Жорстоке небо — Макс Кідрук, Джим МеттісРекомендований вік16+

Жорстоке небо

Видавництво: КСД
В наявності Повідомити про помилку
Кількість сторінок608
Рік видання2022

Формати

В аеропорту Париж-Північ сталася трагедія - зазнав катастрофи літак, зібраний на українському заводі "Аронов". Після зіткнення зі снігоочисником, який, здається, раптово опинився на посадковій смузі, вижило лише четверо людей. На місце трагедії вирушає донька конструктора, який спроектував цей літак. Дівчина починає активно розслідувати справу. Але хтось дуже не хоче, щоб вона дізналася правду. Життя Діани та її близьких у небезпеці!

Де можна придбати

ПаперовіЕлектронні
• Тверда обкладинка
390 грн
• 2018 • Тверда обкладинка
Передзамовлення
• 2018
Передзамовлення390 грн351 грн
• 2014 • fb2 , pdf , rtf , txt , epub , yakabooapp
Немає в наявності
e-book
• Тверда обкладинка
Немає в наявності
• 2014
Немає в наявності
• 2014 • epub , mobi
Немає в наявності 160 грн
e-book
• 2014 • Тверда обкладинка
Немає в наявності 280 грн
• 2022 • Тверда обкладинка
Немає в наявності 320 грн
Немає в наявності 390 грн351 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
Немає в наявності 390 грн351 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
• Тверда обкладинка
Немає в наявності 390 грн
Немає в наявності 390 грн
Немає в наявності 435 грн

Схожі книги

Відгуки з книгарень

• DanYakaboo9 лютого 2026 р.★ 3/5

"Ну таке" від автора, який може набагато краще Той дуже рідкістний випадок, коли головна сила Макса - увага до деталей - зіграла з ним кепський жарт. Прям видно що старався, але не зміг уникнути перенавантаження читача деталями. Певна частина досить цікава, допоки ви не будете сторінок 20-30 читати про авіаційні заклепки. Ставлю тріечку, в цілому це "зараховано", можна читати, але в пана Кідрука є Колонія і Бот, які незрівнянно кращі.

Читати на Yakaboo
  • АннаYakaboo23 червня 2022 р.★ 5/5

Жорстоке небо Макс Кідрук — сучасний український автор детективів, трилерів, мандрівник, ерудит і просто цікава особистість. Перше знайомство з цим письменником почалося з “Жорстокого неба”. Чесно кажучи, коли я побачила в описі книги “техно-трилер” я почала вагатися, чи сподобається мені цей твір, адже такий жанр для мене є новинкою, але зовсім не розчарувалася і не пошкодувала, що прочитала його. Сюжет описувати не буду, але скажу, що він закручений, динамічний, несподіваний і тримає в…

Читати на Yakaboo

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково