Рекомендований вік12+ Зареєструйтесь або увійдіть, щоб додавати книги до списків
Зареєструйтесь або увійдіть, щоб вести читацький щоденник
Хто зміг сісти верхи на ядро гармати? Хто витягнув себе за волосся з болота? Хто кісточкою від вишні поранив оленя? Звичайно, це невгамовний барон Мюнхгаузен!
Неймовірні вигадки й бувальщини про його пригоди зібрані у цій книзі, яку люблять і дорослі, і діти!
Відгуки з книгарень
Супер пригоди Цю книгу можна читати не тільки дітям, вона цікава буде і дорослим, цю книгу я читала ще давно, але саме ця книга попала до рук недавно, гарна,кольорова, добре складена, варта на подарунок. Що стосується самих пригод барона Мюнхаузена - захватуючі пригоди, розповіді самого барона, які не є правдою, а самою гарною вигадкою барона - політ на місяць, пригоди з неіснуючими тваринами, пригоди та непереливки, в яких сам він собі допомагає цікавими способами, розповіді цікаві. Ця книга…
Читати на YakabooКнига з дитинства Незвичайно побачити книгу з мого дитинства, яку продовжують видавати і зараз. Для свого часу "Пригоди барона Мюнхгаузена" були якісно надруковані та яскраво оформлені ілюстраціями Ігоря Вишинського та Ніни Котел і вийшли у видавництві "Веселка". Ці художники ілюстрували багато книжок, які видавалися в Україні (на той час УРСР). Як на мене, малюнки досить похмурі, але творчий стиль Вишинського-Котел ні з ким не переплутаєш. Мені здається, що вони започаткували той стиль і…
Читати на YakabooЦікава дитяча класика зі школи Наша ляля ще замала для таких вигадливих оповідок від барона Мюнхаузена, тому поки ми взяли скорше для себе з жінкою. Тим паче полюбляю повні нецензуровані редакції добре відомих з дитинства історій. Та в першу чергу підкупило візуальне рішенні у виданні. А саме інфографіка та карта на форзацах книги, ну і звісно ж безпосередньо малюнки на кожній сторінці у комфортному для читанні відношенні до об'єму тексту. Сюжетні зображення виконані з доречним гумором і…
Читати на YakabooКнига на любителя История про барона Мюнхаузена известна еще со времен школьных годов. Увидев эту книгу в своем любимом издательстве Школа, я приобрела не задумываясь. Красивая подача, твердый переплет, много красочных иллюстраций, качественная печать, приятный запах книги, имеется закладка у виде ленточки. Недостатков в подаче книги нет, а вот сюжет очень огорчил. Я не могу понять как эту книгу можно изучать в школе, и чему хорошего она может научить. Я смотрела мультфильм про…
Читати на YakabooБарон брехунець Напевне кожен із нас хоча б раз у житті читав про неймовірні пригоди барона Мюнхаузена. Дійсно, у такі ситуації міг потрапити тільки настільки особливий чоловік. Чого тільки з ним не траплялося. Він і літав на ядрі, і прив’язував свого коня до дзвіниці, і навіть жив у череві у риби. А ще, читачі можуть дізнатися, що Мюнхаузен завзятий мисливець. Важко повірити у те що йому зустрівся олень з вишнею посеред рогів (якого ще минулого року підстрелив сам барон) що він зловив цілий…
Читати на YakabooПригоди барона Мюнхаузена Книга "Пригоди барона Мюнхаузена" є у шкільній програмі, і тому є обов'язковою для вивчення. Мій син 6 років ( сам її прочитав). Книга складна у читанні багато не знайомої лексики. Книга яскрава з красивими малюнками. Що мені сподобалось, це те, що історії коротенькі, а не сподобалось, що барон вихвалявся як він знущався з тварин... Історії фантастичні з почуттям гумору. Мене вразила ось така історія "Незвичайний олень". Барон Мюнхаузен вихвалявся перед своїми…
Читати на YakabooРецензія Світ дитячої літератури багатий та різногранний. У ньому є місце найнеймовірнішим видумкам, казкам, фантазіям. І вигадниками часто слугують не лише автори, а й їхні герої, як Барон Мюнхаузен Рудольфа Еріха Распе. Пан Мюнхаузен – титулована особа XVII століття. Часу, коли знатні вельможі проводили вільний час на полюваннях, а також муньо захищали свою Батьківщину у героїчних війнах. У барона в житті було багато подвигів та пригод і йому є, що згадати. Та все ж, навіть «блакитна кров»…
Читати на YakabooКнига з дитинства Мабуть важко знайти людину, яка б не чула імені найправдивішої людини у світі – барона Мюнхгаузена. Ось як описував сучасник прототип цього літературного героя: "Як правило він починав свою розповідь після вечері, прикурюючи свою велику люльку з коротким мундштуком та ставлячи перед собою склянку паруючого пуншу… Він виразно жестикулював, крутив руками маленьку перуку, обличчя його оживлялося, червоніло, і він, надзвичайно правдива людина, в ці хвилини розповідав свої…
Читати на YakabooВідгук на книгу "Пригоди барона Мюнхаузена" Хто з нас не читав у дитинстві "Пригоди барона Мюнхаузена"? От і я у свій час її прочитала, і враження книжка залишила по собі видно гарне, якщо через стільки років я вирішила прочитати цю книгу своєму восьмирічному сину. Він уважно слухав ті небелиці,що розповідав барон, з цікавістю роздивлявся гарні ілюстрації, і як же я була здивована коли наприкінці книги син висмикнув у мене її з рук і сказав занести її в назад магазин, а ще краще викинути на…
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!