Книга Рідні казки

Видавництво: Талант, Юнісофт
Немає в наявності Повідомити про помилку
Кількість сторінок96
Рік видання2016

Казки захоплюють юних читачів своєю чарівністю, різноманітністю сюжетів, особливим ліризмом. Співпереживання казковим героям пробуджує в дітях добрі почуття, вчить бути сміливими, допомагати тим, хто потрапив у біду. Казки сприяють розвитку образного мислення й уяви, концентрації уваги і тренуванню пам'яті малюка. А вже якою мудрістю наповнені народні казки! Тож долучаймося до цього джерела народної творчості!

Де можна придбати

• Талант • Тверда обкладинка
Немає в наявності
• Юнісофт
Немає в наявності
• Талант • Тверда обкладинка
Немає в наявності 65 грн55 грн

Схожі книги

Відгуки з книгарень

• ТоняYakaboo10 вересня 2019 р.★ 5/5

Дуже якісна збірка казок з дитинства Будучи дитиною я обожнювала українські народні казки, але особливо я полюбляла читати ті, що написав Іван Франко - один із найвідоміших українських класиків. Та й не дарма я народилася в місті, яке прозвали на його честь - Івано-Франківськ. Особливо згадується, як читала мені бабуся казочку «Рукавичка» та як я переживала, що тваринки всі не помістяться в маленькій рукавичці, або ще казка «Івасик-Телесик», ох, як же я боялась тієї змії та переймалась за…

Читати на Yakaboo
  • Наталья СветлинскаяYakaboo5 серпня 2019 р.★ 5/5

Отличное издание для знакомства с народными сказками Знакомство с этой книгой у нас произошло, когда сыну было всего 4 месяца. Он с удовольствием слушал фрагменты сказок и конечно же, в основном рассматривал иллюстрации. А они тут хороши! Реалистичные, крупные. Очень гармонично вписаны в текст сказок. Есть картинки на полный разворот книги. В сборник вошли восемь сказок, четыре из которых - в пересказе Ивана Франко. Сказки не короткие, это не адаптированные для совсем маленьких детей…

Читати на Yakaboo
  • ДаринаYakaboo28 лютого 2019 р.★ 5/5

Найвідоміші казки Книга варта уваги, хороша якість книги й ціна приємна. Тверда обкладинка, середній шрифт. Дуже порадували малюнки в книжці, дуже соковиті, красиві, мальовничі. Розглядаючи малюнки до казок, відправляєшся у світ дива. Вони схожі на малюнки до мультиків, дуже подобаються. В цій книзі зібрано вісім дивовижних кожному казок, а саме: "Івасик-Телесик", "Котик і Півник", "Кривенька качечка", "Лисичка та Журавель", "Лисичка-кума", "Мудра дівчина", "Про злидні" та "Рукавичка".…

Читати на Yakaboo
  • РоксолянаYakaboo22 лютого 2019 р.★ 5/5

Рідні казки Із самого дитинства моїми улюбленими казками були саме казки Івана Франка, усім відомі, які стали улюбленими для багатьох людей. Так як писав Іван Франко, сьогодні навіть подібних йому немає, це справжній поет, митець, твори, які були написані його пером ніколи не забудуться, та будуть передаватись із покоління у покоління. Надзвичайно рада тримати в руках цілу книгу казок "Рідні казки" Івана Франка, саме вони закладають в дитину зернятко чеснот, таких як доброта, любов, щирість,…

Читати на Yakaboo
  • СвітланаYakaboo31 жовтня 2018 р.★ 5/5

Рідні казки Надзвичайно цікавим, мальовничим та незабутнім подарунком для Вашої малечі стане книжка "Рідні казки" великого українського письменника Івана Франка, видавництва "Юнісофт", серії книг "Вечір з казкою", видання дві тисячі шістнадцятого року. Тут хочеться також згадати, що казки Іван Франко починає писати саме тоді, коли стає батьком. І пише великий митець ці казки для власних дітей, а вже згодом, ці чудові твори стали скарбом для усієї тогочасної галицької малечі. Дуже…

Читати на Yakaboo

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково