Цілком можливо, що, прочитавши оповідання Великого і Страшного Стівена Кінга, ви почнете рахувати предмети довкола себе, аби почуватися в безпеці, з підозрою поглядати на великі замкнені будинки або нервуватися через телефонні дзвінки. Проте ніщо не зможе вам завадити насолоджуватись майстерністю письменника. Стівен Кінг дивує, шокує та захоплює проникненням у найглибші закутки людської свідомості й потойбічні світи.
Коли впаде темрява
Сюжет розгортається навколо серії жорстоких убивств у невеликому містечку, де темрява стає символом прихованого зла і страхів, що панують серед людей - розслідування поступово відкриває, як тінь минулого і людські слабкості впливають на сьогодення. Події рухаються динамічно, атмосфера похмура і напружена, з постійним відчуттям небезпеки і моральної тривоги. Персонажі діють природно, їхні мотиви і внутрішні конфлікти поступово розкриваються через вчинки і реакції на кризові…
Коли впаде темрява
Для мене ця збірка - один з найтемніших і найсильніших творінь Кінга. Чотири повісті, майже без монстрів, тільки люди й їхні вчинки, які повертаються бумерангом. "1922" - найважча, фермер вбиває дружину, і далі просто повільне сповзання в пекло. Я читав і відчував, як усе стискається всередині. "Великий водій" - чиста напруга, переслідування в реальному часі, серце калатає до кінця. "Добрий шлюб" - тихий жах, дружина дізнається, хто насправді поруч із нею все життя.…
Коли впаде темрява
захопливий збірник оповідань, у якому Стівен Кінг майстерно поєднує жах, психологізм і людяність. Кожна історія занурює у темряву людської душі, змушуючи замислитися над тим, що страшніше — надприродне чи власні страхи.
13 видів містики
Чесно кажучи, я ніколи не любила коротких оповідань Кінга, його збірники завжди для мене здавались незакінченими, закороткими, щоб «влитись» в історію та «пережити» її.
Проте саме збірник змінив мою думку, сюди увійшли 13 історій ніяк не пов‘язаних між собою історій (або можливо лише я не помітила цього зв‘язку), до речі, число «13» в багатьох культурах є містичним числом, якраз-таки в стилі автора. Звісно, тут є декілька нецікавих та дивних історій. Але хороші історії…
Початок
Збірка Кінга «Коли впаде темрява» мабуть найкраще підходить для того, щоб почати знайомство з цим автором, і не втратити цікавості до його творчості після прочитання першої книги. Тут вміщено тринадцять оповідань відомого автора жахів.
Оповідання у цій книзі різнопланові та різнотипні. Тому прочитавши цю книгу можна зрозуміти, який саме напрям вам сподобається найбільше: чисті жахи, містика, бридлива література (у Кінга є й такі твори) тощо. У збірці читач знайде і дзвінки з того…
Відгуки з книгарень
Коли впаде темрява Сюжет розгортається навколо серії жорстоких убивств у невеликому містечку, де темрява стає символом прихованого зла і страхів, що панують серед людей - розслідування поступово відкриває, як тінь минулого і людські слабкості впливають на сьогодення. Події рухаються динамічно, атмосфера похмура і напружена, з постійним відчуттям небезпеки і моральної тривоги. Персонажі діють природно, їхні мотиви і внутрішні конфлікти поступово розкриваються через вчинки і реакції на кризові…
Читати на YakabooКоли впаде темрява Для мене ця збірка - один з найтемніших і найсильніших творінь Кінга. Чотири повісті, майже без монстрів, тільки люди й їхні вчинки, які повертаються бумерангом. "1922" - найважча, фермер вбиває дружину, і далі просто повільне сповзання в пекло. Я читав і відчував, як усе стискається всередині. "Великий водій" - чиста напруга, переслідування в реальному часі, серце калатає до кінця. "Добрий шлюб" - тихий жах, дружина дізнається, хто насправді поруч із нею все життя.…
Читати на YakabooКоли впаде темрява захопливий збірник оповідань, у якому Стівен Кінг майстерно поєднує жах, психологізм і людяність. Кожна історія занурює у темряву людської душі, змушуючи замислитися над тим, що страшніше — надприродне чи власні страхи.
Читати на Yakaboo13 видів містики Чесно кажучи, я ніколи не любила коротких оповідань Кінга, його збірники завжди для мене здавались незакінченими, закороткими, щоб «влитись» в історію та «пережити» її. Проте саме збірник змінив мою думку, сюди увійшли 13 історій ніяк не пов‘язаних між собою історій (або можливо лише я не помітила цього зв‘язку), до речі, число «13» в багатьох культурах є містичним числом, якраз-таки в стилі автора. Звісно, тут є декілька нецікавих та дивних історій. Але хороші історії…
Читати на YakabooПочаток Збірка Кінга «Коли впаде темрява» мабуть найкраще підходить для того, щоб почати знайомство з цим автором, і не втратити цікавості до його творчості після прочитання першої книги. Тут вміщено тринадцять оповідань відомого автора жахів. Оповідання у цій книзі різнопланові та різнотипні. Тому прочитавши цю книгу можна зрозуміти, який саме напрям вам сподобається найбільше: чисті жахи, містика, бридлива література (у Кінга є й такі твори) тощо. У збірці читач знайде і дзвінки з того…
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!