Сотні небезпек. Два світи. Єдиний шлях додому • Дебютний роман авторки Понад 2000 років тому Велика Стіна розділила світ на звичний нам Зовнішній та Прихований. У наш час дівчина, на ім'я Ріна, втікаючи від викрадача, опиняється в Прихованому світі, де в небі - два місяці, а люди мають дві душі: людську і звірину. Ріна не довіряє нікому, кого тут зустрічає. Аби протистояти місцевим, вона укладає угоду із забороненими Темними Богами. Але отримана сила має ціну. Ріна мусить полювати на нечисть, ризикуючи і своєю таємницею, і життям. Чи зможе вона встигнути повернутися додому до того, як у небі згасне другий місяць, викрадач ув'язнить її, а Прихований світ розірвуть на частини ікла нечисті або охоплять полум'я бунтів? І, головне, допоки не впаде Велика Стіна, що стримує людей із Зовнішнього світу від розв'язання нової війни з двоєдушниками?
Сумбурна нарізка подій
Купила цю книгу після дуже позитивного відгуку.
Читати дуже важко, загалом постійне відчуття, що чогось не вистачає. Не вистачає розкриття персонажів, не вистачає передісторії, не вистачає описів, не вистачає мотивації героїв, не вистачає звʼязок між сценами.
Загалом ідея світу дуже цікава, але автор чи то поспішала все впихнути, що було в голові, чи то таким чином намагалась створити інтригу - незнаю. Читаєш як нарізку якихось подій, один абзац про одне, інший уже…
Закони Невриди
«Закони Невриди» - історія української авторки, яка може скласти гідну конкуренцію закордонним письменникам.
Історія доволі цікава, але, як на мене, трохи з нерівномірним темпом. З перших сторінок нас одразу кидають у вир подій с перших сторіно, я сподівалася, що авторка одночасно додасть більше деталей, щоб зрозуміти, що відбувається, але навіть підрозділи про інших персонажів роблять все тільки заплутанішим. Далі темп сповільнився, стало з’являтися більше деталей про…
Відгуки з книгарень
Сумбурна нарізка подій Купила цю книгу після дуже позитивного відгуку. Читати дуже важко, загалом постійне відчуття, що чогось не вистачає. Не вистачає розкриття персонажів, не вистачає передісторії, не вистачає описів, не вистачає мотивації героїв, не вистачає звʼязок між сценами. Загалом ідея світу дуже цікава, але автор чи то поспішала все впихнути, що було в голові, чи то таким чином намагалась створити інтригу - незнаю. Читаєш як нарізку якихось подій, один абзац про одне, інший уже…
Читати на YakabooЗакони Невриди «Закони Невриди» - історія української авторки, яка може скласти гідну конкуренцію закордонним письменникам. Історія доволі цікава, але, як на мене, трохи з нерівномірним темпом. З перших сторінок нас одразу кидають у вир подій с перших сторіно, я сподівалася, що авторка одночасно додасть більше деталей, щоб зрозуміти, що відбувається, але навіть підрозділи про інших персонажів роблять все тільки заплутанішим. Далі темп сповільнився, стало з’являтися більше деталей про…
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!