Рекомендований вік16+ Зареєструйтесь або увійдіть, щоб додавати книги до списків
Зареєструйтесь або увійдіть, щоб вести читацький щоденник
Його таємниця приховується вже більше ніж п'ятсот років. Багато людей поплатилися своїм життям, аби хоч трохи наблизитися до її розгадки.
Але навіть це не зупиняє молодих істориків, які прагнуть знайти істину у легендах про Влада Цепеша (Наштрикувача) - талановитого полководця й кривавого маніяка - графа ДРАКУЛИ!
Через шістнадцять років молода дівчина знаходить старовинний манускрипт і конверт із пожовклими аркушами. І тепер їй належить по крихтах загадкових недомовок і уривчастих спогадів відтворити картину життя трансильванського "князя темряви" і пройти нескінченним шляхом його пристрастей і страждань.
Відгуки з книгарень
Книга, яка змушує задуматись) Хоч ця книга й увігнала мене в нечитун, ті моменти, коли я все ж бралася за читання, поглинали мене з головою, і мені було важко зупинитися. Усі деталі прописані настільки яскраво, що здавалося, ніби я дивлюся фільм, а не читаю книгу. Історія неймовірно цікава: тут реальні історичні постаті й факти переплітаються з містикою та жахом. Перед героями постає загроза невидимого зла - його спершу не бачиш, але відчуваєш нутром. Воно переслідує їх по п’ятах, тримає в…
Читати на YakabooІнтелектуальний роман про вампірів Це не типовий вампірський horror - це повільний, атмосферний пошук через століття й континенти, де Дракула - не монстр з іклами, а реальна історична фігура, яка залишила слід у архівах, бібліотеках і таємних товариствах. Історія розгортається в кількох часових шарах: молода дівчина в 1970-х знаходить у бібліотеці батька стару книгу з дерев'яною вкладкою-драконом і листи 1930-х. Батько розповідає їй свою історію - як у 1950-х, будучи аспірантом, він разом з…
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!