Теодор із батьками летить відпочивати на Крит, прихопивши... підручник з геометрії, щоб підівчитися і виправити річну оцінку. Хлопець дратується, що канікули зіпсовані безнадійно. Тим паче, що батьки, першого ж дня перегрівшись на сонці, не бажають виходити з готелю. А Тедові хочеться потрапити до відомого лабіринту Мінотавра. Він вирішує, що може зробити це і сам. Але несподівано потрапляє не просто на руїни Кносського палацу, а в інший час, де його чекають неймовірні і навіть небезпечні пригоди... Саме тоді Тедові і стає в нагоді знання геометрії.
Чудова книга
Чесно кажучи, ця книга мене дуже здивувала. Спершу було зовсім не зрозуміло, на який вік вона розрахована. Адже з одного боку, на дітей віком 9-12 років. А з іншого боку, там настільки багато геометричних формул, що, по-перше, читається це доволі складно (навіть для дорослої людини) а по-друге, для дітей які вже почали вивчати геометрію і обізнані на формулах що подаються у книзі це буде вже нецікаво за сюжетом.
Але попри це, книга достатньо цікава. Тут багато пригод, багато…
Подорож у минуле школяра Теодора
Дуже я люблю книги Андрія Бачинського. Вони й цікаві, і захопливі, а ще й дуже корисні! Адже де ще ви бачили такі книги, де б шкільні дисципліни, шкільні предмети - а саме теоретична інформація з них, формули і так далі пояснювались би у такій класній формі, вплетені у численні пригоди, захоплюючі і цікаві, у подорожі у минуле, у загадки та таємниці, які потрібно розгадати?!
Задумка і її втілення - просто супер!
Є школяр Теодор, який не надто любить і…
Чудова книга Чесно кажучи, ця книга мене дуже здивувала. Спершу було зовсім не зрозуміло, на який вік вона розрахована. Адже з одного боку, на дітей віком 9-12 років. А з іншого боку, там настільки багато геометричних формул, що, по-перше, читається це доволі складно (навіть для дорослої людини) а по-друге, для дітей які вже почали вивчати геометрію і обізнані на формулах що подаються у книзі це буде вже нецікаво за сюжетом. Але попри це, книга достатньо цікава. Тут багато пригод, багато…
Читати на YakabooПодорож у минуле школяра Теодора Дуже я люблю книги Андрія Бачинського. Вони й цікаві, і захопливі, а ще й дуже корисні! Адже де ще ви бачили такі книги, де б шкільні дисципліни, шкільні предмети - а саме теоретична інформація з них, формули і так далі пояснювались би у такій класній формі, вплетені у численні пригоди, захоплюючі і цікаві, у подорожі у минуле, у загадки та таємниці, які потрібно розгадати?! Задумка і її втілення - просто супер! Є школяр Теодор, який не надто любить і…
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!