Хтось, кому ти довіряєш

Someone You Trust by Rachel Ryan

Перекладач: Ліліана Чишинська
Ілюстратор: Ліліана Чишинська
В наявності Повідомити про помилку
Кількість сторінок344
Рік видання2024
Оцінка читачів
★7.0/10 (1)
Goodreads
★3.6/5
Коли в Емі з'являється нагода отримати роботу домробітниці у глушині й переїхати з великого міста, вона не вагаючись погоджується. Мальовнича місцина, гостинна сім'я, розкішний будинок на узбережжі з виглядом на океан - це чудовий шанс втекти від того, хто перетворив її життя на пекло. Та невдовзі виявляється, що не все так безхмарно і у зразковій на позір родині, і в маленькій сільській громаді, а ідеальний дім не такий затишний, як здавалося… Коли на яв виходять давні таємниці, а захопливі краєвиди повняться небезпеками, Емі стає зрозуміло, що прихисток, який вона так шукала, може бути загрозливішим від усього того, що вона покинула.

Де можна придбати

ПаперовіЕлектронні
228 грн
e-book

Видавництво Старого Лева

• fb2 , pdf , epub , mobi
228 грн
e-book
• librariusapp
228 грн
e-book
• epub , mobi
228 грн
e-book
• fb2 , pdf , epub , mobi , yakabooapp
228 грн
e-book
350 грн245 грн
• Тверда обкладинка
350 грн280 грн
350 грн283.5 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
• Тверда обкладинка
350 грн315 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
• Тверда обкладинка
350 грн315 грн
• Тверда обкладинка
350 грн

Видавництво Старого Лева

350 грн
• Тверда обкладинка
350 грн
• Тверда обкладинка
350 грн
• Тверда обкладинка
368 грн
• Тверда обкладинка
Передзамовлення350 грн
• Тверда обкладинка
Немає в наявності
• Тверда обкладинка
Немає в наявності 205 грн184.5 грн
Немає в наявності 228 грн
• pdf , epub , mobi , kindle
Немає в наявності 350 грн
e-book
• Тверда обкладинка
Немає в наявності 350 грн

Схожі книги

Коментарі (1)

26 груд., 22:31
★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★
Мої Враження🧐 В цілому, нормально. Маємо стандартну та клішовану зав'язку, трохи детективу, трохи психології, трохи драми, і, звісно, шикарні ірландські краєвиди, за які від мене окремий плюсик. А під кінець, взагалі, ледь не бойовик - чого вже там! Книга читається дуже швидко і, хоч вона не претендує на "відкриття року", увагу тримає міцно. Мені справді було цікаво, до чого воно все котиться. Найбільше мене зачепила головна героїня. З одного боку, її шкода. Бо сімейне насилля, травми, все це дуже серйозно. Але з іншого... Її безвольна поведінка змушує тебе час від часу кричати на книгу: "Трясця, зроби вже хоч щось, ти ж не дерево!" Я не засуджую, бо в її шкурі не був. Не знаю, як травма деформує твоє сприйняття реальності, як вона паралізує волю, як вона змушує приймати нелогічні рішення. Але зрозуміти її, коли вона постійно вибирає найтупіший варіант із можливих, важко. Хоча, мушу визнати, вся її історія викликає емоції. Злість, співчуття, бажання дати їй ляща, щоб вона роздуплилася. А емоції це добре, це плюс до загальної оцінки. Також в фіналі був невеличкий твіст. Не те щоб мозок вибухнув, але я чекав трохи іншого. Тож ще один плюсик авторці. Висновок⚡️ Мені сподобалось, але є нюанси. Якщо ви в пошуках моторошного трилера, який буде весь час тримати вас у напрузі - краще обрати іншу книгу. Ця історія про інше. Про те, що тікати від проблем – це не завжди гарна ідея, і що навіть в наймальовничішій дупі світу завжди знайдеться своя купка гною.
необов'язково
необов'язково