Рекомендований вік16+ Зареєструйтесь або увійдіть, щоб додавати книги до списків
Зареєструйтесь або увійдіть, щоб вести читацький щоденник
Чи справді ти вважав, що всі твої діяння згинуть в небутті, занесені піском часу? Що ніхто ніколи не дізнається справжню історію твого життя, не відкриє кривавих і страшних подробиць твоїх дитинства, юності, зрілості? Даремно… Вони вже тут — привиди минулого постали з небуття і заходилися заповзято нищити все довкола. Усе, що тобі дороге, не уникне всевидющого ока кривавого месника долі. Настав час сплатити за старими рахунками.
Ще жодного клубу навколо цієї книги. Створіть перший — і читайте її разом з іншими, лишаючи нотатки просто в тексті.
Сильна книга! Мені сподобалась книга, в ній є відблиски документалістики, драми, магії, але оцієї магії з рожевими єдинорогами і феями, а магії, у яку вірить частина людей, моторошної і агресивної. І також наявний непередбачуваний сюжет, завжди стається щось таке неочікуване. Книга вражає
Читати на Yakabooне щастить мені з цим Гранже Три книги Гранже проитала (одну навіть кинула) і всі три мимо, бо мені дуже нудно і не цікаво. В нього якийсь важкий стиль написання, не складається картинка в голові, як від інших авторів, коли читаєш і мов би дивишся кіно. Навіть пересказати його книги мені важко, бо не запасм*ятовуютьс. А комусь він дуже подобається, але для себе вирішила, що це не мій автор.
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!