Київського кримінального психолога Андрія Гайстера відправляють консультантом у богом забуте селище Буськів Сад. Зимової ночі там зникла маленька дівчинка. А ще там водиться Звір - серійний маніяк, убивств якого тамтешні мешканці воліють не помічати... У цьому проклятому селищі, де все по колу і всі живуть життям, яке ненавидять, розслідування постійно заходить у глухий кут. Андрій вірить, що загублена дівчинка, попри все, жива і він її знайде. Але нікому, крім нього, це не потрібно. "Я бачу, вас цікавить пітьма" - історія про непробивну людську байдужість і пітьму всередині нас. Про чесність із собою й ціну, яку ми готові заплатити за забуття. Про гріхи, що матеріалізуються, і спокуту, дорожчу за спокій.
Змішано
Я цю книгу кидала і починала читати знов декілька разів. Є (субжктивно) багато нудних моментів. Але я не жалкую, що дочитала її все ж таки. Мені стало цікаво десь в другій частині, коли вже стало більш зрозуміло, що відбувається. Книга потребує вдумливого читання. Але в мене особисто не викликала «вау» ефекту, можливо, просто не моє. Здається, можна було добавити більше розвитку сюжету і не розтягувати так першу половину
Цікавить-цікавить
Читати цікаво. Трохи не сподобався в кінці фінт з фіналом, але, напевно, то просто не на мій смак. Не дуже люблю, коли спочатку тобі розповідають історію з посилом, що це правда, а наприкінці так: "хочете - вірте, хочете - ні"...
Мені сподобалося) Триллер не зовсім моє, але було цікаво. Трошечки занадто багато бруду людського... але тут саме в цьому сенс, хіба ні? Динаміка трохи провисає, головного поганця відгадати десь у другій третині. Але читати всеодно було цікаво))
Цікава історія, але сюжет наче пообрізаний місцями, а розкриття персонажів - спорадичне й хаотичне.
Читати на LibrariusНе сподобалось. Опис природи як з дитя казок, в книзі про маніяка недоречний. Подвійні/потрійні життя героїв… не мій жанр
Читати на Librariusя бачу,Вас цікавить пітьма Чекаю на електронну версію книги, будь ласочка
Читати на Yakaboo! Чудова книга!
Читати на YakabooЯ бачу, Вас цікавить пітьма Дуже сподобалася! Цікаво побачити екранізацію.
Читати на YakabooНа одному подиху Цікавий, містичний та заплутаний сюжет. Книга манить своїми відкриттями. Раджу до читання!
Читати на YakabooЗмішано Я цю книгу кидала і починала читати знов декілька разів. Є (субжктивно) багато нудних моментів. Але я не жалкую, що дочитала її все ж таки. Мені стало цікаво десь в другій частині, коли вже стало більш зрозуміло, що відбувається. Книга потребує вдумливого читання. Але в мене особисто не викликала «вау» ефекту, можливо, просто не моє. Здається, можна було добавити більше розвитку сюжету і не розтягувати так першу половину
Читати на YakabooЦікавить-цікавить Читати цікаво. Трохи не сподобався в кінці фінт з фіналом, але, напевно, то просто не на мій смак. Не дуже люблю, коли спочатку тобі розповідають історію з посилом, що це правда, а наприкінці так: "хочете - вірте, хочете - ні"...
Читати на YakabooMeh Сюжет був би ок для якогось другорядного нетфліксовського серіалу, але як книжка - дуже слабенько, читати неприємно
Читати на YakabooМені сподобалося) Триллер не зовсім моє, але було цікаво. Трошечки занадто багато бруду людського... але тут саме в цьому сенс, хіба ні? Динаміка трохи провисає, головного поганця відгадати десь у другій третині. Але читати всеодно було цікаво))
Читати на LibrariusКоментарі (1)