Рекомендований вік16+ Зареєструйтесь або увійдіть, щоб додавати книги до списків
Зареєструйтесь або увійдіть, щоб вести читацький щоденник
16+
Коли сімнадцятирічна Яна потрапляє в Токіо, місто своєї мрії, вона хоче залишитися тут назавжди. Але зовсім скоро дівчина переконається в тому, до яких жахливих наслідків може призвести таке бажання. Одна частина героїні через містичне розділення ніби застрягає у зачарованому колі й опиняється замкненою в Шібуї - гамірному районі Токіо, центрі японської поп-культури з безліччю торгових центрів та розважальних закладів, відомому своїм нічним життям.
Поки молодша версія Яни блукає містом, потрапляє в дивні ситуації та шукає шлях, як повернутися додому, двадцятичотирирічна Яна вивчає японістику в Празі, відчайдушно мріє потрапити до Японії та разом із диваком-докторантом намагається перекласти японський твір. Доля його автора, загадкового й маловідомого письменника Кійомару Кавашіти, матиме більший вплив на розвиток подій, ніж Яна навіть могла собі уявити...
Переклад цієї книги і друк здійснено за підтримки Міністерства культури Чеської Республіки.
Ще жодного клубу навколо цієї книги. Створіть перший — і читайте її разом з іншими, лишаючи нотатки просто в тексті.
Відгуки з книгарень
Чудова книга Дуже цікава книга, хороший переклад, що враховує сучасний сленг, багато відсилок на класичну японську літературу та на аніме. Перш за все, я люблю містичні сюжети про зникнення і привидів - все це тут є. Книга дуже атмосферна і легко читається. Але врахуйте, що письменника Кавашіти не існує, а то обшукаєтесь його творів як я 😄
Читати на YakabooПрокинутися на Шібуї Ця книга зацікавила мене своєю тематикою, бо мене останнім часом поперло на азійських авторів
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!