Рекомендований вік16+ Зареєструйтесь або увійдіть, щоб додавати книги до списків
Зареєструйтесь або увійдіть, щоб вести читацький щоденник
Спокусившись пропозицією легкого заробітку, Оля вирушає з попутницею в невідоме село. У безкраїх лісах зони добровільного відчуження вона знаходить тіло й мимохіть стає ключовою фігурою розслідування. Оля прагне якнайшвидше залишити ці місця забутих доріг, таємничих могил і дивних людей з похмурими історіями. Але нерозкрита справа перетворюється на пастку.
Головній героїні доведеться самостійно дошукатися правди, дізнатися, що стало причиною трагічних подій - людська жорстокість, змова чи якась хтонічна сила. Адже місцеві переконані, нібито ліси ховають щось небезпечніше за вбивцю.
#підбірка_від_мегерочки Вересень я завершила, прочитавши свою соту книжку за рік. Рівно чверть прочитаного можу назвати "Кращими книжками-2026" для мене. Сьогодні хочу вам порадити те, що лишило слід у мене в серці і в пам'яті: 1."Ікабоґ" Дж. К. Ролінг, Абабагаламага 2. "Ведмеже місто" Фредрік Бакман, #Книголав 3. "Імена тих жінок" Ольга Фаль, "Уроборос" 4. "Залишена" Оксана Ковальчук, "Жорж" 5. "Звіяні вітром" Маргарет Мітчелл, #Книголав 6. "Погана мати" Міа Шерідан, "РМ". 7. "Хороше…
Читати в TelegramКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!