Книга Посуха

Force of Nature

Видавництво: Нора-друк, Flatiron Books
Перекладач: Наталя Тисовська
В наявностіКомплект Повідомити про помилку
Кількість сторінок416
Рік видання2025
Оцінка читачів
★8.0/10 (1)

Формати

Гіралензький хребет, первісний австралійський буш. П'ятеро жінок вийшло в похід. Повернулося четверо. Що ж могло статися за чотири короткі дні?

Джейн Гарпер, авторка бестселеру "Посуха", переконливо доводить: що завгодно. Холод і зливи, непролазні хащі й отруйні змії, голод і втома, а ще ж ці гори мають погану славу: двадцять років тому тут нападав на самотніх туристок жорстокий маніяк.

Федеральний агент Аарон Фок змушений узятися до цієї справи, адже мав професійний інтерес до зниклої жінки: смикнувши за цю ниточку, він сподівався розплутати клубок фінансових злочинів.

От тільки, опинившись у далекій глушині й розкопавши ціле павутиння давніх і недавніх таємниць, він і сам уже почав сумніватися, чи розкриє непроникний буш свої секрети, адже тут, як ніде, оживає споконвічна сила природи.

Де можна придбати

ПаперовіЕлектронніАудіокниги
• 2018 • Нора-Друк • yakabooapp • Українська
100 грн
e-book
• 2025 • Нора-Друк • yakabooapp • Українська
100 грн
e-book
• 2025 • Нора-Друк • epub • Українська
120 грн
e-book
• 2018 • Нора-Друк • epub • Українська
120 грн
e-book
• 2024 • Нора-Друк • Тривалість - 10:45:28
180 грн
audio-book
• 2025 • Нора-Друк • Тривалість - 10:59:31
180 грн
audio-book
• 2019 • Нора-Друк • Українська • Тривалість - 10:59:00
180 грн
audio-book
• 2018 • Нора-Друк • Українська • Тривалість - 10:45:00
180 грн
audio-book
• 2018 • Нора-Друк • Українська • Тверда обкладинка
250 грн225 грн
• 2018 • Flatiron Books • Англійська
595 грн
• 2020 • Нора-Друк • Українська
Немає в наявності
• 2019 • Нора-Друк • Українська
Немає в наявності
• 2018 • Нора-Друк • Українська
Немає в наявності
• 2020 • Нора-Друк • Українська
Немає в наявності
• 2020 • Нора-Друк • Українська • Тверда обкладинка
Немає в наявності 250 грн225 грн
Немає в наявності 250 грн225 грн
Немає в наявності 232 грн
Немає в наявності 232 грн
Немає в наявності 250 грн237.5 грн
• 2019 • Нора-Друк • Українська • Тверда обкладинка
• 2019 • Нора Друк • Українська • Тверда обкладинка
Немає в наявності 250 грн
• 2020 • Нора-друк • Тверда обкладинка
• 2019 • Нора-друк • Тверда обкладинка
• 2018 • Нора-друк • Тверда обкладинка

Схожі книги

Відгуки з книгарень

• ВікторіяYakaboo30 серпня 2025 р.★ 5/5

Класний трилер Посуха - Джейн Гарпер. Це гарний, добротний психологічний трилер. Напруга якого тримається не за рахунок шарудіння роялями в кущах, а за допомогою тонкої гри з людською натурою. Це прямо задоволення для тих хто засумував за обгрунтованими мотивами злодіїв, за лінійною логікою і досить пристойно прописаними персонажами. Плюс тут дія відбувається у двох часових лініях, що для мене є окремим видом задоволення від читання. І, до речі, в жодній з ліній я не вгадала головного…

Читати на Yakaboo

Коментарі (1)

26 груд., 22:24
★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★
📚Коли в маленькому містечку секретів більше, ніж води 💧 Привіт, фанати секретів у маленьких містечках, де всі всіх знають, але ніхто нічого не каже! 👋 Мої враження 🐱 Книга мені зайшла просто на ура! Вона настільки просякнута спекотними австралійськими вайбами, що мені ледь не здавалося, що я відчуваю запах навозу з тих ферм, де відбувалися події. Це неймовірна атмосфера! Нас чекають дві часові лінії: 1. Сьогодення: Розслідування загибелі друга. 2. Минуле: Те саме старе, невирішене вбивство, в якому звинувачували Фока. І там і там є місце для смерті, а ось чи пов'язані події між собою чи ні – дізнаємось тільки в кінці. І що найголовніше: я заздалегідь НЕ здогадався, хто вбивця! Респект таким авторкам, які вміють крутити сюжетом і не просирають інтригу. 🖇 Висновок: "Посуха" - це дуже якісний представник жанру. Книга атмосферна, напружена і тримає до останньої сторінки. Якщо ви любите трилери та детективи, рекомендую без вагань.
необов'язково
необов'язково