• Найграндіозніша епопея у світовій фантастиці • Один із найкращих науково-фантастичних романів ХХ століття Після війни, прозваної джигадом Муад'Діба, Пол Атрід посідає імператорський трон і запроваджує новий, фрименський, лад. Здавалось би, нарешті як на Дюні, так і в Галактиці повинні запанувати мир і спокій. Проте колись могутні, а тепер позбавлені влади династії жадають реваншу. Їм відомі слабкі сторони Імператора - його дар передбачати майбутнє, яке, на жаль, він не може змінити. Месії Дюни зостається тільки одне - бути Месією до кінця. Про автора: Френк Герберт - автор масштабної фантастичної саги "Хроніки Дюни", яка давно вже стала культовою. Перекладена десятками мов, вона здобула мільйони шанувальників у всьому світі, обігнавши в рейтингах навіть "Володаря перснів". Тепер це вже класична, еталонна сага, в якій ідеться про вічну боротьбу і жагу до перемоги, про вірність і зраду, про ціну справедливості і вибір шляху.
Доступна адаптація класики
Книга сподобалась простим-доступним перекладом. Чудове продовження попередніх книжок. Рекомендую прочитати перед наступним фільмом
Друга книга відрізняється від першої
Хочу попередити, що на відміну першої книги, більш пригодницької, тут майже нічого не коїться в сюжеті. Це політично-релігійний твір, що сповнений більше філософії ніж сюжету, що виливається у переживання та роздуми персонажів. Пол отримав владу політичну та релігійну, що довело до апогею паломництва прочан та велике бажання знищити нового імператора його ворогами. Джигад добігає кінця, а роздуми та дилеми Пола тільки розпочинаються і йдуть до самого кінця…
Багато синтаксичних помилок в тексті
Хотів перечитати цей твір українською. Був дещо розчарованим. Українською книга читається набагато гірше порівнюючи з оригіналом. Можливо це лише недолік електронної версії, але в тексті дуже багато помилок, що заважає сприйняттю.
Месія Дюни
"Месія Дюни" - це друга частина епопейної розповіді "Дюна" видатного американського письменника Френка Герберта про фантастичний всесвіт.
Я б зауважила, що пропустити ці романи практично неможливо, оскільки їхній дизайн одразу ж впадає в око: своєю барвистістю і, зрозуміло, загадковістю.
Легендарна друга частина розповідає про здобуття влади Полом Муад'Дібом та його ясновидіння. Але не все так просто. Здобуття влади завжди має свої наслідки, і вони настали для імператора…
ДРУГА ЧАСТИНА
Ну, що ж, друга частина не менш фантастична, ніж перша і не менш прекрасна, розмірена, захоплююча, інтригуюча, дає відповіді на запитання.
На щастя, я придбала всі існуючі видання Клубу Сімейного Дозвілля в українському перекладі, але на скільки знаю їх ще має бути дві частини, окрім тих чотирьох виданих.
Надзвичайно мені подобається це блакитно-сіро-чорне оформлення, ляссе, мега-круті ілюстрації, а також те якою манерою написано.
Напевно, таки друга частина мені якось на фоні…
Черговий шедевр планетарної фантастики
"Месія Дюни" - друга частина в серії "Дюна" Френка Герберта, все ще розповідає про життя спадкоємця дому Атрейдів - Пола, лише з одним виправленням, тепер Пол - імператор, що очолює релігійну війну. Першу частину я читала аж три роки тому, щож це дуже сильно вплинуло на легкість читання мною перших глав. Я не пам'ятала вже так багато всього(і знову ці надзвичайно тяжкі терміни вигадані паном Гербертом) і знову багато чого не розуміла(цю серію рекомендую…
Доступна адаптація класики Книга сподобалась простим-доступним перекладом. Чудове продовження попередніх книжок. Рекомендую прочитати перед наступним фільмом
Читати на YakabooДруга книга відрізняється від першої Хочу попередити, що на відміну першої книги, більш пригодницької, тут майже нічого не коїться в сюжеті. Це політично-релігійний твір, що сповнений більше філософії ніж сюжету, що виливається у переживання та роздуми персонажів. Пол отримав владу політичну та релігійну, що довело до апогею паломництва прочан та велике бажання знищити нового імператора його ворогами. Джигад добігає кінця, а роздуми та дилеми Пола тільки розпочинаються і йдуть до самого кінця…
Читати на YakabooБагато синтаксичних помилок в тексті Хотів перечитати цей твір українською. Був дещо розчарованим. Українською книга читається набагато гірше порівнюючи з оригіналом. Можливо це лише недолік електронної версії, але в тексті дуже багато помилок, що заважає сприйняттю.
Читати на YakabooМесія Дюни "Месія Дюни" - це друга частина епопейної розповіді "Дюна" видатного американського письменника Френка Герберта про фантастичний всесвіт. Я б зауважила, що пропустити ці романи практично неможливо, оскільки їхній дизайн одразу ж впадає в око: своєю барвистістю і, зрозуміло, загадковістю. Легендарна друга частина розповідає про здобуття влади Полом Муад'Дібом та його ясновидіння. Але не все так просто. Здобуття влади завжди має свої наслідки, і вони настали для імператора…
Читати на YakabooДРУГА ЧАСТИНА Ну, що ж, друга частина не менш фантастична, ніж перша і не менш прекрасна, розмірена, захоплююча, інтригуюча, дає відповіді на запитання. На щастя, я придбала всі існуючі видання Клубу Сімейного Дозвілля в українському перекладі, але на скільки знаю їх ще має бути дві частини, окрім тих чотирьох виданих. Надзвичайно мені подобається це блакитно-сіро-чорне оформлення, ляссе, мега-круті ілюстрації, а також те якою манерою написано. Напевно, таки друга частина мені якось на фоні…
Читати на YakabooЧерговий шедевр планетарної фантастики "Месія Дюни" - друга частина в серії "Дюна" Френка Герберта, все ще розповідає про життя спадкоємця дому Атрейдів - Пола, лише з одним виправленням, тепер Пол - імператор, що очолює релігійну війну. Першу частину я читала аж три роки тому, щож це дуже сильно вплинуло на легкість читання мною перших глав. Я не пам'ятала вже так багато всього(і знову ці надзвичайно тяжкі терміни вигадані паном Гербертом) і знову багато чого не розуміла(цю серію рекомендую…
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!