Історико-пригодницький роман захоплююче й інтригуюче переносить нас у XVII століття, в часи колонізації Нового Світу, в непрості стосунки флібустьєрів і чиновників. Автор так динамічно, зі знанням справи описує численні морські бої та пригоди капітана Блада, що від роману годі відірватися, не дочитавши.
• 2016 • Навчальна книга – Богдан • Тверда обкладинка
Немає в наявності 289 грн260.1 грн
Схожі книги
ЛюдмилаYakaboo27 травня 2021 р.★ 5/5
Хроники приключений Блада
Прочитав роман «Одиссея капитана Блада» я была в восторге от того, насколько ярко автор описал главного героя и его приключения на море и на суше. Естественно, мне захотелось прочитать и другие книги серии. Выбрав книгу «Хроника капитана Блада» я была удивлена тем, что это не продолжение истории. Оказалось, что это сборник рассказов, в котором встречаются новые приключения капитана Блада, но все они произошли в тот период, который описывается в первой книге.
С одной…
Продовження пригод капітан Пітера Блада
"Хроніки капітана Блада" Рафаеля Сабатіні - це чудове продовження першого роману про інтелігентного доктора та справедливого командира Пітера Блада "Одіссея капітана Блада". Цей роман хоча і менше за розміром, ніж перша частина пригод Блада, але розповідає про окрему повноцінну історію пригод команди корабля "Сінько Льягас".
Рафаель Сабаті просто і чітко пояснює звичаї піратів, флібустьєрів та корсарів Карибського моря. Епічний опис морських баталій,…
Хроники приключений Блада Прочитав роман «Одиссея капитана Блада» я была в восторге от того, насколько ярко автор описал главного героя и его приключения на море и на суше. Естественно, мне захотелось прочитать и другие книги серии. Выбрав книгу «Хроника капитана Блада» я была удивлена тем, что это не продолжение истории. Оказалось, что это сборник рассказов, в котором встречаются новые приключения капитана Блада, но все они произошли в тот период, который описывается в первой книге. С одной…
Читати на YakabooПродовження пригод капітан Пітера Блада "Хроніки капітана Блада" Рафаеля Сабатіні - це чудове продовження першого роману про інтелігентного доктора та справедливого командира Пітера Блада "Одіссея капітана Блада". Цей роман хоча і менше за розміром, ніж перша частина пригод Блада, але розповідає про окрему повноцінну історію пригод команди корабля "Сінько Льягас". Рафаель Сабаті просто і чітко пояснює звичаї піратів, флібустьєрів та корсарів Карибського моря. Епічний опис морських баталій,…
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!