Внутрішня інженерія. Керівництво з йоги, що приведе вас до радості

Видавництво: BookChef
Перекладач: Леся Бідочко
В наявності Повідомити про помилку
Кількість сторінок272
Рік видання2024

У цій революційній книзі Садхґуру розповідає історію свого пробудження: від хлопчика, який мав надзвичайну близькість з природою, до молодого шибайголови, який перетнув Індійський континент на мотоциклі.

Мудрість цієї доступної, глибокої і захопливої книжки пропонує читачам випробувані часом новітні і живі методики йоги.

"Внутрішня інженерія" презентує революційний шлях роздумів про наше існування, діяльність і призначення, книжка дає людині можливість досягти справжньої радості життя.

Де можна придбати

• 2024 • Тверда обкладинка
300 грн270 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
• 2024
300 грн270 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
• 2024
300 грн
• Тверда обкладинка
315 грн
Передзамовлення300 грн
• Тверда обкладинка
Немає в наявності
• Тверда обкладинка
Немає в наявності
Немає в наявності
Немає в наявності 300 грн225 грн
Немає в наявності 230 грн
Немає в наявності 270 грн
• 2022
Немає в наявності 270 грн
Немає в наявності 300 грн285 грн
• 2024 • М'яка обкладинка
Немає в наявності 300 грн
Немає в наявності 300 грн

Схожі книги

Відгуки з книгарень

• ВікторіяYakaboo1 листопада 2025 р.★ 3/5

таке собі очікування не виправдались, не вистачило глибини; про все і ні про що

Читати на Yakaboo
  • ВладиславYakaboo15 серпня 2025 р.★ 2/5

Внутрішня інженерія. Керівництво з йоги, що приведе вас до радості В книзі описується саме розуміння йоги, як вчення. Про вправи тут нічого немає, майте на увазі. Дизайн, редакція - це на висоті. Але сам вміст мені не сподобався. Звісно, я читав до цього деякі книги з йоги, і саме про розуміння цієї системи, а не тільки про асани - тому можу сказати з досвіду, що ви тут небагато для себе знайдете. Ця книга просто розпіарена. Підійде, хіба що, для дітей. Ні одна тема до кінця не розкрита, автор…

Читати на Yakaboo
  • МаргаритаYakaboo4 лютого 2025 р.★ 5/5

Багато інсайтів Для мене ця книга виявилась дуже цікавою та багатою на інсайти. Кількість закладок в цій книзі, щоб повертатись і перечитати, зашкалює) Книга не стільки про йогу (але і про неї також), скільки про внутрішню філософію того, як дійти і зберегти стан "тихого щастя" всередині свого внутрішнього світу. Особисто мені книга дозволила подивитись на філософію йоги під іншим поглядом і доповнити розуміння думок, які не могла досформулювати у себе в голові

Читати на Yakaboo

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково