NovelKlo — українська платформа для авторських і фанатських історій. Читай. Пиши. Поширюй. Реклама

Першому гравцеві приготуватися

Ready player one

В наявності Повідомити про помилку
Кількість сторінок520
Рік видання2024

Формати

2044 рік, світ потерпає від енергетичної кризи, панують безробіття і голод. Як і більшість людства, Вейд Воттс рятується від похмурої реальності в ОАЗі - масштабній віртуальній утопії, де можливості обмежуються лише фантазією. І як більшість людства, він мріє здобути найцінніший приз, захований у віртуальному світі. Творець ОАЗи Джеймс Галлідей заповів свій багатомільярдний спадок і саму ОАЗу тому, хто першим знайде три ключі. Полювання починається.

ПаперовіЕлектронні
• 2018 • Stone Publishing • pdf , epub , mobi , yakabooapp • Українська
200 грн
e-book
• 2023 • STONE publishing • epub • Українська
450 грн
e-book
• 2017, 2023 • Stone Publishing • Українська • Тверда обкладинка
600 грн480 грн
• Stone Publishing • epub • Українська
510 грн
e-book
• 2018 • Cornerstone • Англійська
555 грн
• 2018 • КМ-БУКС • Українська
600 грн
• 2012 • Arrow Books • Англійська
608 грн
• Stone Publishing • Українська • Тверда обкладинка
Немає в наявності
• Arrow Books • Англійська • М'яка обкладинка
Немає в наявності
• 2017 • Stone Publishing • Українська
Немає в наявності
• 2023 • STONE publishing • Українська
Немає в наявності
• 2024 • Stone Publishing • Українська • Тверда обкладинка
Немає в наявності 211 грн
• 2012 • Arrow • Англійська • М'яка обкладинка
Немає в наявності 250 грн
• 2024 • Stone Publishing • Українська • Тверда обкладинка
Немає в наявності 450 грн405 грн
• 2024 • Stone Publishing • epub , kindle • Українська
Немає в наявності 450 грн
e-book
• 2018 • Stone Publishing • Українська • Тверда обкладинка
Немає в наявності 600 грн450 грн

Видавництво Старого Лева

• 2023 • Stone Publishing • Українська
Немає в наявності 600 грн
• 2023 • Stone Publishing • Українська • Тверда обкладинка
• 2023 • STONE publishing • Українська • Тверда обкладинка
• 2017 • Stone Publishing • Тверда обкладинка

Схожі книги

• АндрійYakaboo7 червня 2025 р.★ 2/5

Не варте уваги Слабеньке і передбачуване чтиво для вбивання часу але і це не дуже виходить через скуку

Читати на Yakaboo
  • Володимир ДзюмакYakaboo14 березня 2024 р.★ 3/5

Розтягнута Книга з виликим шрифтом та розтягнута на 500 сторінок.

Читати на Yakaboo
  • Сергій ІгнацевичYakaboo6 серпня 2018 р.★ 5/5

Перший гравець вже готовий! Книга закохує в себе буквально з перших сторінок. Хоч я народився й пізніше 80-х, але сама атмосфера старих ігор мені знайома, бо я в дитинстві провів сотні годин за 8-ми бітними консолями, а в молодості - за емуляторами 8-бітних консолей. Перш за все, варто відзначити, що я отримую неймовірне задоволення від чтива. Дійсно, інколи здається, що в руках не книга, а джойстик, і ти не читаєш, а пліч-о-пліч з головним героєм подорожуєш ОАЗом в пошуках схованих там ключів…

Читати на Yakaboo
  • КрістінаYakaboo11 червня 2018 р.★ 5/5

Книга, которая достойна времени Реальная современность с ее бурными изменениями и обновлениями диктует свои правила и в фантастике. Книга "Первом игроку приготовиться" была бы невозможна лет 50-40 назад, однако выглядит абсолютно понятной сегодня, когда без различных гаджетов и цифровых устройств представить сегодняшнюю жизнь невозможно. В романе Эрнеста Клайна, который справедливо отнесен к бестселлеров, действие происходит в двух плоскостях: в недалеком будущем, когда мир охватил…

Читати на Yakaboo
  • Yulia DudnykYakaboo9 червня 2018 р.★ 5/5

Йшов 2044 рік Я як людина, що граэ в комп'ютерні ігри, свого часу довго намагалася знайти літературу з ними пов'язану. Я можу довго розповідати про книжки, які були написані про ігрові світи (серія Варкрафта), книги про Метро, ​​Сталкеров та інше. Одна знайти книгу, яка описує не скільки ігровий світ, скільки ще і геймерів - досить складно. Перший раз наткнувшись на книгу Першому гравцеві приготуватися - скажу чесно, я не очікувала багато. Але чим більше я читала - тим цікавіше мені…

Читати на Yakaboo
  • Юлия МосиецYakaboo1 червня 2018 р.★ 5/5

Одна з найкращих книг року! Досить довго від покупки даної книги мене утримувала жахлива червона обкладинка з жовтими літерами. Але потім з'явилась кінообкладинка, яку я замовила - і отримала все рівно оту ненависну червону книгу. Та коли я почала таки її читати, то оформлення відійшло на 2-й план, а потім і зовсім забулося. Справа в тому, що дана книга неймовірно- фантастично - бомбезно крута. З 1999 і десь по 2010 я буде затятим геймером - Готіки, Різен, Облівіон, різні Медалі за отвагу,…

Читати на Yakaboo
  • OOdessitka1801Yakaboo20 травня 2018 р.★ 4/5

Игрок 1 - на старт Прежде всего стоит отметить тот факт, что "Первому игроку приготовиться" - это ещё один возможный сценарий конца нашей вселенной, ведь в истории абсолютно точно прослеживаются характеристики антиутопии, что уже вписывает эту книгу в списки важнейших для прочтения сегодняшней молодёжи. Представьте себе возможность полного погружения в вашу любимую игру. Целый виртуальный мир, наполненный магией и чудесами, где никто не знает твоего настоящего имени и никто не требует…

Читати на Yakaboo
  • Олег РибакYakaboo15 травня 2018 р.★ 5/5

Кіберпанк на тлі культури 80-х. Розвиток культури, явно, рухається по синусоїді. І слідом за нетривалими духовними підйомами, коли ідеї просто б'ють через край, слідують набагато триваліші періоди осмислення і розробки нових жанрів. Слідом за модернізмом, який, скоріше, являє собою «мистецтво для мистецтва», неминуче крокує постмодернізм. І хоча, культура 80-х - це відгомін інтелектуального вибуху 60-х, коли по відношенню до нинішніх «важких часів» вона залишається неперевершеною вершиною. На…

Читати на Yakaboo
  • Сабина ПавлейYakaboo5 травня 2018 р.★ 4/5

Антиутопія для фанатів З перших сторінок стає зрозуміло, що Е. Клайн той ще геймер, його пристрасть до ігор чітко відчувається на кожній сторінці. І призначена вона для таких самих фанатів. Навряд чи даний твір зацікавить людей, далеких від новітніх технологій та комп’ютерних ігор. Тут вони знайдуть тільки непотрібні посилання, незрозумілі вставки з історії розвитку комп’ютерного всесвіту, які складають доволі солідну частину книги. Дана книга являється своєрідним путівником по історії ігор…

Читати на Yakaboo
  • Сергій СеменченкоYakaboo30 квітня 2018 р.★ 5/5

Книга не поступається фільму Купив книгу вже після перегляду фільму в кінотеатрі. Фільм досить легко дивитися, насолоджуючись спецефектами. Також екранізація дещо осучаснена в порівнянні з книгою, враховуючи найбільш популярні ігри нашого часу - у фільмі зустрінете багато знайомих персонажів, якщо ви не байдужі до ігор. Але безпосередньо книгу теж наполегливо раджу почитати - оскільки екранізація за подробицями та смисловим навантаженням вийшла все ж значно біднішою за книгу, компенсуючи це…

Читати на Yakaboo

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково