NovelKlo — українська платформа для авторських і фанатських історій. Читай. Пиши. Поширюй. Реклама

Багряні ріки

Les Rivieres pourpres

Видавництво: КСД
В наявності Повідомити про помилку
Кількість сторінок352
Рік видання2024
Оцінка читачів
★10.0/10 (1)

Формати

Маленьке французьке містечко Ґернон охоплене жахом через серію жорстоких убивств. Жертви - бібліотекар Кайюа, санітар Філіпп Серті та лікар Шернсе - зазнали пекельних тортур. Місцева поліція не може відшукати вбивцю, тому звертається по допомогу до столичного комісара Ньємана. Водночас у містечку Сарзак відбуваються не менш дивні події: хтось грабує шкільний архів та плюндрує склеп, у якому покоїться тіло десятирічного Жюда Ітеро. Ньєман намагається зрозуміти, чи існує зв'язок між убивством бібліотекаря та злочинами в Сарзаку? Комісар заглиблюється в минуле, сповнене нечуваних подробиць і таємниць із життя жертв…

ПаперовіЕлектронні
• 2024
350 грн
• 2024 • Тверда обкладинка
Передзамовлення
Передзамовлення350 грн315 грн
Передзамовлення350 грн
• 2018 • fb2 , pdf , epub , mobi , yakabooapp
Немає в наявності
e-book
• Тверда обкладинка
Немає в наявності
• 2018
Немає в наявності
• 2018 • epub , mobi
Немає в наявності 150 грн
e-book
• 2018 • Тверда обкладинка
Немає в наявності 250 грн
• 2018 • Тверда обкладинка
• 2022 • Тверда обкладинка
• Тверда обкладинка
Немає в наявності 350 грн315 грн
• 2024
Немає в наявності 350 грн
Немає в наявності 390 грн

Схожі книги

• Николай ШYakaboo16 серпня 2022 р.★ 5/5

Золота перлина творчості Гранже Перечитавши майже всі романи мого улюбленого Жана-Крістофа Гранже, котрі видані на сьогоднішній день, я увесь цей час оминав «Багряні ріки». Мабуть, причина полягала в тому, що я вже кілька разів передивлявся однойменний французький фільм з чудовим Жаном Рено у головній ролі. Я гадав, що історія, котру я вже й так знаю – не зможе мене зачепити, не зацікавить. Та все ж, в очікуванні виходу нового роману Гранже – я, все-таки, вирішив прочитати одне з його ранніх…

Читати на Yakaboo
  • Вікторія МасевичYakaboo13 жовтня 2021 р.★ 5/5

Трилер трилерний Трилер трилерний. Поліцейський, що втрачає контроль над своєю агресією, і в той же час є першокласним спеціалістом, вирушає в містечко розслідувати загадкове вбивство. Над тілом познущалися, знайшли труп вмерзлим у льодовик! Сюжет заплутаний, непередбачуваний, тримає у напрузі. Університетське містечко ізольоване і має свої закони і таємниці. І головний герой постійно відстає на крок. А ще є відома екранізація цього твору, та вона мені видалася схожою на бойовик початку…

Читати на Yakaboo
  • Viktorija Dvorjanyn-LystopadskaYakaboo1 липня 2021 р.★ 5/5

Заплутана справа Класичний детектив, де багато крові, закручена справа, старий битий життям слідчий, молодий самотній поліцейський та карколомний сюжет. Усе це знайдете на сторінках даного роману. Неймовірно, але сюжет настільки захопливий, що ніяк не можеш знайти відповідь "а хто ж убивця?" І з кожною сторінкою стає все цікавіше і цікавіше, а що ж далі придумає автор? І як з цього всього можна виплутатися і віднайти істину? Столичний комісар Ньєман приїжджає у провінційне містечко, аби…

Читати на Yakaboo
  • AlexYakaboo11 травня 2020 р.★ 5/5

Трилер Бібліотеки та бібліотекарі у книгах та фільмах досить часто постають представниками містичного світу, зі своїми таємницями та загадками. У одному з містечок Франції стається загадкове вбивство бібліотекаря, який за своєю натурою був людиною замкнутою та відлюдькуватою. Мало того, що його жорстоко замучили до смерті, ще й тіло заховали у загадковий спосіб. За справу беруться два детективи, і починається справжній трилер. Цікаво, що два розслідувачі паралельно займаються одною справою до…

Читати на Yakaboo

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково