NovelKlo — українська платформа для авторських і фанатських історій. Читай. Пиши. Поширюй. Реклама

Усі мої тривожні дзвіночки

Видавництво: Vivat
В наявності Повідомити про помилку
Кількість сторінок128
Рік видання2024
Goodreads
★4.3/5
Вісімнадцятирічна Христина, як і мріяла, вступила до київського вишу. Нарешті вона опинилася у новому місті, де може розправити крила та подорослішати, зануритися у студентське життя, навчитися по-справжньому дружити й знайти кохання. Перші дорослі виклики, досягнення, розчарування, спроби балансувати між роботою та навчанням. Проте… звичайні для інших речі даються Христині непросто. Є в її житті те, про що вона мовчить, про що нікому не скаже, бо, здається, про це краще мовчати довіку. Чи зможе вона вибратися із клітки, яку вибудував її розум, і відкритися світу? Перед вами прониклива історія дорослішання дівчини, яка попри травму спромоглася жити далі. І дозволила майже безтурботному, іншому літу статися.

ПаперовіЕлектронні
• librariusapp
99.5 грн
e-bookОренда (14 днів)
• librariusapp
199 грн
e-book
• playbookapp
199 грн
e-book
• nashformatsite
199 грн
e-book
• yakabooapp
299 грн199 грн
e-book
• epub
259 грн
e-book
• Тверда обкладинка
299 грн269.1 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
• Тверда обкладинка
299 грн
• Тверда обкладинка
Немає в наявності
• Тверда обкладинка
Немає в наявності 270 грн243 грн
• Тверда обкладинка
Немає в наявності 299 грн254.15 грн
• Тверда обкладинка
Немає в наявності 299 грн254.15 грн
Немає в наявності 270 грн
• Тверда обкладинка
Немає в наявності 270 грн
Немає в наявності 320 грн272 грн

Видавництво Старого Лева

Немає в наявності 275 грн
• Тверда обкладинка
Немає в наявності 299 грн

Схожі книги

• КатеринаYakaboo2 вересня 2025 р.★ 5/5

Чудова книжка! Це зовсім невеличка книжка про прожиття травми дитинства. Було б добре, якби такі книжки читали підлітки, знали як поводитися, щоб травма не труїла подальше життя. Від книжечки не варто очікувати неймовірних сюжетних поворотів чи глибокої філософії. Це швидка історія про звичайне життя, трохи кохання, трохи дружбу, трохи болюче минуле. Я прочитала швиденько в автобусі. Бажаю авторці розписуватися і писати далі!

Читати на Yakaboo
  • Hanna KravchenkoLibrarius2 червня 2025 р.★ 5/5

В мене склалося враження, що якийсь розділ чи сторінок 10 в книзі пропущені. В книзі згаданий конфлікт між Максом і Христею, але їхній діалог, де вони зʼясовують стосунки в книзі відсутній. Будь-ласка пепевірте цілісність електронної книги. До речі, в паперовій книзі 126 сторінок, а тут 113 (не знаю чи це повʼязано)

Читати на Librarius
  • Виктория МедведьYakaboo29 грудня 2024 р.★ 5/5

чому таких книжок не було в моєму підлітківстві? дуже класна книжка! як ковток свіжого повітря в сучасній українській літературі. сміливо написано! як сеанс із психотерапевтом, якщо не хочеться йти пропрацьовувати травми вживу! дуже крута. рекомендую усім!

Читати на Yakaboo
  • Яна В.Yakaboo19 грудня 2024 р.★ 1/5

Нудно Дуже нудна і примітивна книжка.

Читати на Yakaboo

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково