NovelKlo — українська платформа для авторських і фанатських історій. Читай. Пиши. Поширюй. Реклама

Де немає Бога

Видавництво: КСД
В наявності Повідомити про помилку
Кількість сторінок480
Рік видання2024
Оцінка читачів
★7.0/10 (1)

Люди - соціальні істоти. Існування суспільства неможливе без співпраці, розуміння та дотримання справедливості. Та чи існує це все поза соціумом, коли людина опиняється на межі життя та смерті?

Доведена до відчаю українка з великою сумою грошей, яка ігнорує дзвінки від чоловіка. Росіянин-пілот, який намагається приборкати аерофобію після загибелі коханки в катастрофі рейсу MH17. Найвідоміший політик Баварії на пікові кар'єри, який ненавидить свою роботу. Гравець американської Національної футбольної ліги, життя якого розвалилося після одного невдалого розіграшу. Таємний папський кардинал, який прямує до країни, де офіційно не існує Католицької церкви... Незнайомці з різними долями. Єдине спільне для них - рейс 341, і він веде до найбільшого випробування у їхньому житті.

"Де немає Бога" - новий роман Кідрука - спроба збагнути, чи є всередині нас щось таке, що втримує від перетворення на звірів у місці, де не діє мораль, у місці, де немає Бога.

Про автора:
Макс Кідрук - український письменник, мандрівник і популяризатор науки. Автор книжок "Не озирайся і мовчи", "Жорстоке небо", "Твердиня", дилогії "Бот", а також роману "Зазирни у мої сни", який увійшов до короткого списку премії "Книга року ВВС 2016". Його твори перекладено польською, російською, німецькою та чеською мовами.

Офіційний буктрейлер до роману "Де немає Бога". Два тижні роботи, музика від Олександра Шеремети, традиційно соковите та м'ясисте озвучення від Василя Гоцко.

Про автора

Макс Кідрук

Макс Кідрук

Побачити більшеМакс Кідрук

Книжки цього автора

*

4.7

228 оцінок

Не озирайся і мовчи

Макс Кідрук

390 грн

350 грн

*

4.3

75 оцінок

Де немає Бога

Макс Кідрук

390 грн

350 грн

4.5

8 оцінок

Нові Темні Віки. Колонія (нов. оформ.)

Макс Кідрук

659 грн

630 грн

5.0

24 оцінки

Нові Темні Віки. Колапс

Макс Кідрук

699 грн

665 грн

Характеристика

Код товару

3026676

Назва товару

Де немає Бога

Автор

Макс Кідрук

Мова

українська

Видавництво

КСД

Рік видання

2018

Розділ

Сучасні автори

ISBN

9786171256484

Кількість у комплекті

1

Вікові обмеження

16+

+2 КСДкоїни

Де немає Бога

Макс Кідрук

Ціна в КСД:

205 грн

230 грн

196

додали у список бажань

Оплата

Онлайн-оплата платіжною карткою

Відгуки

75 оцінок

Відгуки

75 оцінок

ВАСИЛЬ

14.09.2018

1

В книгарні Є вже давно в продажу, а члени клубу нехай ще почекають... Класно бути в Клубі!!!

Рейтинг відгуку:

31

ВОЛОДИМИР

03.09.2018

5

#ДеНемаєБога - надзвичайно сильна і емоційна річ. Кідрук явно хотів вразити свого читача і вичавити з нього якнайбільше переживань, що, без сумніву, йому вдалося – двічі довелося відкладати рукопис... Вітаю тебе, Максе, з новою крутою книгою і дякую за ексклюзивну нагоду бути одним з найперших читачів) А решті бажаю дочекатися її в продажу у вересні 😋

Рейтинг відгуку:

28

РОСТИСЛАВ

04.11.2018

Все, що стосується американського футболу (а це десь до 10% книги) - зайве. А так непогано.

Рейтинг відгуку:

18

ПаперовіЕлектронні
• 2018 • yakabooapp
190 грн
e-book
• playbookapp
276 грн193.2 грн
e-book
• 2018 • ksdapp
230 грн205 грн
e-book
• 2018 • nashformatsite
230 грн
e-book
• epub
290 грн
e-book
• 2018
320 грн
• 2018 • Тверда обкладинка
390 грн350 грн
390 грн351 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
• 2020 • Тверда обкладинка
390 грн351 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
390 грн
390 грн

Видавництво Старого Лева

• 2020
390 грн
390 грн
390 грн
• 2024
390 грн
390 грн
• 2010 • Тверда обкладинка
435 грн
• Тверда обкладинка
Немає в наявності
• 2019
Немає в наявності
Немає в наявності 280 грн

Схожі книги

• Екатерина KravchenkoYakaboo19 лютого 2025 р.★ 5/5

Дякую автору за ще одну фобію Страшною виявилась не сама ситуація з авіакатастрофою, а прояв чистих тваринних інстинктів у героїв романа. Книга однозначно запамʼятовується, дає привід для дискусії та вражає емоційним фоном після.

Читати на Yakaboo
  • Катерина ХYakaboo19 січня 2024 р.★ 4/5

Нетривіальний ґорор  Доволі страшна книга.

Читати на Yakaboo
  • ТарасYakaboo17 грудня 2020 р.★ 5/5

Неиссякаемый Кидрук Прочел очередную книгу Макса Кидрука, и как всегда, получил удовольствие, и на этот раз, еще и пищу для размышлений) Первой книгой, которую я прочел Кидрука, это было творение "Не озирайся і мовчи". Крутое фентези, которое прочитал буквально за пару дней. Эта книга также была прочитана всего за несколько дней. Понравился сюжет, идея рассказа о каждом герое и его жизни отдельно, а потом как их "свели" без их желания и согласия в одном месте и единой целью, долететь до пункта…

Читати на Yakaboo
  • Вікторія МасевичYakaboo6 листопада 2020 р.★ 5/5

Книга, що тримає у напрузі Творчістю Макса Кідрука зацікавилася, оскільки він з Рівного, а я в цьому місті навчалася і жила певний час. А ще - його книги дуже радять. Як же приємно я була здивована майстерністю письма автора. До того ж, у мене склалося враження, що Кідрук проробив просто титанічну роботу, опрацьовуючи матеріали з авіації. Книга тримала мене весь час у напрузі. Зрозуміло, що це про авіакатастрофу, та читаєш, і так очікуєш чогось, ніби вона може не статися, або ж навпаки, коли ж…

Читати на Yakaboo
  • Анастасія ВолошинаYakaboo29 липня 2020 р.★ 5/5

Реалистично Как написать отзыв на книгу которая вот просто понравилась и все? Точнее не просто, а очень понравилась. Мне даже не хочется её детально анализировать, копаться в мелочах. Не хочется даже много рассказывать о ней, хочется просто советовать всем. Просто, без лишних вопросов. Разные герои с разными историями. В начале книги каждого хочется пожалеть, но чем дальше, тем больше раскрываются их худшие стороны. Много детальный описаний "технической" стороны авиакатастрофы (и не только),…

Читати на Yakaboo
  • AlexYakaboo29 березня 2020 р.★ 5/5

Катастрофа Хто б міг подумати, що звичайний рейс 341 настільки змінить долі та життя всіх його пасажирів. Це буде найжахливіше випробування, яке могло б випасти на їх долю, перемога в якому – життя. Справжнісіньке пекло, вибиратися з якого вдасться абсолютно не всім, та й ті, хто виживе, будуть зовсім іншими людьми ніж до цього. У книзі багато персонажів, абсолютно різних, з різних країн, з різними життєвими історіями та різними долями. Смерть, які довелося дивитися в обличчя на висоті шість…

Читати на Yakaboo
  • Anna LelechenkoYakaboo27 листопада 2019 р.★ 5/5

Мені сподобалось На даний момент це перша та єдина книга цього автора, яку я прочитала, але одразу купила наступну, сподобалось. Тим більше було цікаво тому, що місяць тому підіймалась на гору майже 6 тисяч метрів, ще свіжі спогади про самопочуття. Крім того досить болюча тема АТО. Рекомендую.

Читати на Yakaboo
  • Алексей МицкевичYakaboo23 листопада 2019 р.★ 5/5

Потрясающе. Одна из лучших прочитанный мной В этой книге есть и захватывающий сюжет, и много философских вопросов между строк. И, конечно, главный вопрос который автор оставляет открытым в каждой главе романа и в финале. После прочтения глубоко рефлексируешь, послевкусие очень длительное. Мои восхищения автору! Браво!

Читати на Yakaboo
  • Сергей ЛушниковYakaboo26 вересня 2019 р.★ 5/5

Книга которая заставила задуматься С творчеством Макса Кидрука я познакомился так лет пять тому назад прочитав его роман "Бот". И вот снова через время решил продолжить знакомство с Кидруком и прочитать его роман "Де немає Бога". Я отдаю предпочтение больше детективной литературе,но к этому роману присматривался давно, держа его так сказать на "прицеле",так как слышал о нем много позитивных отзывов.И скажу честно не прогадал, а даже наоборот-эта книга стала одним из открытий в этом…

Читати на Yakaboo
  • ТатьянаYakaboo12 березня 2019 р.★ 5/5

Отзыв Без прелюдій - це однозначно найкраща із прочитаних мною книг сучасної української літератури. Якби могла, я би поставила 10 зірочок! Я повірила, повірила кожному написаному слову у книзі, кожній події, кожній емоції. Макс Кідрук провів дуже ґрунтовну підготовку до написання книги - це мене підкорило із першого розділу. Так прискіпливо описані герої, з якоюсь фармацевтичною точністю, я ніби подивилася фільм, де там сама опинилася в тих горах! Браво!

Читати на Yakaboo

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково