Неймовірне оформленням у стилі улюбленого гуртожитку з розкішною суперобкладинкою із золотим тисненням
Після того, як лиховісні напади паралізують деяких учнів, коридорами Гоґвортсу ширяться чутки, що замком сновигає нащадок Слизерина. У свій другий рік навчання Гаррі Поттер намагається розгадати секрети Таємної кімнати, а привидка-рейвенкловка Плаксива Мірта має для нього ключову підказку.
Це прегарне видання, створене спеціально для рейвенкловців, ушановує гоґвортський гуртожиток, який славиться розумом, інтелектом та мудрістю.
Насолоджуйтеся вражаючими ілюстраціями лауреата медалі Кейт Ґріневей Леві Пінфолда і захопливими гуртожитськими цікавинками.
Чудова
Друга книга з серії про Гаррі Поттера. В цій частині на початку книги він знайомиться з ельфом Доббі, який зіграє дуже важливу роль в наступних частинах. Доббі попереджає Гаррі про небезпеку у Гогвортсі і робить спроби завадити Поттера туди їхати.
В книзі новий вчитель захисту від темних сил - Локонс. Він мене бісив протягом всієї книги))). Але отримує своє вкінці.
Гаррі дізнається про свої нові можливості, правда, лякає ними свої друзів.
Дуже багато пригод і таємниць. Прям як…
Таємна кімната
Я пам’ятаю, як читала цю книжку на морі в Криму, і для мене перші дві частини про пригоди Гаррі, Рона та Герміони. Книга дещо відрізняється від кіно, вона більш детальна та цікавіша. Особливо коли перечитуєш її у дорослому віці, починаєш помічати, наскільки чітко і продумано Роулінг вибудовує чарівний світ, кожна деталь грає свою особливу роль у ансамблі сюжету, адже у сьомій частині усі частинки головоломки складаються у приголомшливу розв’язку. З нетерпінням чекаю кінця війни,…
Любимая история
Учитывая, что больше люблю и воспринимаю книги все-таки на русском, отыграла свое школа и университет, все части Гарри Поттера – только на украинском. Уже не новость, что это лучший перевод и лучшее издание, но все же повторюсь. Вторая часть – «Тайная комната» одна из любимых, после событий «Философского камня» прошло не так много времени и еще остается некая дымка новизны. Гарри с нетерпением ждет возвращения в школу магии и встречи с друзьями, но те ему даже не писали, хоть и…
Друга частина улюбленої серії!
Пригоди Хлопчика, що вижив продовжуються!
Торік Гаррі зумів перемогти професора Квірела, на голові якого паразитував Той, кого не можна називати. Поттер здобув філософський камінь за допомогою якого Темний Лорд збирався відродитися і повернути собі колишню силу!
На літніх канікулах до нього об’явився (тільки уявіть!) домашній ельф на ім’я Добі, який переконував Гаррі не їхати до Гоґвортсу, адже цього року там стануться найжахливіші речі! Але Поттер не…
Ух, які пригоди!
"Гаррі Поттер і Таємна кімната" - книга номер два у дитячій фентезійній серії "Гаррі Поттер" відомої британської письменниці Джоан Ролінг. Не перестаю захоплюватися талантом цієї авторки, адже для того, щоб твоєю книгою захоплювалися і дорослі, і діти, треба по-справжньому уміти обходитися зі словами і складати їх у чарівні історії. Я просто "проковтую" ці книги одна за одною, і щоразу авторка робить це краще і краще! Просто не можу відірватися (я вже давно, якщо що, вийшла з…
Любимая часть поттерианы
Кажется, что из всей серии потрясающих книг о Гарри Поттере, эта - больше всех наполнена приключениями. Гарри уже на год старше и он уже второкурсник в школе Магии и Волшебства. Мальчик уже кое-чему научился,а еще рядом с ним его верные друзья - Рон, Гермиона и остальные с его факультета Гриффиндора. Но кто-то не хочет, чтобы он возвращался в школу, да еще и странный домовой эльф, который является к нему с угрозами и предупреждениями. Тайная комната, которую может…
Новые герои и приключения
Вторая книга, которая описывает вселенную Гарри Поттера, на мой взгляд, является еще более динамичной и увлекательной, чем первая. Хотя и первая часть серии о маленьком волшебнике меня просто покорила. Приключения Гарри в новой книге начинаются с его каникул у Дурслей. Автор прекрасно описала характеры персонажей, поэтому они выглядят реальными и вызывают целую бурю эмоций по отношению к их поступкам.
Гарри Поттер всегда находит себе новые неприятности. Он не боится…
Чарівна історія!
Цікаве продовження історії хлопчика, який вижив.
Друга книга нічим не поступається першій, наче вперше поринаєш... хоча стоп! Чому вперше? З радістю повертаєшся у світ чаклунства і магії.
На мою думку книга трішки страшніша(?) чи ба доросліша. Читати про підземелля і Васелиска. Присутній елемент детектива. Зникнення Джині, підказки і злодій ім'я якого не можна називати.
Книга тримає у приємному напруженні і хочеться читати все далі і далі.
Саме тут ми вперше знайомимося з…
Улюблені пригодницькі романи
Неймовірний переклад неймовірної книжки! Друга частина величної серії про чарівні пригоди хлопчика Гаррі. Проблеми з сім'єю-маглами (нечарівниками) можуть завадити хлопчику повернутися до школи чародіїв Хогвартсу та чи тільки це і ніщо інше дивне не намагається залишити хлопця вдома? Дивні події відбуваються, ще й прохід на вокзалі не відкрився і Гаррі зі своїм другом Роном не встигають на потяг. Добре, що є літаючі машини! Все це та багато інших пригод чекає а…
Дуже хороша книга
Друга книга про хлопчика-чарівника мене підкорила не менше, ніж перша.
Початок історії мене захопив навіть більше, ніж в першій частині. Бідний Гаррі, який проводить всі літні канікули у дядька з тіткою, майже весь час проводить у своїй комірчині під сходами. Його родичі і чути нічого не хочу ні про самого Гаррі, ні про його суперздібності.
Завдяки другові хлопець тікає з "тюрми" і залишок канікул проводить у приємному родинному колі Уізлі.
Ну а далі все як завжди –…
Чудова Друга книга з серії про Гаррі Поттера. В цій частині на початку книги він знайомиться з ельфом Доббі, який зіграє дуже важливу роль в наступних частинах. Доббі попереджає Гаррі про небезпеку у Гогвортсі і робить спроби завадити Поттера туди їхати. В книзі новий вчитель захисту від темних сил - Локонс. Він мене бісив протягом всієї книги))). Але отримує своє вкінці. Гаррі дізнається про свої нові можливості, правда, лякає ними свої друзів. Дуже багато пригод і таємниць. Прям як…
Читати на YakabooТаємна кімната Я пам’ятаю, як читала цю книжку на морі в Криму, і для мене перші дві частини про пригоди Гаррі, Рона та Герміони. Книга дещо відрізняється від кіно, вона більш детальна та цікавіша. Особливо коли перечитуєш її у дорослому віці, починаєш помічати, наскільки чітко і продумано Роулінг вибудовує чарівний світ, кожна деталь грає свою особливу роль у ансамблі сюжету, адже у сьомій частині усі частинки головоломки складаються у приголомшливу розв’язку. З нетерпінням чекаю кінця війни,…
Читати на YakabooЛюбимая история Учитывая, что больше люблю и воспринимаю книги все-таки на русском, отыграла свое школа и университет, все части Гарри Поттера – только на украинском. Уже не новость, что это лучший перевод и лучшее издание, но все же повторюсь. Вторая часть – «Тайная комната» одна из любимых, после событий «Философского камня» прошло не так много времени и еще остается некая дымка новизны. Гарри с нетерпением ждет возвращения в школу магии и встречи с друзьями, но те ему даже не писали, хоть и…
Читати на YakabooДруга частина улюбленої серії! Пригоди Хлопчика, що вижив продовжуються! Торік Гаррі зумів перемогти професора Квірела, на голові якого паразитував Той, кого не можна називати. Поттер здобув філософський камінь за допомогою якого Темний Лорд збирався відродитися і повернути собі колишню силу! На літніх канікулах до нього об’явився (тільки уявіть!) домашній ельф на ім’я Добі, який переконував Гаррі не їхати до Гоґвортсу, адже цього року там стануться найжахливіші речі! Але Поттер не…
Читати на YakabooУх, які пригоди! "Гаррі Поттер і Таємна кімната" - книга номер два у дитячій фентезійній серії "Гаррі Поттер" відомої британської письменниці Джоан Ролінг. Не перестаю захоплюватися талантом цієї авторки, адже для того, щоб твоєю книгою захоплювалися і дорослі, і діти, треба по-справжньому уміти обходитися зі словами і складати їх у чарівні історії. Я просто "проковтую" ці книги одна за одною, і щоразу авторка робить це краще і краще! Просто не можу відірватися (я вже давно, якщо що, вийшла з…
Читати на YakabooЛюбимая часть поттерианы Кажется, что из всей серии потрясающих книг о Гарри Поттере, эта - больше всех наполнена приключениями. Гарри уже на год старше и он уже второкурсник в школе Магии и Волшебства. Мальчик уже кое-чему научился,а еще рядом с ним его верные друзья - Рон, Гермиона и остальные с его факультета Гриффиндора. Но кто-то не хочет, чтобы он возвращался в школу, да еще и странный домовой эльф, который является к нему с угрозами и предупреждениями. Тайная комната, которую может…
Читати на YakabooНовые герои и приключения Вторая книга, которая описывает вселенную Гарри Поттера, на мой взгляд, является еще более динамичной и увлекательной, чем первая. Хотя и первая часть серии о маленьком волшебнике меня просто покорила. Приключения Гарри в новой книге начинаются с его каникул у Дурслей. Автор прекрасно описала характеры персонажей, поэтому они выглядят реальными и вызывают целую бурю эмоций по отношению к их поступкам. Гарри Поттер всегда находит себе новые неприятности. Он не боится…
Читати на YakabooЧарівна історія! Цікаве продовження історії хлопчика, який вижив. Друга книга нічим не поступається першій, наче вперше поринаєш... хоча стоп! Чому вперше? З радістю повертаєшся у світ чаклунства і магії. На мою думку книга трішки страшніша(?) чи ба доросліша. Читати про підземелля і Васелиска. Присутній елемент детектива. Зникнення Джині, підказки і злодій ім'я якого не можна називати. Книга тримає у приємному напруженні і хочеться читати все далі і далі. Саме тут ми вперше знайомимося з…
Читати на YakabooУлюблені пригодницькі романи Неймовірний переклад неймовірної книжки! Друга частина величної серії про чарівні пригоди хлопчика Гаррі. Проблеми з сім'єю-маглами (нечарівниками) можуть завадити хлопчику повернутися до школи чародіїв Хогвартсу та чи тільки це і ніщо інше дивне не намагається залишити хлопця вдома? Дивні події відбуваються, ще й прохід на вокзалі не відкрився і Гаррі зі своїм другом Роном не встигають на потяг. Добре, що є літаючі машини! Все це та багато інших пригод чекає а…
Читати на YakabooДуже хороша книга Друга книга про хлопчика-чарівника мене підкорила не менше, ніж перша. Початок історії мене захопив навіть більше, ніж в першій частині. Бідний Гаррі, який проводить всі літні канікули у дядька з тіткою, майже весь час проводить у своїй комірчині під сходами. Його родичі і чути нічого не хочу ні про самого Гаррі, ні про його суперздібності. Завдяки другові хлопець тікає з "тюрми" і залишок канікул проводить у приємному родинному колі Уізлі. Ну а далі все як завжди –…
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!