Мемуари гейші

Memoirs of a Geisha by Arthur Golden

Видавництво: КСД
В наявності Повідомити про помилку
Кількість сторінок608
Рік видання2024
Goodreads
★4.2/5
Чійо було лише дев'ять, коли її продали до відомого будинку гейш. Там дівчинка з незвичайними сіро-блакитними очима вчиться бути втіленням витонченості: досконало танцювати, вишукано носити кімоно, відточеними рухами наливати клієнтам чай та саке, розважати їх розмовою й плести павутиння натяків, що так збуджують чоловіків і викликають ненависть суперниць. Із тихого рибальського містечка вона потрапляє у світ, де дівочу цноту продають на аукціоні, а кохання вважають небезпечною ілюзією. Її шлях до слави не буде легким. Та одного разу дівчина зустріне того, заради кого буде готова порушити всі правила...

Де можна придбати

ПаперовіЕлектронні
• playbookapp
312 грн218.4 грн
e-book
• 2024 • ksdapp
260 грн235 грн
e-book
• 2024 • librariusapp
260 грн
e-book
• 2024 • nashformatsite
260 грн
e-book
• 2024 • yakabooapp
260 грн
e-book
• epub
320 грн
e-book
• 2024
440 грн396 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
• 2024 • Тверда обкладинка
440 грн400 грн
440 грн
• Тверда обкладинка
440 грн
Передзамовлення440 грн
• М'яка обкладинка
Немає в наявності
• Тверда обкладинка
Немає в наявності
• 2017
Немає в наявності
• 2017 • Тверда обкладинка
Немає в наявності 153 грн
• 2024
Немає в наявності 390 грн
Немає в наявності 440 грн396 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
Немає в наявності 440 грн396 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
Немає в наявності 440 грн
Немає в наявності 490 грн

Схожі книги

Відгуки з книгарень

• СофіяYakaboo11 березня 2026 р.★ 5/5

Цікава книга з культурою Японії Мені було дуже цікаво її читати. Але з самого початку , ще до покупки , я була позитивно налаштована щодо книги, адже хотіла дізнатися залаштунки життя гейш, тому незважаючи на якісь дивні моменти в сюжеті, мені сподобалось. Адже на той момент яй хотіла побачити негламурну правду про гейш. Хоча зараз поширюється в інтернеті інформація, що твір не зовсім відповідає дійсності, але хто зна.

Читати на Yakaboo
  • АннаYakaboo8 листопада 2025 р.★ 3/5

Нудно Нууу… ви, мабуть, закидаєте мене тапками, але чесно скажу – ця історія мене геть не розчулила. Чекала на щось потужне, емоційне, а натомість отримала дуже повільний, довгий і місцями нудний сюжет. Так, я була готова до неспішної оповіді, бо це історичний роман, але тут темп настільки розтягнутий, що іноді ловила себе на думці: коли ж уже щось станеться? Що мені справді сподобалось – це тонкощі життя гейші. Я ніде більше так докладно не читала про те, як дівчат готували, виховували, які…

Читати на Yakaboo

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково