Тесс Ґеррітсен рекомендує Судовий антрополог Девід Гантер утратив дружину і дочку. Покинувши роботу, він переїздить до містечка Менем та влаштовується на посаду терапевта. Ніхто з нових знайомих і гадки не має про минуле Девіда. Здається, його життя потихеньку повертається у спокійне русло. Поки місцеві хлопці не знаходять на болоті тіло вбитої жінки. Згодом зникає ще одна жінка, а за кілька днів знаходять і її понівечене тіло. Схоже, в Менемі з'явився серійний убивця. У містечку наростає тривога. Мешканці підозрюють одне одного у скоєному. Девід не може стояти осторонь та втягується в розслідування. До того ж остання зникла - нова знайома Девіда. Це найкращий трилер з прочитаних мною за останні кілька років! Тесс Ґеррітсен, письменниця, авторка бестселера "Хірург" Дуже потужна детективна історія про серійного вбивцю. Ви будете переконані у його невловимості. Publishers Weekly
Значить,за чотири дні Бекетт ходив зі мною на прогулянку і закупи. Готував зі мною і навіть спав. Компактність чудова. Розкривається книга добре. До ідеального фліп-флопу їй трохи не вистачає площини, але не критично.
Верстка і шрифт комфортні. Я спокійно читала у ліжку з торшером і очам було ок. Корінець, точніше його стан, можете самі оцінити на відео. Там є один ледь помітний залом, але навряд ви його помітите, якщо не шукатимете спеціально. Де я так на другій половин ту книжку заламала -…
#Прочитане
5/5
Не минуло й десять років, як я познайомилася таки із Саймоном Бенеттом. І у Хімії смерті знайшла все, що люблю: англійське село, купу трупів, психопатів і цікаве розслідування. Дійсно цікаве, бо стовідсотково злочинця не відгадала і в чому був основний підвох - теж. Тому чудовий, надзвичайний англійський детектив класик!
Але ж в нас була задача не лише познайомитись з Бекеттом, камон, більшість із вас його вже знають! Ні, задача була провести тест-драйв покету від КСД. І тепер я…
Смерть у деталях
Сюжет зосереджується на судмедексперті, який розпочинає своє перше розслідування, де кожна дрібниця тіла і обставин стає ключем до правди - професія і наука допомагають розплутати загадку, що здається майже неможливою. Події рухаються динамічно, атмосфера похмура і напружена, з відчуттям клаустрофобії і невидимої загрози. Персонажі діють природно, їхні мотиви і внутрішні конфлікти проявляються через професіоналізм, страх і етичні дилеми. Для мене роман цікавий поєднанням…
Захопливий детектив і багато про трупи :)
Якщо вас не лякає тема мертвих тіл і їх розкладання - то це хороший детектив із захопливим сюжетом. Читається дуже швидко, важко відірватись. Чекаю на переклади наступних книг цієї серії.
Значить,за чотири дні Бекетт ходив зі мною на прогулянку і закупи. Готував зі мною і навіть спав. Компактність чудова. Розкривається книга добре. До ідеального фліп-флопу їй трохи не вистачає площини, але не критично. Верстка і шрифт комфортні. Я спокійно читала у ліжку з торшером і очам було ок. Корінець, точніше його стан, можете самі оцінити на відео. Там є один ледь помітний залом, але навряд ви його помітите, якщо не шукатимете спеціально. Де я так на другій половин ту книжку заламала -…
Читати в Telegram#Прочитане 5/5 Не минуло й десять років, як я познайомилася таки із Саймоном Бенеттом. І у Хімії смерті знайшла все, що люблю: англійське село, купу трупів, психопатів і цікаве розслідування. Дійсно цікаве, бо стовідсотково злочинця не відгадала і в чому був основний підвох - теж. Тому чудовий, надзвичайний англійський детектив класик! Але ж в нас була задача не лише познайомитись з Бекеттом, камон, більшість із вас його вже знають! Ні, задача була провести тест-драйв покету від КСД. І тепер я…
Читати в TelegramСмерть у деталях Сюжет зосереджується на судмедексперті, який розпочинає своє перше розслідування, де кожна дрібниця тіла і обставин стає ключем до правди - професія і наука допомагають розплутати загадку, що здається майже неможливою. Події рухаються динамічно, атмосфера похмура і напружена, з відчуттям клаустрофобії і невидимої загрози. Персонажі діють природно, їхні мотиви і внутрішні конфлікти проявляються через професіоналізм, страх і етичні дилеми. Для мене роман цікавий поєднанням…
Читати на YakabooЗахопливий детектив і багато про трупи :) Якщо вас не лякає тема мертвих тіл і їх розкладання - то це хороший детектив із захопливим сюжетом. Читається дуже швидко, важко відірватись. Чекаю на переклади наступних книг цієї серії.
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!