Книга для мазохистiв. Не сподобалася.
Читати на YakabooНе зайшло Мені не зрозуміла цільова аудиторія цієї книги. Якщо дитяча, то забагато жорстоких моментів. Якщо для дорослих, то вчинки цих студентів часто якісь незрозумілі і нелогічні.
Читати на YakabooТвердиня Вибачте,але трохи розбавлю схвальні відгуки. Це перша книга Кідрука, яку я прочитала і враження неоднозначні. Мені подобається такий жанр, читала багато таких. Але тут залишилось багато питань. Книгу однозначно можна було скоротити, деякі описи подій аж занадто розтягнуті. Науковий бік цікавий,але, як на мене, до кінця не розкритий. Спочатку ми декілька розділів читаємо про складні розрахунки і їх висноки,щоб в кінці книги просто викинути все. Не зрозуміло,що стало з іншими…
Читати на YakabooТвердиня Книга читається досить легко, в наявності цікавий сюжет і досить не погані персонажі. Книгу читав досить давно тому дедалі (сюжету) забулись, але основне запам'яталось. Твір класно читати в моменті, так-як він не викликає роздумів після прочитання, не виникає бажання його обдумувати, ну у мене це так було. Хороша книга. Але, як то кажуть, не більше. Пригодницький, в деякій мірі, бойовик в джунглях — лампова (якщо я правильно використав термін) історія на декілька вечорів. Тому…
Читати на YakabooІноді краще, щоб таємниця нею і лишалася Це перша прочитана мною книга Макса Кідрука. Загублене місто інків Паїтіті, де за легендами ті заховали найбільші запаси золота, багато хто намагався знайти. Але ніхто ще не повертався з пошуків. П'ятеро молодих друзів з різних країн вирішили також відправитись на пошуки. Вони ще не знають, що найважче - це не знайти Твердиню, а вибратися з неї живими. Цікаво, захопливо! Дійсно була проведена велика робота автором. Карти, знімки з GPS, інформацію про…
Читати на YakabooТвердыня Очень интересная книга. По динамике развития событий очень напоминает детективы Гранже. Автор хорошо проработал сюжет, в который гармонично вплетены и расчлененные трупы, и древние легенды о затерянном городе инков Пайтити, и непроходимые джунгли, и любовь современной молодежи к путешествиям. В книге подробно описана система исчислений и письменности древней цивилизации. Такого детального и логически выстроенного описания нигде больше не встречал. Безусловно, такой труд автора,…
Читати на YakabooНайулюбленіша у Кідрука "Твердиня" - це друга книжка Макса Кідрука, яку я прочитала. Після прочитання я була просто в шоці. Сюжет дуже динамічний, багато неочікуваних поворотів подій. Дуже легко читалося, на одному дихання. Мені сподобалось, що події в книжці відбуваються не в одному місці і не в одній країні, а в декілька. Наприклад, Перу, Швеція і Україна. Ще імпонувало те, що добре розкриті персонажі, їх історія життя. Також присутня любовна лінія. Вразило, що кінцівка зовсім неочікувана.…
Читати на YakabooЗагублене місто інків Можна по різному ставитися до творчості Макса Кідрука, але ніхто не буде заперечувати того факту, що йому вдається у своїх романах поєднувати, ну здавалося б, взагалі непоєднувані речі. І даний роман не став винятком... Як можна поєднати студентів - "інтернаціоналістів", тропічні ліси Перу, руїни загубленого міста інків і американський спецназ??? Читайте цей роман і Ви не пошкодуєте. Спочатку все починається як пригодницький роман, але згодом автор додає екшн, детективні,…
Читати на YakabooWelcome to the jungle! 1. Тлумачення назви. На поверхні – група друзів шукають древню ТВЕРДИНЮ у джунглях Перу. Звідси й назва. Вмикається внутрішній філолог – ТВЕРДИНЯ – фортеця, надійний захист, заслона, за якою ховаються древні та, ймовірно, небезпечні таємниці. 2. Місце дії. Карколомні пригоди відбуваються в Україні / Швеції / Перу. Більша частина, звичайно, в джунглях Мадре-де-Діос, тому екзотичних описів буде вдосталь. Я особисто пригадувала випуски тревел-шоу, щоб мати у голові…
Читати на YakabooПриключения в джунглях Мне нравится, что Макс Кидрук пишет свои произведения очень разные по жанрам. Данный роман - это приключенческая проза, с элементами триллера. И как всегда у автора, роман динамичный, напряженный, захватывающий, с непредсказуемыми поворотами в увлекательном сюжете. Группа студентов из разных стран, обучающихся в Швеции, встречают странного мужчину, который передает им карту затерянного золотого города в джунглях Южной Америки. И студенты летят через океан, чтобы…
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!