Чи можливе кохання після смерті? Юна Ділан гине під час аварії потяга й потрапляє до пуст- ки - загадкового місця між двома світами. Там на неї чекає провідник Трістан, який набув подоби юнака. Він має провести її через пустку до межі переходу в потойбіччя. Їхня подорож сповнена небезпеки, труднощів і неймовірних пригод. Трістан рятує Ділан від мар, котрі повсякчас намагаються полонити її душу.
До реальності з потойбічним провідником
Прочитавши цю книгу, я водначас здивована і трішки розчарована. Дуже гарна ідея з потойбічним світом, втілення провідників після смерті людей і випробування на шляху до вічного спокою, однак трохи шкутильгає втілення.
По-перше, я звернула увагу, що персонаж Трістана недостатньо розкритий. Можливо, автор хотіла додати таємничого образу йому, проте все одно залишилось чимало питань, яким не надали відповіді. Одне з таких, яке хвилювало мене протягом всієї…
До реальності з потойбічним провідником Прочитавши цю книгу, я водначас здивована і трішки розчарована. Дуже гарна ідея з потойбічним світом, втілення провідників після смерті людей і випробування на шляху до вічного спокою, однак трохи шкутильгає втілення. По-перше, я звернула увагу, що персонаж Трістана недостатньо розкритий. Можливо, автор хотіла додати таємничого образу йому, проте все одно залишилось чимало питань, яким не надали відповіді. Одне з таких, яке хвилювало мене протягом всієї…
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!