Чоловік на ім'я Уве

A Man Called Ove

В наявності Повідомити про помилку
Кількість сторінок295
Рік видання2022
Оцінка читачів
★8.0/10 (1)

Роман "Чоловік на ім'я Уве" - смішна, іронічна, зворушлива та мудра історія про людей, які через ті чи інші причини стали непотрібні суспільству. Твір про щоденну мужність жити і бути собою.

Уве - добрий буркотун, якого неодноразово випробовувала доля. Вийшовши на пенсію, втративши кохану дружину, він змушений наново відшукувати сенс буття. Та чи хоче цього Уве? Яким би сумним не був його вибір, на чоловіка чекає ще багато любові, дружби і пригод.

У Швеції книжку було екранізовано, фільм за романом Бакмана входить до списку найпопулярніших стрічок країни всіх часів. Роман став бестселером за версією The New York Times, отримавши схвальні відгуки як літературних оглядачів, так і читачів.

Де можна придбати

ПаперовіЕлектронніАудіокниги
• 2022 • #Книголав • Тривалість - 10:45:38
385 грн
audio-book
• 2022 • Книголав • Українська
430 грн409 грн
e-book
• fb2 , epub , mobi • Українська
430 грн
e-book
• 2018 • #книголав • epub , mobi • Українська
430 грн
e-book
• 2018 • #книголав • fb2 , pdf , epub , mobi , yakabooapp • Українська
590 грн430 грн
e-book
• Книголав • epub , mobi • Українська
490 грн
e-book
• 2015 • Hodder • М'яка обкладинка
515 грн
• 2020 • #книголав • Українська • Тверда обкладинка
590 грн531 грн
• 2018 • #книголав • Українська
590 грн531 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
• 2022 • Sceptre • Англійська • М'яка обкладинка
650 грн552.5 грн -15% діє з промокодом KEBUK
590 грн560.5 грн
• 2022 • Sceptre • Англійська • М'яка обкладинка
587 грн
• 2022 • Книголав • Українська
590 грн
• 2018 • #книголав • Тверда обкладинка
590 грн
• 2018 • #книголав • Тверда обкладинка
590 грн
• #книголав • Українська • Тверда обкладинка
590 грн
• 2022 • Hodder & Stoughton • Англійська
627 грн
• 2022 • Sceptre • М'яка обкладинка
630 грн
• 2018 • #книголав • Українська • Тверда обкладинка
Передзамовлення — очікується 30 жовтня 2026 р.590 грн442.5 грн -15% діє з промокодом KEBUK-10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
• 2018 • книголав • Українська • Тверда обкладинка
Передзамовлення590 грн531 грн
• 2018 • Книголав • Українська • Тверда обкладинка
Передзамовлення590 грн560 грн
• 2018 • Українська • Тверда обкладинка
Передзамовлення590 грн
• 2018 • Українська • Тверда обкладинка
Передзамовлення590 грн
• Книголав • Українська • Тверда обкладинка
Немає в наявності
• 2022 • #книголав • Українська • Тверда обкладинка
Немає в наявності 301 грн270.9 грн
• 2022 • #книголав • epub , mobi , kindle • Українська
Немає в наявності 430 грн301 грн
e-book
• 2015 • Hodder & Stoughton • Англійська • М'яка обкладинка
Немає в наявності 515 грн437.75 грн
• 2015 • Hodder • Англійська
Немає в наявності 515 грн
• 2015 • Hodder & Stoughton • Англійська
• 2017 • Sceptre • Англійська • М'яка обкладинка
• 2015 • Sceptre • Англійська • М'яка обкладинка
Немає в наявності 516 грн
• 2015 • Hodder and Stoughton • М'яка обкладинка
Немає в наявності 521 грн
• 2022 • #Книголав • Українська • Тверда обкладинка
Немає в наявності 530 грн

Видавництво Старого Лева

• 2022 • #книголав • Українська
Немає в наявності 530 грн
• 2022 • Sceptre • Англійська • Тверда обкладинка
Немає в наявності 561 грн
• 2022 • Книголав • Українська • Тверда обкладинка
Немає в наявності 590 грн

Схожі книги

Відгуки з книгарень

• ЮліяYakaboo20 вересня 2023 р.★ 5/5

Раджу до прочитання Гарно написана книга про живе, зачепить кожного, хто роздумує над тим, що важливо в житті, а що ні, про справжнє кохання, про стосунки, про те, що нас формує як особистість Книга легко читається. Я плакала. Багато внутрішніх діалогів, що мені подобається.

Читати на Yakaboo
  • Богдана ЮрченкоYakaboo13 серпня 2023 р.★ 5/5

НІчого не очікувала Я не знала що очікувати від цієї книги. Знала лише, що більшість людей над нею плаче. Багато разів за книгу я сміялася вголос а потім відразу витирала сльози. Книга дуже мила, смішна, добра. Покращує настрій і мотивує творити добро.

Читати на Yakaboo
  • АнастасіяYakaboo22 березня 2022 р.★ 5/5

Чоловік на ім'я Уве Дуже люблю творчість Фредріка Бакмана, але як би дивно це не звучало, не всі книги подобаються однаково, деякі не сподобалися взагалі, але  "Уве" на щастя не розчарував. Уве самотній старий у якого в житті не залишилося нічого, ні дружини ні дітей, задається він питанням, "а навіщо ж мені жити тоді?". Уве виношує план померти, але для початку потрібно закінчити всі справи, та життя досить дивна штука і має свій план. Уве знайомиться з сусідами, вагітна жінка її дочка і…

Читати на Yakaboo
  • s lYakaboo21 березня 2022 р.★ 4/5

Високі очікування Досить довго "ганялась" за цією книгою, оскільки вона постійно була на слуху. Багатьох вона захопила та зворушила, однак я чекала від неї більшого. Це досить легка історія про буркотливого чоловіка, що живе за правилами та не вміє виражати своїх почуттів. Через втрату дружини він стає ще більш відстороненим і навіть думає про самогубство. Однак через появу нових сусідів він потрапляє у різноманітні ситуації, які з одного боку відтерміновують його плани на смерть, а з іншого…

Читати на Yakaboo
  • ЄвгенYakaboo28 лютого 2022 р.★ 5/5

Уве Здається тепер я розумію чому Фредрік Бакман є улюбленим автором багатьох моїх друзів і знайомих. І чому вони так палко радили мені його книги, особливо «Чоловік на ім‘я Уве». Ця книжка є максимально доброю у всіх проявах добра. Хоча на сторінках ми зустрічаємося зі старим буркотуном Уве , який понад за все хоче спокійно покінчити життя самогубством, але те що він переживає і чому він саме такий це захоплює. Сама історія його життя є вельми цікавою. І автор написав класний, справді вагомий…

Читати на Yakaboo
  • Іра ГирилоYakaboo2 лютого 2022 р.★ 5/5

Одна з найкращих Нещодавно прочитала книгу Фредріка Бакмана "Чоловік на ім'я Уве". Своєї черги на полиці вона чекала давно, та все руки не доходили. Я можу, звісно, сипати красивими словами або мудрими термінами, але це будуть всього лише сухі слова, які не передадуть і крихти тих відчуттів, які я пережила, читаючи цю книгу. Колись про Уве порадила мені прочитати колега по роботі - як твір, який може змінити погляди на багато речей у житті. Згодом "Уве..." прочитала моя мама (яка читає…

Читати на Yakaboo
  • Маргарита ЛимаренкоYakaboo24 січня 2022 р.★ 4/5

Ожидала большего Очень нашумевшая книга. Про нее говорили все и везде. Я тоже решила познакомиться с этой историей. И с автором за одно. Когда я начинала ее читать, я абсолютно не знала о чем эта история. Я поддалась всеобщему хаосу вокруг этой книги. История повествует про старика по имени Уве, который хочет свести счеты с жизнью. Он не видит больше смысла жить. Он остался совсем один. Но череда событий, которая берет свое начало в тот момент, когда Уве осталось считаные минуты до совершения…

Читати на Yakaboo
  • Lyudmila MusienkoYakaboo8 січня 2022 р.★ 5/5

найдобріша книга Вперше я так довго відкладала книгу. Чому? Тому шо бачила фільм і фінал книги мені був відомий.. книги Бакмана відрізняються реалістичністю .. він пише про складні, але життєві речі, приправляючи їх гумором. Як і кожна книга Бакмана - ця про людей. Звичайних людей. Головний герой -старий буркотун Уве. Але не проникнутися теплими відчуттями до нього просто неможливо. Він не терпить інших людей, живе за чіткими правилами та важко сприймає нове. Тому не дивно, що сусіди, які…

Читати на Yakaboo
  • Ганна КанавецьYakaboo4 січня 2022 р.★ 4/5

цікава задумка Давно хотіла почитати цього автора, бо часто зустрічалася реклама з його книгами, і всі бестселери, то й було цікаво "чому"? Спочатку хотіла замовити про бабусю, але вирішила почати все ж з першої книги. Коли почала читати одразу було якесь дивне відчуття, типу чого ця книга бестселер? Звичайна переповідка про життя старого чоловіка. Однак ближче вже до сотої сторінки зрозуміла, що не все так просто як здається - потрібно дивитися глибше. сенс тут насправді дуже глибокий та…

Читати на Yakaboo
  • mutaboringYakaboo30 грудня 2021 р.★ 1/5

Невиправданий гайп Окей, буду однією з тих, кому книжка, м'яко кажучи, не зайшла. Я навіть пожалкувала, що дочитала її до кінця. Галасу ж навколо цієї історії (та і автора) було аж задохіба - я повелася. Та книжка виявилась ну дуже вже посереднім чтивом. Нудним. Не сподобалося взагалі. Сюжет практично відсутній, доволі передбачуваний розвиток подій, плоско прописані герої. Особливо головний, Уве. Стереотипний буркотливий старіючий цинік, який вкрай тужить за своєю покійною дружиною, практично…

Читати на Yakaboo

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково