Розвиваюча книга чи, краще сказати зошит
Розвиваюча книга чи, краще сказати зошит для дітей дошкільного віку та молодших школярів.
Зошит має формат А4, дуже яскраві ілюстрації, які необхідно в певних місцях розмалювати, домалювати чи доповнити наліпками.
Кожна сторінка присвячена певній темі, яка так чи інакше пов’язана з лісом. Повносторінкові ілюстрації необхідно творчо доповнити відповідно до завдання, яке розташоване в кутку сторінки разом із стислою інформацією на задану тему про життя…
У лісі
У лісі мешкає дуже багато різноманітних тварин, але не варто забувати і про те , що ліс - це справжня екосистема, про особливості якої варто розповісти дитині. Видавництво "Ранок" видало надзвичайно цікаву та пізнавальну серію книжечок під назвою "Моя книга природи", у якій Ви знайдете книжечки на різні тематики, про тварин, про ліс, про динозаврів, та інші. Якщо Ваша дитина любить пізнавати навколишній світ, хоче дізнатися про все, що відбувається навколо нас, задає безліч різних…
Ліс- дивовижна екосистема
Говорячи з маленькими дітьми про ліс, батьки як правило розповідають про звірів, які там живуть: ведмедів, вовків, лисиць та зайців. Більшість книг для малюків теж роблять акцент саме на мешканцях лісу.
Книжка " У лісі" О. Косно із серії " Моя книга природи" привернула мою увагу тим, що у ній йдеться перш за все про природу лісу: дерева( листяні/хвойні) й підлісок, про зміну сезонів і як вони відображаються на лісах, про ягоди, горіхи й гриби. Про те, що ліси…
Відгуки з книгарень
Розвиваюча книга чи, краще сказати зошит Розвиваюча книга чи, краще сказати зошит для дітей дошкільного віку та молодших школярів. Зошит має формат А4, дуже яскраві ілюстрації, які необхідно в певних місцях розмалювати, домалювати чи доповнити наліпками. Кожна сторінка присвячена певній темі, яка так чи інакше пов’язана з лісом. Повносторінкові ілюстрації необхідно творчо доповнити відповідно до завдання, яке розташоване в кутку сторінки разом із стислою інформацією на задану тему про життя…
Читати на YakabooУ лісі У лісі мешкає дуже багато різноманітних тварин, але не варто забувати і про те , що ліс - це справжня екосистема, про особливості якої варто розповісти дитині. Видавництво "Ранок" видало надзвичайно цікаву та пізнавальну серію книжечок під назвою "Моя книга природи", у якій Ви знайдете книжечки на різні тематики, про тварин, про ліс, про динозаврів, та інші. Якщо Ваша дитина любить пізнавати навколишній світ, хоче дізнатися про все, що відбувається навколо нас, задає безліч різних…
Читати на YakabooЛіс- дивовижна екосистема Говорячи з маленькими дітьми про ліс, батьки як правило розповідають про звірів, які там живуть: ведмедів, вовків, лисиць та зайців. Більшість книг для малюків теж роблять акцент саме на мешканцях лісу. Книжка " У лісі" О. Косно із серії " Моя книга природи" привернула мою увагу тим, що у ній йдеться перш за все про природу лісу: дерева( листяні/хвойні) й підлісок, про зміну сезонів і як вони відображаються на лісах, про ягоди, горіхи й гриби. Про те, що ліси…
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!