Орея - людське дитинча, прийомна дочка короля вампірів. Єдиний шанс не стати просто здобиччю у світі, де їй загрожує небезпека, - участь у Кеджарі, легендарному турнірі, який проводить сама богиня смерті Перемогти найзапекліших воїнів усіх трьох вампірських домів буде непросто. Щоб вижити, дівчина змушена укласти союз із таємничим суперником. Рейн - безжальний вампір, ефективний убивця, ворог корони її батька. Та найбільше лякає Орею те, що її дивним чином вабить цей поганець. Але Кеджарі - не місце для співчуття. Назріває велика війна за Дім Ночі, й несподівана пристрасть може призвести до загибелі в королівстві, де немає нічого смертоноснішого за кохання.
🫴тут є: вампір, декілька палких сцен, але... ні сюжет, ні самі секс сцени не про секс, тут дещо більше
✨🌛 гадаю, вона ідеально потрапила в те що я люблю в книжках:
~ магія має свою ціну
~ вампіри — монстри, а не романтичні істоти { красиві й жахливі водночас, бо мають можливість показувати потворність і ні }
~ героїв, які горять своє справою
~ кохання
~ світло у темряві безвиході
Так, це темне фентезі. Беззаперечно в ньому вдосталь крові. Але тут все справедливо. Так, як мало б бути.
Мені…
Відгуки з Telegram
🫴тут є: вампір, декілька палких сцен, але... ні сюжет, ні самі секс сцени не про секс, тут дещо більше ✨🌛 гадаю, вона ідеально потрапила в те що я люблю в книжках: ~ магія має свою ціну ~ вампіри — монстри, а не романтичні істоти { красиві й жахливі водночас, бо мають можливість показувати потворність і ні } ~ героїв, які горять своє справою ~ кохання ~ світло у темряві безвиході Так, це темне фентезі. Беззаперечно в ньому вдосталь крові. Але тут все справедливо. Так, як мало б бути. Мені…
Читати в TelegramКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!