Рекомендований вік16+ Зареєструйтесь або увійдіть, щоб додавати книги до списків
Зареєструйтесь або увійдіть, щоб вести читацький щоденник
Розкішний пансіон у Карпатах, повністю відрізаний від світу через негоду. Мертвий чоловік. І гості, які не можуть покинути будинок, де сталася трагедія. Віра втратила все — кохання, карʼєру, мрії. Єдине, що досі тримає дівчину на цьому світі, — це кіт Кавун. Та один телефонний дзвінок посеред ночі змінює все. І Віра вирішує допомогти жінці з минулого. Так дівчина опиняється в пансіоні, де їй доведеться розслідувати смерть впливового бізнесмена.
Жоден з респектабельних гостей ніколи не скоїв би нічого подібного, тим паче на злочин не здатна власниця. Та Віра поволі усвідомлює, що коли двері замкнені, а за вікном — хуртовина, убивця може бути просто в сусідній кімнаті.
Яна Леон — юристка, правозахисниця з багатосекторним досвідом і глибокою експертизою в гуманітарному праві.
Ще жодного клубу навколо цієї книги. Створіть перший — і читайте її разом з іншими, лишаючи нотатки просто в тексті.
Книга сподобалась Я не читала «Санаторій» Сари Пірс, про який зазначають коментатори вище, тому не можу сказати, чи запозичений сюжет з цього роману, як зазначають коментатори вище. Мені книга сподобалась, читалась швидко, легко, цікаво. Якщо подобаються камерні детективи, то, певно, книга захопить. Вважаю, що екранізація цієї книги була б теж доволі цікавою. Єдина незрозумілість: читала електронну книгу, в якій слово "професорова" використовується, як іменник. Таке враження, ніби або…
Читати на YakabooГарна легка детективна історія на один вечір :-)
Читати на LibrariusВже відомий сюжет Прочитала опис і бачу що це практично українська версія «Санаторія» Сари Пірс. Тепер в мене дилема чи треба читати цю книгу? А зважаючи на відгуки це питання тільки посилюється…
Читати на Yakaboo2.01.2026 Пластка книга, пласткі герої, штамп на штампі. Калька на закордонні детективи. Книга відірвана від реальності.
Читати на YakabooДля любителів детективів буде дуже передбачувано і не цікаво(
Читати на LibrariusГарно Мені сподобалося. Гарна й природна мова, класичний сюжет камерного детективу, впізнавані персонажі. Я смакувала деталями й описами людей (лак для нігтів Річинської - той, що в англійської королеви? Треба гуглити й замовляти!) Цікаві були інтер'єри того шикарного панського будинку, страви, які подавали гостям. А герої виписані так, що одразу віриш - звісно, є такі люди, і вони поводилися б якраз отак. Шукатиму ще книжки цієї авторки.
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!