Генеральний директор Міжнародного аеропорту Лінкольна Мел Бейкерсфелд і не помітив, як увійшов у круте життєве піке. Негаразди вдома підсилилися проблемами на роботі: "Боїнг-707" застряг на одній зі злітно-посадкових смуг. Тим часом Рейс Два "Транс Америка" починає набирати пасажирів. Персонал аеропорту та літака навіть не підозрює, що на борт піднявся чоловік, який планує підірвати себе в повітрі. Зворотний відлік уже розпочався…
Я не хочу щоб це завершувалось. Але я радий, що це завершилось
Як би я міг декількома словами описати «Аеропорт» Гейлі, це було б: «Я не хочу щоб це завершувалось. Але я радий, що це завершилось».
Артур Гейлі майстерно зміг мене привʼязати до персонажів і дати зрозуміти, чому вони саме такі, що їх до цього привело, чому все відбулось саме так.
Як не дивно, сюжет зосереджений навколо Аеропорту, який в декілька годин переживає усі взагалі можливі труднощі цієї сфери: буря, величезний потік…
Відгуки з книгарень
Я не хочу щоб це завершувалось. Але я радий, що це завершилось Як би я міг декількома словами описати «Аеропорт» Гейлі, це було б: «Я не хочу щоб це завершувалось. Але я радий, що це завершилось». Артур Гейлі майстерно зміг мене привʼязати до персонажів і дати зрозуміти, чому вони саме такі, що їх до цього привело, чому все відбулось саме так. Як не дивно, сюжет зосереджений навколо Аеропорту, який в декілька годин переживає усі взагалі можливі труднощі цієї сфери: буря, величезний потік…
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!