Рекомендований вік16+ Зареєструйтесь або увійдіть, щоб додавати книги до списків
Зареєструйтесь або увійдіть, щоб вести читацький щоденник
Аґату Крісті знають у всьому світі як королеву детективу. Продано близько мільярда примірників її творів англійською мовою, ще один мільярд - у перекладі 100 іноземними мовами. Вона - найпопулярніший автор усіх часів. За кількістю перевидань її книжки поступаються лише Біблії та творам Шекспіра.
Міс Марпл розслідуватиме злочин за злочином! Урочистий прийом у відомої акторки Марини Ґреґ вилився у трагедію: палку шанувальницю зірки вбила отрута. Смертоносним виявився коктейль, яким сама Марина поступилася жінці замість пролитого! Якщо мішенню була Ґреґ, то чому не вона стала наступною жертвою?
Марпл розплутує прокляття Міс Марпл приїжджає в гості до старої подруги в маєток Стоунґейтс - великий будинок з історією, де живе голлівудська зірка Марина Грегг з її новим чоловіком. Під час прийому Марина раптом блідне, дивиться в дзеркало й каже: "Це обличчя... воно принесе смерть". Невдовзі одну з гостей отруюють коктейлем, призначеним, здається, Марині. Поліція в глухому куті: купа гостей, всі з мотивами - ревнощі, старі образи, шантаж, фанатизм. Марпл, яка "випадково" опинилася поруч,…
Читати на YakabooЗнайомство з міс Марпл «Тріснуло дзеркало» — друга книга Агати Крісті, яку я прочитала, і перша про міс Марпл. Дуже сподобалася! Сюжет захопливий, усе настільки закручено, що просто неможливо відірватися. Кінцівка вразила — зовсім не очікувала такого. Після цієї книги точно хочу прочитати інші розслідування міс Марпл.
Читати на YakabooВідповіді криються в минулому Один з пізніх романів про Міс Марпл. Якщо читати книгу після «Вбивства в будинку вікарія», як це зробив я, то легко можна помітити контраст історичного фону, який зображувався в цих двох книгах. Кілька десятків років, а які кардинальні зміни в соціумі, етикеті, стилі життя! Це дуже цікаво і дуже пізнавально. Книги Крісті це завжди не просто детективи, а й соціальні та психологічні романи. Ця історія не стала виключенням. Чомусь запам’яталася порада міс Марпл…
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!