Колись лікарня Святого Юди була місцем порятунку. Тепер стару будівлю планують знести. Однак на занедбаному горищі знаходять муміфікований труп. На місце події викликають кримінального антрополога Девіда Гантера, щоб з'ясувати, хто жертва та за яких обставин тіло опинилося в стінах старої лікарні. Гантер упевнений, що це молода жінка, яка на момент смерті була вагітна. Несподівано частина підлоги на горищі обвалюється, оголюючи ще одну моторошну таємницю лікарні… Те, що розпочиналося як проста справа, перетворюється на лабіринт жахіть. Девід Гантер переконаний: у стінах лікарні причаїлося щось лихе. І воно ще не забрало свою останню жертву…
Шоста книга мені зайшла. Прям дуже. У порівнянні з п’ятою здогадатися, хто вбивця, було трохи простіше, але це анітрохи не псує враження. Бо навіть знаючи хто, до останнього не ясно навіщо. І отут історія вже тримає як слід.
У підсумку:
Я в захваті від усієї серії.
Атмосфера - як холодне дихання за спиною у темному підвалі. Постійне відчуття, що хтось поруч. І він не з добром😶🌫️🦴
Напруга - як запах формаліну в закритому приміщенні: стійка, липка і проникає в мозок🧠
Сюжет - такий же живий, як ті тіла, що ще ворушаться... але тільки тому, що в них повзають личинки🪱
Сміливо раджу всім, хто любить детективи, трилери, розслідування, в яких фігурують смердючі трупи повні личинок і звичайно вбивці, маньяки та просто єбануті особистості ☠️
P.S. Коли я помру, спаліть мене, а попіл змішайте з чорнилом і надрукуйте ним новий роман Бекетта☠️
Коментарі (1)