Я пропоную тобі те, про що ти так давно мріяв. Те, що личить твоїм амбіціям. Посада у престижній адвокатській конторі, солідна зарплатня, елітні апартаменти в Нью-Йорку та величезні можливості. Що я хочу натомість? Виконуй свою роботу. Добре виконуй. І не став запитань. Виправдовуй тих, кого виправдати неможливо: убивць, ґвалтівників, покидьків, маніяків, психів та збоченців. Відпускай гріхи найзапеклішим грішникам. Порушуй закони моралі та сумління. Виправдовуй винних. Вважаєш, що я зло в людській подобі? Можливо. Але ти - мій співучасник. І всі брудні справи робляться твоїми руками. Бо відтепер ти - адвокат диявола…
Захоплюючий твір
Мені надзвичайно сподобалась ця історія завдяки розвитку героїв, впливу грошей та можливостей що трансформував дружину головного героя за лічені дні, а сам він встояв, прислухаючись до свого внутрішнього голосу та адвокатської розсудливості. Розвʼязка також не розчарувала, показавши реалістичність розвитку подій в існуючій системі яку так довго й скурпульозно створював головний антигерой.
Добро і зло завжди поруч
Після «спокійного»Ремарка вкрай захотілося почитати щось захопливе та інтригуюче, що закрутить мізки і збудить до головокружляня уяву.
І в цьому рятівною соломинкою, яка повністю задовольнила моє актуальне бажання, стала книга Єндрю Нейдермана «Адвокат диявола».
Попри неоднозначні відгуки читацької спільноти щодо цього роману, для мене це - «топ» і моя, без перебільшення, тепер найулюбленіша книга.
Що ж так вразило та захопило ?
По-перше, в романі показано…
Адвокат диявола
Ти можеш поступово здійснити всі свої найзаповітніші мрії.
Отримати все те, чого ти так бажав все своє життя, і отримати Ти все це можеш просто, виконуючи свою роботу, але чи все так просто, чи треба все таки дізнатись чи підходить тобі ціна всього цього?
Посада в престижній юридичній компанії, висока заробітна плата, гарна дружина, елітні апартаменти, особистий водій. Чи зможеш ти оплатити це все, просто, виконуючи свою роботу та не ставлячи запитань?
Адже за все в…
Диявол серед нас?
Ця книга мене заінтригувала перш за все назвою та обкладинкою. Та після прочитання самої історії, я ще довго була під враженнями. Це було дуже цікаво та дещо моторошно водночас. Я настільки захопилася читанням, що мені було все одно на те, що я запізнююсь, я просто сиділа і мусила дочитати.
Історія інтригуючи. Молодий адвокат виправдовує дівчину в суді (хоча в душі він розуміє, що вона винна, і після цього йому надходить карколомна пропозиція: він матиме посаду своєї мрії в…
Справжній диявол?
Все почалося з прологу, який надто захопив мене. Проте далі чомусь книга «не пішла», і я хотіла відкласти її до «найкращих часів». Але не відклала. Вирішила продовжити читання і зробила правильний вибір.
Історія захоплива, незвичайна, з особливою атмосферою.
Успішна фірма «Мілтон і партнери» пропонує головному герою усе: респектабельну квартиру, престижну роботу та все, що потрібно для щасливого забезпеченого життя. Що він має робити натомість? Захищати злочинців та…
Всьому є ціна
В книзі розповідається про адвоката Кевіна Тейлора, який, можливо, не дуже добросовісно, але добре справляється зі своєю робою. Він спроможний виправдати свого клієнта, навіть якщо той справді винен і всі докази проти нього. Одного разу, помітивши роботу Кевіна, він отримує запрошення на роботу у велике агентство. Можна сказати, робота мрії. А крім цього, потрібно переїхати з провінційного містечка в Нью-Йорк, де йому надають безплатну квартиру. Не довго думаючи, Кевін…
Хто такі справжні дияволи
Книжка розповідає про не зовсім добросовісного, але дуже завзятого адвоката. Він захищає всіх ганебників. На одному із засідань він захищав жінку, яка згвалтувала 10-річну дівчинку. Справжній диявол, чи не так? Його помічає «велике агенство». Кевіна Тейлора, головного героя, запрошуть працювати до нового місця. Там чудове все. Прекрасне житло, заробітня плата, компанія друзів для нього та його жінки. Проте є одне «але», агентство Мілтон захищає справжніх дияволів,…
А чим ти готовий пожертвувати заради мрії?
Обкладинка мені сподобалася, просто і зі смаком. Загальне оформлення книжки теж. Переклад був нормальним. Були якісь дрібнички, але загалом могло бути гірше. А от папір... Загалом, коли я беру до рук книгу КСД, то починаю грати в гру "а чи зробили вони в цій книзі папір тоншим чи таки щільнішим". Зважаючи на те, що Між небом і землею та Адвокат диявола мають різницю в 50 сторінок (на користь другої), а за товщиною однакові, то висновок робіть…
Забагато не логічних сюжетних поворотів
Книга про розумного, але зовсім недоброчесного адвоката. Його успішна кар'єра починається після захисту вчителя, що домагався до своїх учениць. Відразу ж компанія "Мілтон" пропонує йому роботу в себе, де потрібно захищати мільйонерів, які чинять зло. Так він почав працювати на Диявола в прямому сенсі цього слова.
Ідея книжки здалась мені цілком цікавою, але от реалізація її - ні. Адвокат, що блискуче виконує свою роботу, в житті занадто наївний та…
Щастя не купити грошима
Моторошна історія про провінційного адвоката, який заради кар"єри та великих грошей стає на службу до Диявола, щоправда, не знаючи про це. В більшості читачів одразу виникає аналогія із кінострічкою. Даремно, бо Кіану Рівз грає більш розумного й логічного персонажа, а у книзі перед нами емоційна й подеколи наївна людина. Натомість Аль Пачіно в ролі Диявола, як на мене, більш переконливий й жорстокий. Книга більше апелює до почуттів читача, наприклад, епізодами із…
Відгуки з книгарень
Захоплюючий твір Мені надзвичайно сподобалась ця історія завдяки розвитку героїв, впливу грошей та можливостей що трансформував дружину головного героя за лічені дні, а сам він встояв, прислухаючись до свого внутрішнього голосу та адвокатської розсудливості. Розвʼязка також не розчарувала, показавши реалістичність розвитку подій в існуючій системі яку так довго й скурпульозно створював головний антигерой.
Читати на YakabooДобро і зло завжди поруч Після «спокійного»Ремарка вкрай захотілося почитати щось захопливе та інтригуюче, що закрутить мізки і збудить до головокружляня уяву. І в цьому рятівною соломинкою, яка повністю задовольнила моє актуальне бажання, стала книга Єндрю Нейдермана «Адвокат диявола». Попри неоднозначні відгуки читацької спільноти щодо цього роману, для мене це - «топ» і моя, без перебільшення, тепер найулюбленіша книга. Що ж так вразило та захопило ? По-перше, в романі показано…
Читати на YakabooАдвокат диявола Ти можеш поступово здійснити всі свої найзаповітніші мрії. Отримати все те, чого ти так бажав все своє життя, і отримати Ти все це можеш просто, виконуючи свою роботу, але чи все так просто, чи треба все таки дізнатись чи підходить тобі ціна всього цього? Посада в престижній юридичній компанії, висока заробітна плата, гарна дружина, елітні апартаменти, особистий водій. Чи зможеш ти оплатити це все, просто, виконуючи свою роботу та не ставлячи запитань? Адже за все в…
Читати на YakabooДиявол серед нас? Ця книга мене заінтригувала перш за все назвою та обкладинкою. Та після прочитання самої історії, я ще довго була під враженнями. Це було дуже цікаво та дещо моторошно водночас. Я настільки захопилася читанням, що мені було все одно на те, що я запізнююсь, я просто сиділа і мусила дочитати. Історія інтригуючи. Молодий адвокат виправдовує дівчину в суді (хоча в душі він розуміє, що вона винна, і після цього йому надходить карколомна пропозиція: він матиме посаду своєї мрії в…
Читати на YakabooСправжній диявол? Все почалося з прологу, який надто захопив мене. Проте далі чомусь книга «не пішла», і я хотіла відкласти її до «найкращих часів». Але не відклала. Вирішила продовжити читання і зробила правильний вибір. Історія захоплива, незвичайна, з особливою атмосферою. Успішна фірма «Мілтон і партнери» пропонує головному герою усе: респектабельну квартиру, престижну роботу та все, що потрібно для щасливого забезпеченого життя. Що він має робити натомість? Захищати злочинців та…
Читати на YakabooВсьому є ціна В книзі розповідається про адвоката Кевіна Тейлора, який, можливо, не дуже добросовісно, але добре справляється зі своєю робою. Він спроможний виправдати свого клієнта, навіть якщо той справді винен і всі докази проти нього. Одного разу, помітивши роботу Кевіна, він отримує запрошення на роботу у велике агентство. Можна сказати, робота мрії. А крім цього, потрібно переїхати з провінційного містечка в Нью-Йорк, де йому надають безплатну квартиру. Не довго думаючи, Кевін…
Читати на YakabooХто такі справжні дияволи Книжка розповідає про не зовсім добросовісного, але дуже завзятого адвоката. Він захищає всіх ганебників. На одному із засідань він захищав жінку, яка згвалтувала 10-річну дівчинку. Справжній диявол, чи не так? Його помічає «велике агенство». Кевіна Тейлора, головного героя, запрошуть працювати до нового місця. Там чудове все. Прекрасне житло, заробітня плата, компанія друзів для нього та його жінки. Проте є одне «але», агентство Мілтон захищає справжніх дияволів,…
Читати на YakabooА чим ти готовий пожертвувати заради мрії? Обкладинка мені сподобалася, просто і зі смаком. Загальне оформлення книжки теж. Переклад був нормальним. Були якісь дрібнички, але загалом могло бути гірше. А от папір... Загалом, коли я беру до рук книгу КСД, то починаю грати в гру "а чи зробили вони в цій книзі папір тоншим чи таки щільнішим". Зважаючи на те, що Між небом і землею та Адвокат диявола мають різницю в 50 сторінок (на користь другої), а за товщиною однакові, то висновок робіть…
Читати на YakabooЗабагато не логічних сюжетних поворотів Книга про розумного, але зовсім недоброчесного адвоката. Його успішна кар'єра починається після захисту вчителя, що домагався до своїх учениць. Відразу ж компанія "Мілтон" пропонує йому роботу в себе, де потрібно захищати мільйонерів, які чинять зло. Так він почав працювати на Диявола в прямому сенсі цього слова. Ідея книжки здалась мені цілком цікавою, але от реалізація її - ні. Адвокат, що блискуче виконує свою роботу, в житті занадто наївний та…
Читати на YakabooЩастя не купити грошима Моторошна історія про провінційного адвоката, який заради кар"єри та великих грошей стає на службу до Диявола, щоправда, не знаючи про це. В більшості читачів одразу виникає аналогія із кінострічкою. Даремно, бо Кіану Рівз грає більш розумного й логічного персонажа, а у книзі перед нами емоційна й подеколи наївна людина. Натомість Аль Пачіно в ролі Диявола, як на мене, більш переконливий й жорстокий. Книга більше апелює до почуттів читача, наприклад, епізодами із…
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!