Пригоди барона Мюнхаузена

Die Abenteuer des Baron Münchhausen

В наявності Повідомити про помилку
Кількість сторінок192
Рік видання2025

Хто зміг сісти верхи на ядро гармати? Хто витягнув себе за волосся з болота? Хто кісточкою від вишні поранив оленя? Звичайно, це невгамовний барон Мюнхгаузен!
Неймовірні вигадки й бувальщини про його пригоди зібрані у цій книзі, яку люблять і дорослі, і діти!

Де можна придбати

ПаперовіЕлектронні
• Family Leisure Club • playbookapp • Українська
77.52 грн
e-book
• 2014 • КСД • ksdapp • Українська
95 грн85 грн
e-book
• 2023 • Арій • Нiмецька , Українська • М'яка обкладинка
115 грн86.25 грн -15% діє з промокодом KEBUK-10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
• 2014 • КСД • nashformatsite • Українська
95 грн
e-book
• 2014 • Книжковий клуб "Клуб Сімейного Дозвілля" • yakabooapp • Українська
95 грн
e-book
• КСД • epub • Українська
155 грн
e-book
250 грн237.5 грн
• 2020 • Folio • Українська • М'яка обкладинка
350 грн
• 2025 • Видавничий дім "Школа" • Українська • Тверда обкладинка
450 грн382.5 грн -15% діє з промокодом KEBUK
• 2011 • Школа (Харків) • Українська
650 грн405 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
• 2023 • Арій • Німецька ,Українська • М'яка обкладинка
Передзамовлення114.74 грн109 грн
• Махаон
Немає в наявності
• Vivat • Російська • Тверда обкладинка
Немає в наявності
• Vivat • Українська
Немає в наявності
• 2007 • Веселка • Українська
Немає в наявності
• 2010 • Національний книжковий проект • Українська
Немає в наявності
• 2013 • Vivat • Українська
Немає в наявності
• 2018 • Ранок • Українська
Немає в наявності
• 2018 • Книжковий клуб "Клуб Сімейного Дозвілля" • Українська
Немає в наявності -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
• 2020 • Vivat • Українська
Немає в наявності -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
• 2019 • Арій • М'яка обкладинка
Немає в наявності 50 грн39 грн
• 2018 • КСД • Тверда обкладинка
Немає в наявності 115 грн
• 2018 • Ранок • Українська • Тверда обкладинка
Немає в наявності 250 грн237.5 грн
• 2021 • Vivat • Українська • Тверда обкладинка
Немає в наявності 250 грн
• 2020 • Vivat • Тверда обкладинка
Немає в наявності 250 грн
• Vivat • Українська
Немає в наявності 262 грн
• 2020 • Видавничий дім "Школа" • Українська • Тверда обкладинка
Немає в наявності 340 грн
• 2021 • Школа • Українська • Тверда обкладинка
Немає в наявності 400 грн360 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
• 2011 • Школа • Українська • Тверда обкладинка
Немає в наявності 450 грн

Схожі книги

Відгуки з книгарень

• Яна ГладенюкYakaboo1 жовтня 2021 р.★ 4/5

Супер пригоди Цю книгу можна читати не тільки дітям, вона цікава буде і дорослим, цю книгу я читала ще давно, але саме ця книга попала до рук недавно, гарна,кольорова, добре складена, варта на подарунок. Що стосується самих пригод барона Мюнхаузена - захватуючі пригоди, розповіді самого барона, які не є правдою, а самою гарною вигадкою барона - політ на місяць, пригоди з неіснуючими тваринами, пригоди та непереливки, в яких сам він собі допомагає цікавими способами, розповіді цікаві. Ця книга…

Читати на Yakaboo
  • Natalya LYakaboo20 січня 2019 р.★ 4/5

Книга з дитинства Незвичайно побачити книгу з мого дитинства, яку продовжують видавати і зараз. Для свого часу "Пригоди барона Мюнхгаузена" були якісно надруковані та яскраво оформлені ілюстраціями Ігоря Вишинського та Ніни Котел і вийшли у видавництві "Веселка". Ці художники ілюстрували багато книжок, які видавалися в Україні (на той час УРСР). Як на мене, малюнки досить похмурі, але творчий стиль Вишинського-Котел ні з ким не переплутаєш. Мені здається, що вони започаткували той стиль і…

Читати на Yakaboo
  • u10kocagaYakaboo20 січня 2019 р.★ 5/5

Цікава дитяча класика зі школи Наша ляля ще замала для таких вигадливих оповідок від барона Мюнхаузена, тому поки ми взяли скорше для себе з жінкою. Тим паче полюбляю повні нецензуровані редакції добре відомих з дитинства історій. Та в першу чергу підкупило візуальне рішенні у виданні. А саме інфографіка та карта на форзацах книги, ну і звісно ж безпосередньо малюнки на кожній сторінці у комфортному для читанні відношенні до об'єму тексту. Сюжетні зображення виконані з доречним гумором і…

Читати на Yakaboo
  • ДаринаYakaboo13 грудня 2018 р.★ 3/5

Книга на любителя История про барона Мюнхаузена известна еще со времен школьных годов. Увидев эту книгу в своем любимом издательстве Школа, я приобрела не задумываясь. Красивая подача, твердый переплет, много красочных иллюстраций, качественная печать, приятный запах книги, имеется закладка у виде ленточки. Недостатков в подаче книги нет, а вот сюжет очень огорчил. Я не могу понять как эту книгу можно изучать в школе, и чему хорошего она может научить. Я смотрела мультфильм про…

Читати на Yakaboo
  • Дарина АндреєваYakaboo1 листопада 2018 р.★ 5/5

Барон брехунець Напевне кожен із нас хоча б раз у житті читав про неймовірні пригоди барона Мюнхаузена. Дійсно, у такі ситуації міг потрапити тільки настільки особливий чоловік. Чого тільки з ним не траплялося. Він і літав на ядрі, і прив’язував свого коня до дзвіниці, і навіть жив у череві у риби. А ще, читачі можуть дізнатися, що Мюнхаузен завзятий мисливець. Важко повірити у те що йому зустрівся олень з вишнею посеред рогів (якого ще минулого року підстрелив сам барон) що він зловив цілий…

Читати на Yakaboo
  • Ольга СальнікYakaboo1 вересня 2018 р.★ 4/5

Пригоди барона Мюнхаузена Книга "Пригоди барона Мюнхаузена" є у шкільній програмі, і тому є обов'язковою для вивчення. Мій син 6 років ( сам її прочитав). Книга складна у читанні багато не знайомої лексики. Книга яскрава з красивими малюнками. Що мені сподобалось, це те, що історії коротенькі, а не сподобалось, що барон вихвалявся як він знущався з тварин... Історії фантастичні з почуттям гумору. Мене вразила ось така історія "Незвичайний олень". Барон Мюнхаузен вихвалявся перед своїми…

Читати на Yakaboo
  • OksanaYakaboo17 січня 2018 р.★ 3/5

Рецензія Світ дитячої літератури багатий та різногранний. У ньому є місце найнеймовірнішим видумкам, казкам, фантазіям. І вигадниками часто слугують не лише автори, а й їхні герої, як Барон Мюнхаузен Рудольфа Еріха Распе. Пан Мюнхаузен – титулована особа XVII століття. Часу, коли знатні вельможі проводили вільний час на полюваннях, а також муньо захищали свою Батьківщину у героїчних війнах. У барона в житті було багато подвигів та пригод і йому є, що згадати. Та все ж, навіть «блакитна кров»…

Читати на Yakaboo
  • Галина ЗаборськаYakaboo28 вересня 2017 р.★ 5/5

Книга з дитинства Мабуть важко знайти людину, яка б не чула імені найправдивішої людини у світі – барона Мюнхгаузена. Ось як описував сучасник прототип цього літературного героя: "Як правило він починав свою розповідь після вечері, прикурюючи свою велику люльку з коротким мундштуком та ставлячи перед собою склянку паруючого пуншу… Він виразно жестикулював, крутив руками маленьку перуку, обличчя його оживлялося, червоніло, і він, надзвичайно правдива людина, в ці хвилини розповідав свої…

Читати на Yakaboo
  • OksanaYakaboo7 лютого 2017 р.★ 4/5

Відгук на книгу "Пригоди барона Мюнхаузена" Хто з нас не читав у дитинстві "Пригоди барона Мюнхаузена"? От і я у свій час її прочитала, і враження книжка залишила по собі видно гарне, якщо через стільки років я вирішила прочитати цю книгу своєму восьмирічному сину. Він уважно слухав ті небелиці,що розповідав барон, з цікавістю роздивлявся гарні ілюстрації, і як же я була здивована коли наприкінці книги син висмикнув у мене її з рук і сказав занести її в назад магазин, а ще краще викинути на…

Читати на Yakaboo

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково