NovelKlo — українська платформа для авторських і фанатських історій. Читай. Пиши. Поширюй. Реклама

Марта з вулиці святого Миколая

В наявності Повідомити про помилку
Кількість сторінок240
Рік видання2022
Goodreads
★4.4/5
Повість Дзвінки Матіяш "Марта з вулиці Святого Миколая" адресована підліткам. Це історія дорослішання дівчинки, яка мріє стати художницею, становлення її як особистості. Це оповідь про життя її рідних і друзів, про творчість і натхнення, живопис і музику, любов і втрату. І про народження нового життя…

ПаперовіЕлектронніАудіокниги
• 2019 • Тривалість - 6:14:20
48 грн
audio-book
• 2015 • Українська ,Мова
150 грн
e-book
• 2015 • librariusapp • Українська
150 грн
e-book
• 2015 • fb2 , pdf , epub , mobi , yakabooapp • Українська
220 грн150 грн
e-book

Видавництво Старого Лева

• 2015 • Українська
Немає в наявності
• 2015 • Українська
Немає в наявності
• 2015 • pdf , epub , mobi
Немає в наявності 60 грн
e-book
• 2022 • epub , mobi • Українська
Немає в наявності 120 грн
e-book
• 2015 • Українська
Немає в наявності 150 грн
e-book
• 2015 • Українська ,Мова
Немає в наявності 150 грн

Схожі книги

• Irmgard FossYakaboo7 квітня 2022 р.★ 4/5

Про все світле й добре, що може бути в людині Коли я вперше прочитала цю книжку 5 років тому, я подумала: «Що це таке? Як так може бути, щоб дівчинка у 12-13 років була такою незвичною?» Жодних сварок з батьками й друзями, демонстрації своїх проблем усім підряд, депресії й відгородження від усього світу... Хіба такими ми уявляємо сучасних підлітків? Проте за цей час мені трапилися декілька прикладів «типових» історій, тож коли я повернулася до «Марти», я була вражена, яка ж ця книжка насправді…

Читати на Yakaboo
  • ЄваYakaboo26 травня 2021 р.★ 5/5

МАРТА З ВУЛИЦІ СВЯТОГО МИКОЛАЯ "Марта з вулиці святого Миколая" одна з найсвітліших та добрих книжок, які тільки можуть потрапити вам до рук! Розповідає вона нам про дівчинку Марту, яка живе, зрозуміло на вулиці святого Миколая. У неї є шкільна подруга з незвичним ім'ям Капітоліна, також вона дружить із сусідкою, жіночкою похилого віку, яка пересувається на інвалідному візочку, а також художником, у якого Марта вчиться малювати, і виходять у неї справжні шедеври! Але, як у житті будь-якого…

Читати на Yakaboo
  • Мазур Людмила МиколаївниYakaboo25 грудня 2020 р.★ 4/5

книга про незвичайних підлітків Купила книжку для сина і сама прочитала із задоволенням. Книга написана легкою, але не примітивною мовою. Присутні цікаві образи, як змушують замислитися: дівчинки з гранатом, босі ноги жінки з особливими потребами, які тягнуться до трави і, особливо мене розчулили янголи у касках і наплічниках, які збирали суниці. Книжка, мабуть, не буде цікавою всім дітям, але ж всі вони унікальні. І є хлопці, що вміють смачно готувати, є такі, що хочуть придбати собі корову, а…

Читати на Yakaboo

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково