Будинок Старлінгів

Starling House by Alix Harrow

Видавництво: Artbooks
Перекладач: Ольга Панченко
В наявності Повідомити про помилку
Кількість сторінок480
Рік видання2024

Опал - сирота, яка свого часу кинула школу, цинічка на повну ставку й касирка на пів ставки. Але головна її мета - домогтися для свого брата Джаспера кращого життя. Такого, що дасть їм змогу забратися з Едему, штат Кентуккі - містечка, відомого лише двома особливостями: низкою непоясненних нещасть та Л. Старлінг, авторкою книжки "Підзем'я" й відлюдницею, яка раптово зникла понад 100 років тому. 

По собі Л. Старлінг тільки й залишила, що похмурі чутки та будинок. Усі погоджуються, що краще обходити моторошний маєток і його мізантропічного спадкоємця Артура десятою дорогою. Ну, чи майже всі.

Опал із дитинства була одержима "Підзем'ям". Щойно в неї з'являється шанс потрапити до Будинку Старлінгів - і заробити трохи грошей, щоб вивезти брата з Едему, - вона піддається спокусі.  Але зловісні сили дедалі глибше порпаються в похованих таємницях Будинку Старлінгів, а Артурові кошмари стали надто реальними. Коли здається, що сам Едем потопає у власних привидах, Опал розуміє, що, можливо, нарешті знайшла причину залишитися тут.

І що б не казали про цей будинок місцеві, правда перевершить будь-які легенди, а на Опал чекатиме непросте випробування…

Де можна придбати

• Тверда обкладинка
600 грн450 грн -15% діє з промокодом KEBUK-10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
• Тверда обкладинка
600 грн480 грн
• Тверда обкладинка
600 грн480 грн
• Тверда обкладинка
600 грн480 грн
• Тверда обкладинка
600 грн540 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
600 грн540 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
• Тверда обкладинка
550 грн
• Тверда обкладинка
550 грн
• Тверда обкладинка
550 грн
• Тверда обкладинка
600 грн
• Тверда обкладинка
650 грн
• Тверда обкладинка
650 грн
• Тверда обкладинка
Немає в наявності
• Тверда обкладинка
Немає в наявності
Немає в наявності 600 грн405 грн
• Тверда обкладинка
Немає в наявності 650 грн520 грн
• Тверда обкладинка
Немає в наявності 650 грн585 грн
• Тверда обкладинка
Немає в наявності 600 грн

Видавництво Старого Лева

• Тверда обкладинка
Немає в наявності 650 грн

Видавництво Старого Лева

• Тверда обкладинка
• Тверда обкладинка

Схожі книги

Відгуки з книгарень

• ДіанаYakaboo17 лютого 2026 р.★ 3/5

Непогана книга, погане видання Книга непогана, хоч сама історія не така захоплива як я очікувала. Хочу зазначити що, особливо під кінець книги, редагування тексту жахливе. Багато помилок, пропущені літери у словах та відсутність пробілів між словами. Краще вже без кольорового зрізу, але з добре вичитаним та відредагованим текстом.

Читати на Yakaboo
  • АннаYakaboo5 жовтня 2025 р.★ 5/5

Казка Це могла б бути чергова банальна історія про старий будинок з привидами, але не склалося... Тому що.. Ця книга про дівчину на ім'я Опал, яка настільки віддано і безкорисливо любила свого брата, що забувала часом про себе... Ця книга про чоловіка на ім'я Артур, який найбільше на світі хотів оберігати весь світ від монстрів... книга про маленьке містечко з райською назвою, але пекельним минулим... Ця книга про кохання, про кохання того, що приходить не відразу, а поступово. Крок за кроком,…

Читати на Yakaboo
  • ЄвгенYakaboo8 серпня 2025 р.★ 3/5

3/5⭐ Ну загалом сюжет, коли я прочитав книгу повністю, мені норм, хоча я очікував іншого, чогось моторошного, динамічного, чогось що мене налякало би, але анотація мене обдурила. Для мене книга була якась занадто довга (книга об'ємна, але подій мало), нудна, монотонна, повільна, нецікава, ну ладно були цікаві моменти, але їх було дуже мало. Занадто багато води у тексті. Плоскі другорядні персонажі, які взагалі ніяк не впливають на розвиток сюжету, а навпаки тільки відволікали від основних подій.…

Читати на Yakaboo
  • ІннаYakaboo1 серпня 2025 р.★ 5/5

Чудова книжка Книга сподобалась,читала із великим захопленням...містика,загадки,тут є все і навіть трошки романтики))Історія тримає читача в напрузі аж до самого кінця. Про зовнішній вигляд книги то взагалі окрема історія,дуже гарна! Однозначно раджу!

Читати на Yakaboo
  • Ирина ПигульYakaboo8 лютого 2025 р.★ 5/5

Вперше читаю подібний жанр Перше, - це неймовірний дизайн книги. Друге - сюжет наче горор з елементами любовної історії, але було не страшно. Хоча атмосферу чогось готичного, моторошного, непримиренного автор зміг передати. Плюсом є ХЕ. Окрема подяка за прекрасний переклад історії, бо герої прописані неймовірно детально і цікаво, є інтрига.

Читати на Yakaboo

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково