NovelKlo — українська платформа для авторських і фанатських історій. Читай. Пиши. Поширюй. Реклама

Месія Дюни

Dune Messiah (Dune #2) by Frank Herbert

В наявності Повідомити про помилку
Кількість сторінок304
Рік видання2024
Оцінка читачів
★8.0/10 (1)
Goodreads
★3.9/5
• Найграндіозніша епопея у світовій фантастиці • Один із найкращих науково-фантастичних романів ХХ століття Після війни, прозваної джигадом Муад'Діба, Пол Атрід посідає імператорський трон і запроваджує новий, фрименський, лад. Здавалось би, нарешті як на Дюні, так і в Галактиці повинні запанувати мир і спокій. Проте колись могутні, а тепер позбавлені влади династії жадають реваншу. Їм відомі слабкі сторони Імператора - його дар передбачати майбутнє, яке, на жаль, він не може змінити. Месії Дюни зостається тільки одне - бути Месією до кінця. Про автора: Френк Герберт - автор масштабної фантастичної саги "Хроніки Дюни", яка давно вже стала культовою. Перекладена десятками мов, вона здобула мільйони шанувальників у всьому світі, обігнавши в рейтингах навіть "Володаря перснів". Тепер це вже класична, еталонна сага, в якій ідеться про вічну боротьбу і жагу до перемоги, про вірність і зраду, про ціну справедливості і вибір шляху.

ПаперовіЕлектронні
• Family Leisure Club • playbookapp • Українська
444 грн310.8 грн
e-book
• 2019 • КСД • ksdapp • Українська
370 грн335 грн
e-book
• 2019 • КСД • librariusapp • Українська
370 грн
e-book
• 2019 • КСД • nashformatsite • Українська
370 грн
e-book
• 2019 • Книжковий клуб "Клуб Сімейного Дозвілля" • yakabooapp • Українська
500 грн370 грн
e-book
• КСД • epub • Українська
430 грн
e-book
• 2024 • КСД • Українська • Тверда обкладинка
620 грн558 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
620 грн570 грн
• 2017 • Hodder & Stoughton • Англійська • М'яка обкладинка
678 грн576.3 грн -15% діє з промокодом KEBUK
• 2024 • Клуб Сімейного Дозвілля (КСД) • Українська • Тверда обкладинка
620 грн
• 2018 • КСД • Тверда обкладинка
620 грн
• 2024 • КСД • Тверда обкладинка
620 грн
• 2024 • Книжковий клуб "Клуб Сімейного Дозвілля" • Українська
620 грн
621 грн
• 2017 • Hodder Paperbacks • Англійська • М'яка обкладинка
645 грн
• 2024 • Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля" • Українська • Тверда обкладинка
Передзамовлення620 грн
• 2019 • Книжковий клуб "Клуб Сімейного Дозвілля" • fb2 , pdf , epub , mobi , yakabooapp • Українська
Немає в наявності
e-book
• Клуб сімейного дозвілля • Українська • Тверда обкладинка
Немає в наявності
• Клуб сімейного дозвілля • Українська • Тверда обкладинка
Немає в наявності
• 2021 • КСД • Українська • Тверда обкладинка
Немає в наявності 303 грн
• 2024 • Клуб сімейного дозвілля • Українська • Тверда обкладинка
Немає в наявності 450 грн
Немає в наявності 620 грн558 грн

Видавництво Старого Лева

• 2021 • КСД • Українська
Немає в наявності 620 грн
• 2024 • Клуб Сімейного Дозвілля • Українська • Тверда обкладинка
Немає в наявності 620 грн
• 2017 • Hodder • Англійська
Немає в наявності 644 грн
• 2018 • КСД • Українська • Тверда обкладинка
Немає в наявності 690 грн
• 2023 • Gollancz • Англійська • Тверда обкладинка
Немає в наявності 1348 грн1145.8 грн
• 2023 • Orion Publishing • Англійська • Тверда обкладинка
Немає в наявності 1286 грн

Схожі книги

• СергейYakaboo22 грудня 2025 р.★ 5/5

Доступна адаптація класики Книга сподобалась простим-доступним перекладом. Чудове продовження попередніх книжок. Рекомендую прочитати перед наступним фільмом

Читати на Yakaboo
  • Анна ГолубYakaboo10 червня 2024 р.★ 4/5

Друга книга відрізняється від першої Хочу попередити, що на відміну першої книги, більш пригодницької, тут майже нічого не коїться в сюжеті. Це політично-релігійний твір, що сповнений більше філософії ніж сюжету, що виливається у переживання та роздуми персонажів. Пол отримав владу політичну та релігійну, що довело до апогею паломництва прочан та велике бажання знищити нового імператора його ворогами. Джигад добігає кінця, а роздуми та дилеми Пола тільки розпочинаються і йдуть до самого кінця…

Читати на Yakaboo
  • Pavlo PYakaboo23 травня 2024 р.★ 3/5

Багато синтаксичних помилок в тексті Хотів перечитати цей твір українською. Був дещо розчарованим. Українською книга читається набагато гірше порівнюючи з оригіналом. Можливо це лише недолік електронної версії, але в тексті дуже багато помилок, що заважає сприйняттю.

Читати на Yakaboo
  • KhrystynaYakaboo28 грудня 2021 р.★ 5/5

Месія Дюни "Месія Дюни" - це друга частина епопейної розповіді "Дюна" видатного американського письменника Френка Герберта про фантастичний всесвіт. Я б зауважила, що пропустити ці романи практично неможливо, оскільки їхній дизайн одразу ж впадає в око: своєю барвистістю і, зрозуміло, загадковістю. Легендарна друга частина розповідає про здобуття влади Полом Муад'Дібом та його ясновидіння. Але не все так просто. Здобуття влади завжди має свої наслідки, і вони настали для імператора…

Читати на Yakaboo
  • Nadiia RomankevychYakaboo11 жовтня 2021 р.★ 5/5

ДРУГА ЧАСТИНА Ну, що ж, друга частина не менш фантастична, ніж перша і не менш прекрасна, розмірена, захоплююча, інтригуюча, дає відповіді на запитання. На щастя, я придбала всі існуючі видання Клубу Сімейного Дозвілля в українському перекладі, але на скільки знаю їх ще має бути дві частини, окрім тих чотирьох виданих. Надзвичайно мені подобається це блакитно-сіро-чорне оформлення, ляссе, мега-круті ілюстрації, а також те якою манерою написано. Напевно, таки друга частина мені якось на фоні…

Читати на Yakaboo
  • АлинаYakaboo10 жовтня 2021 р.★ 5/5

Черговий шедевр планетарної фантастики "Месія Дюни" - друга частина в серії "Дюна" Френка Герберта, все ще розповідає про життя спадкоємця дому Атрейдів - Пола, лише з одним виправленням, тепер Пол - імператор, що очолює релігійну війну. Першу частину я читала аж три роки тому, щож це дуже сильно вплинуло на легкість читання мною перших глав. Я не пам'ятала вже так багато всього(і знову ці надзвичайно тяжкі терміни вигадані паном Гербертом) і знову багато чого не розуміла(цю серію рекомендую…

Читати на Yakaboo

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково