Люсі Чейз не пам'ятає, що сталося тієї ночі. Вона прокинулася закривавлена, поряд - мертве тіло її подруги Саванни. Містечко одразу винесло вирок: Люсі - вбивця. Але поліція не змогла довести її провини, і Люсі залишила Пламптон, намагаючись почати нове життя. П'ять років по тому популярний подкастер приїздить у місто, щоб розслідувати стару справу. Повернення Люсі викликає хвилю ненависті й чуток. Але поки в ефір виходять нові випуски, стає очевидно: хтось бреше. І хтось дуже не хоче, щоб правду дізналися. Люсі доведеться не лише відповісти на запитання журналіста, а й поглянути в очі власним страхам. А ще - нарешті дізнатися, що ж насправді сталося тієї ночі.
дуже цікава історія
Як же я люблю історії про подкасти! Це моя найбільша любов! Вперше я познайомилась з такою сюжетною лінією коли дивилась серіал "Вбивства в одній будівлі", і мені прям дуже дуже сподобалось, так що рекомендую ще й серіал! Щодо цієї книги, в мене не було великих очікувань після прочитання опису сюжету, а відгуки я намагаюсь детально не читати на ті книжки, що планую читати, щоб не змазати власні враження. Ітак. Головна героїня - Люсі, дотепна, самоіронічна та розумна жінка,…
Упереджене звинувачення та ціна правди
Емі Тінтера «Прислухайся до брехні»
Захоплива історія про втрату спогадів, пошук правди та розуміння себе. Приправлений сарказмом та гумором текст, читається легко і веде тебе по главах наче давній друг, зустрічаючись з яким ти завжди почуваєшся добре. Місцями згадала твори Майка Омера, особливо серію книг про Зою Бентлі. Головна героїня Люсі та її бабуся закарбувалися у памʼяті надовго. Відчувається гарна робота над персонажами.
Мені довподоби стиль…
Цікавий сюжет - до останнього сумнівалася хто ж там вбивця. Чудове артистичне читання двома голосами. Рекомендую!
Читати на LibrariusКнига дуже цікава. Начитка просто неймовірна. А ще дуже прикольно, що є розділи з подкастами і ти їх дійсно слухаєш))
Читати на Librariusдуже цікава історія Як же я люблю історії про подкасти! Це моя найбільша любов! Вперше я познайомилась з такою сюжетною лінією коли дивилась серіал "Вбивства в одній будівлі", і мені прям дуже дуже сподобалось, так що рекомендую ще й серіал! Щодо цієї книги, в мене не було великих очікувань після прочитання опису сюжету, а відгуки я намагаюсь детально не читати на ті книжки, що планую читати, щоб не змазати власні враження. Ітак. Головна героїня - Люсі, дотепна, самоіронічна та розумна жінка,…
Читати на YakabooУпереджене звинувачення та ціна правди Емі Тінтера «Прислухайся до брехні» Захоплива історія про втрату спогадів, пошук правди та розуміння себе. Приправлений сарказмом та гумором текст, читається легко і веде тебе по главах наче давній друг, зустрічаючись з яким ти завжди почуваєшся добре. Місцями згадала твори Майка Омера, особливо серію книг про Зою Бентлі. Головна героїня Люсі та її бабуся закарбувалися у памʼяті надовго. Відчувається гарна робота над персонажами. Мені довподоби стиль…
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!